בית פורומים פורטל הנפש

גולם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/6/2022 18:26 לינק ישיר 
גולם

להלן תיאור מצבי העכשוי (אוף, אני לא מצליחה למצוא את הרכב המקשים שעושים נקודה פסיק) אני רובצת במיטה, לידי תלולית לא קטנה של כביסה. קבס בגרוני, ידיי רועדות ואני רואה כפול.
וגם, אין לי מה לעשות.
קמתי הבוקר בשבע וחצי במקום לשרוף את הבוקר בשינה כאהוב עליי.
ישבתי עם מתאמת הטיפול שלי שאמרה לי שפניי אינם כתמול שלשום. אני מרגישה רע, אני מרגישה ריקנות, אני מרגישה חסרת תועלת ותוחלת. אבל אני לא אגיד לה את זה, כי אז היא תלך ותלשין לפסיכיאטר, ואז הוא יפסיק להחליף לי את התרופה החדשה, ואז אני לא אוכל להתחיל לטפל ביעד הכי חשוב שלי -  ילד נוסף. ועוד בעז"ה. למרבה הפלא והתדהמה, אשתו של הפסיכיאטר שלי מנהלת את מחלקת פוריות באחד מבתי החולים באזור הצפון והוא הבטיח שהיא תטפל בי בקליניקה שלה.
אבל זה לא יקרה, אם הוא ידע שאני לא מסתגלת להחלפה.
לכן אני פולטת פיהוק ואומרת לא, הכל בסדר ואני קצת עייפה (ובחולה, וחסרת תיאבון) דווקא חוסר התיאבון מוצא חן בעיניי. הוא יכול להביא אותי ל2-3 ק"ג פחות בחתונה של גיסתי.
אני עוצמת עיניים, מפסיקה לריב עם הגוף שמתעוות כל הזמן בגלל התרופה החדשה. חולמת על הילד/ילדה/תאומים שיבואו ותהיינה להם עיניים חלומיות ויפות כמו של אמא שלהם ופה עדין כמו של אבא שלהם.
הכל בגדר חלום רחוק, אני יודעת. זה לוקח זמן, וכסף וסבלנות. ובינתיים אני מרגישה ריקה. אני לא שווה כלום. לא ממלאה את חובותיי לגבר שלי, אני דוחה את שטיפת הכלים עד יום רביעי שאז באות בנות לגהץ ולפעמים הן שתיים אז אחת שוטפת כלים ורצפה, אחת מגהצת בעוד אני גולמת בחדר. הילדים שלי גדולים, וחוזרים בחמש וחצי-שש, הולכים לשכונה בה גרנו פעם ונורא כיף להם שם, בלי התחשבות באמא שלהם שמרגישה מיותרת. אני רוצה לראות סרט אבל די, נגמרו הימים היפים של שאטר איילנד, התחלה, שבעה חטאים. איכס היום אי אפשר לסרט להיקרא סרט אם אין בו לפחות השתגלות אחת.

סליחה שאני מלאה טענות, סליחה שאני הורסת את התדמית המושלמת שלי, סליחה שאני בן אדם בכלל, אני גולם!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2022 19:51 לינק ישיר 

וואוו איזה כישרון !

סיהרה, הבריאות והאיזון שלך
הכי חשובים, ולא רק לחתונה של גיסתך,
את עוברת טילטול רציני, שימי סוף לזה, תשתפי פעולה עם המטפלים שלך, לטוב לך

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי רציף ב- 12/06/2022 19:51:58

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2022 22:16 לינק ישיר 

אני מוכנה להקריב את השפיות שלי בעד ילד אחד או שניים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2022 22:31 לינק ישיר 

sihara כתבה:

אני מוכנה להקריב את השפיות שלי בעד ילד אחד או שניים...

הבריאות הוא מעל הכל.
הרפואה היום - מאוד מפותחת,
עם טיפול מתאים
די מהר את תהיי בריאה וחזקה.
ואז יהיה למשפחה שלך אמא בריאה, ובעזרת ה' יהיה לך עוד ילדים מתוקים כשושנים.

אם חלילה לא תקבלי עכשיו
את הטיפול המתאים את עלולה לחטוף הדרדרות ואישפוז וטלטלות מההפטרה.
ידוע שברפואת הנפש חשוב להגיע מוקדם לרופא.
תשאלי את בעלך, אין ספק שהוא יגיד לך שבריאות זה לא משחק

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > קבוצות תמיכה > פורטל הנפש > גולם
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext