| נשלח ב-18/1/2011 02:30 |
|
| |
תופעה מוכרת?
יש לי חרדה לעמוד לדבר עם החברותא בישיבה, כשאני עומד אני מרגיש שאני הולך ליפול אני מרגיש שהמצב היחיד להמשיך לדבר איתו זה שאני מחזיק בסטנדר,מה אתם אומרים זה דבר שלא צריך להיות?,מה הפתרון לצאת מיזה שאני יוכל לדבר רגוע בלי להחזיק בסטנדר האם להילחם נגד הפחד היינו כשאני מדבר עם החברותא אז לא להחזיק בסטנדר? אבל אני מרגיש שאני לא מסוגל אני מרגיש הרגשה שאני נופל מתעלף מה עושים?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2011 04:25 |
|
| |
למה אתה מפחד? הוא יותר מוכשר ממך? או שאתה חסר בטחון בעצם?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2011 10:54 |
|
| |
יכול להיות שזו חרדה חברתית. אתה חרד בעוד מצבים?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2011 20:18 |
|
| |
גבר! עשית את זה! אתה גדול מהחיים!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2011 09:12 |
|
| |
שלום לך אש,
התופעה שאתה מתאר מוכרת אולם אין זה אומר שהיא צריכה להיות.
מידי פעם אתה מעלה שאלה פה בפורום הנוגעת למצבים שונים המעוררים בך חרדה גבוהה. אין ספק שאתה מגיב כמו אדם הסובל מחרדה ויתכן שמדובר בחרדה חברתית כפי שלא_מתביישת הציעה.
עם זאת, מטרידה אותי השאלה עד כמה אתה מבין שלחרדות אלו אין בסיס הגיוני ומציאותי ממשי. שאלה זו עשויה לפתוח אופציות נוספות לאבחנה ולכן מומלץ לפנות לאבחון אצל פסיכיאטר או מטפל קליני.
בברכה,
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2011 16:58 |
|
| |
הייתה לי תכתובת מעניינת בתיבה האישית עם פותח האשכול, המתברר כבחור מקסים עם פוטנציאל גדול. רק חבל שזה היה באישי, כדאי שתחכים את כולנו כאן, בשביל זה נולד הפורום!
zshria מה כוונתך במשפט הזה? מה הוא עשה?
|
|
| נשלח ב-30/1/2011 00:55 |
|
| |
מנסיוני הארוך והמר חרדות מדברים שאין להם סיבה מציאותית זה אחד התסמינים הברורים של נחיתות כללית במצב קשה. לי אישית היו חרדות דומות לאלו שאני לא יכול לפרט פה אבל כשהשתפר מצבי הנפשי החרדות נעלמו אט אט. הייתי מציע לך ביינתים לא להלחם נגד החרדות אלא להשקיע בהתגברות על הנחיתות וה' יעזור לך.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2011 02:15 |
|
| |
שלום לך האב ורוח הקודש.. אני לא חושב שיש מקום להכליל, אתה צודק שיש קשר בין נחיתות לחרדה, ובטחון עצמי מסייע מאוד בהתגברות על חרדה, אבל עדיין זה לא הכל. מדבריך נשמע כאילו חרדה זו רק תוצאה של נחיתות, אבל זה ממש לא כך.
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2011 02:54 |
|
| |
בסדר. אם טעיתי אני חוזר בי.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2011 16:50 |
|
| |
ומודה ועוזב...... העיקר שאצלך זה עזר, אני שמח בשבילך שמצאת את המקור לבעיות החרדה שלך ופתרת אותן.
תרצה אולי לשתף גם אותנו? איזה חרדות היו לך? היכן זה בא לידי ביטוי?
|
|
|