| נשלח ב-12/12/2010 00:24 |
|
| |
לא מסוגל יותר
אני עומד לצאת לשדוכים יש לי פחד עמוק ולחץ מחריף שלא יהיה לי ילדים,מאוד לחוץ מהמצב הזה
לא רוצה להיתחתן ושלא יהיה ילדים אני ממש לא מסוגל קשה לתאר בכתב את הכאב והפחד
כך שזה גם מלחיץ אותי שכולם עוקבים אחריך ליראות אם אשתך כבר בהריון
חברה עזרו לי,האם מותר לעשות טיפול להירגע ליראות שהכל תקין אצלי?
תוקן על ידי אש_לוהטת ב- 12/12/2010 00:39:15
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2010 01:42 |
|
| |
היי.. תרגע.. תנשום עמוק.. ותקבע תור אצל פסיכולוג או פסכיאטר.. חבל שאתה סובל לשוא.. אין שום בסיס לחששות שלך.. בכלל לא בטוח שיש אנשים כאלה היום עם כל הרפואה המתקדמת.. מה שכן יש זה חרדות דמיוניות, וכדאי לך מאד לטפל בבעיה הזאת כלומר הנפשית, כי זה תמיד יכול לבוא בצורות אחרות.. כגון, תאונות וכדומה, וחבל שבמקום להתעסק בשורש הבעיה, קרי חרדתיות היתר שאתה לוקה בה, אתה מתבוסס בדמיון.. חבל שהתמימות שלך שאמורה להיות לך למעלה.. לנקודת זכות באופי שלך עומדת לך לרועץ.. גש לאדם העוסק בבריאות הנפש, ואני מאמין שרונית או שאר החברים מכירים כאלה, (אם תרצה אשלח לך באישי טלפונים) ותשב אתו בארבע עינים תאמר את אשר על לבך ותווכח שהכל שטויות ודמיונות, יסבירו לך בדיוק מהיכן נובעת החרדתיות הזו ותחזור לשלוה ולחיים התקינים. שבוע טוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2010 01:45 |
|
| |
תוקן על ידי תיירים ב- 12/12/2010 02:11:36
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2010 09:54 |
|
| |
תיירים כל מילה סלע אני מסכים איתך לחלוטין. ואש לוהטת, אם אין לך סיבה הגיונית לחשוב אולי לא יהיה לך ילדים. וסיבה הגיונית אני מתכוון למשהו אמיתי ומבוסס רפואית. קח את המחשבות האלה ושים בצד אל תחשוב אליהם התעלם מהם. ודרך אגב ישנם שני ספרים שאני מכיר שיכולים לעזור לך 1 בוחרים להרגיש טוב 2 מחשבות ורגשות. תוכל להשיג אותם בכל חנות ספרים כסטימצקי או צומת ספרים וכדו'
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2010 13:35 |
|
| |
וואוו.. תודה על המחמאה :) רק שכמדומני הביטוי שהשתמשת בו לקוח מהמימרא התלמודית 'מלה בסלע, שתיקה בתרי' מה שאומר שצריך לומר 'כל מלה בסלע', ולא כפי שכתבת, אל תדאג.. אני לא הולך לתקן אותך על כל שגיאת כתיב.. רק שפה זה משנה את כל המשמעות של המשפט, כי כל מלה סלע נשמע משהו בכוון של חזק כמו סלע, והביטוי המקורי בא לומר ששתיקה שווה כפול מדיבור, והסלע הוא סוג של מטבע, ואולי בעצם זה שני ביטויים שונים, כי זכור לי עוד ביטוי 'חצוב בסלע' או משהו ?! אולי התבלבלתי.. בכל אופן ברוך הבא.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2010 14:06 |
|
| |
אני דוקא שמח שמתקנים אותי, התכוונתי שכל מילה שווה הון.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2011 20:31 |
|
| |
זשריה- זאת הבעיה. בעצם אמרת לתיירים (לא בכוונה, כמובן)- "עדיף שתשתוק". קצת מזכיר את אלו שאומרים "עבדתי ימים כלילות".
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2011 22:43 |
|
| |
טעית. אין לי בעיה שמתקנים אותי, כל עוד זה בגבול הנורמה. אש.. לא שכחתי אותך! אני עדיין מנסה לברר לך. אם אתה מרגיש צורך להתקשר אני בשבילך.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2011 19:38 |
|
| |
כנראה שלא הסברתי את עצמי כהלכה. אני מתנצלת. התכוונתי לומר, לכל אלו שאומרים "מילה בסלע" ומתכוונים לשבח, שמשמעות הביטוי היא הפוכה מכוונתם הטובה.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2011 19:46 |
|
| |
זה בסדר אין צורך להתנצל.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2011 23:15 |
|
| |
כמה אנשים בעידן הטיפולים אתה מכיר שאין להם ילדים? מה הסיכוי שאתה אחד מהם.קלוש קלוש קלוש
דרך אגב לא מתחתנים בגלל ילדים מתחתנים בגלל אהבה ואל תגיד שזה בולשיט
דרך אגב גם אני היתי כזות אבל עבדתי על עצמי והסקתי מסקנות (קצת בעזרת מטפלת)
1לא מסתקלים על אישה כמי שרק מביאה ילדים לעולם בדיוק כמו שהגבר הוא לא רק זרע
2 אתם נשואים כי אתם זוג וטוב לכם ביחד(מקווה שכך יהיה אם תישם את העצות) ולא רק בתנאי שיש ילדים
3 אפשר ליהות מאושרים גם ללא ילדים נכון זה לא אותו דבר אבל שונה לא בהכרח רע
4 כדי לך לנסות לדמיין מה הכי גרוע שיכול ליהות זה יכול מאד להרגיע אותך ולהראות לך שהשד לא כלכך נורא
5יכול ליהות שאתה כמו כל בחור בגילך רק חרד מנישואאים וזה נפל על הפחד הזה פשוט על תפחד מהפחד
6 תחשוב טוב יהיה טוב תחשוב על הבחורה שאיתה אתה אמור להתחתן ולא על הילדים שבעזרת השם תביאו לעולם
ניראה לי שאתה חושב שלהביא ילד לעולם אולא בזה נמדדת יכולת ההצלחה של האדם אולי כי זה מוריד את הכוח שלך בתור גבר אתה ממש טועה אני בכלל חושבת שרוב הזוגות היו מעדיפים להכיר אחד את השני קודם לפני ההריון
בנוגע לשאלה אם מותר לבדוק יש בזה בעיה הלכתית אבל על ידי מישוש פשוט של רופא או בדיקת דם אפשר לראות משהו
המון הצלחה
אם תרצה יותר עזרה כתוב ואסביר לך איך לא להרוס לך את ימי הבחרות כמוני
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2011 10:33 |
|
| |
ציפיליפי, יפה כתבת ונאה דרשת, אבל לפי דעתי- במקרה הספציפי הזה זה מיותר, ואסביר לך מדוע: פותח האשכול מציג מועקה שמעידה על בעיה עמוקה יותר, הפחד מפני עקרות הוא רק הסימפטום. כאחד שעקב מעט אחרי פותח האשכול כולל התכתבות אישית ארוכה, למדתי שהוא סובל משלל סימפטומים כאלה, שמקור כולם לדעתי הוא בחוסר בטחון עצמי ובחרדתיות. אם הוא יטפל נכון בעצמו- לא יצטרך לענות לעצמו על פחדיו הספציפיים המפורטים כאן ובשאר האשכולות שפתח. בשורות טובות!
|
|
| נשלח ב-27/2/2011 16:35 |
|
| |
זה באמת נשמע שאתה פוחד יותר ממה יגידו אם לא יהיה לך ילדים
דרך אגב אם כפי שיפה נפש כותב כאן אתה סובל מהמון חדרות שונות
כל אדם לפעמים חושב מחשבות מפחידות לפעמים ומי שבפורום הזה לא דמיין את עצמו או יקירו בארוע זוועתי שיצביע עד כאן זה בסדר אבל אז אנחנו צריכים להבין שזה בסך הכל דמיון ולא אמור להשתלט לנו על החייםבמקרה שלך אתה חושב מה יקרא אם לא יהיו לך ילדים וזה בסדר לחשוב את זה לפעמיםאבל אסור שזה ישתלט לך על החיים אתה צריך לחשוב שזה בסך הכל דמיון שאין לך שום בסיס אליווכרגע אתה לא יכול לעשות כלום
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|