| נשלח ב-19/5/2011 04:12 |
|
| |
איפה כל זה היה עד עכשיו????
השעה- מאוחרת מאד מאד ואני יושבת עם דמעות בעינים, אני רוצה לצעוק ולצרוח--------- איפה הייתם עד עכשיו????????????? איך פתאום אני מגלה את האנשים החכמים והרגישים המיוסרים והעמוקים שמתהלכים בינותינו!!!!!??? ולמה ומדוע כשהלכתי ברחובה של עיר ועיניי משוטטות בתקווה מיואשת, למצוא את הדמויות המבינות והשונות בין כל שטף הקהל, לא ראיתי אתכם?????????!!!!!!!!!! למה אנשים יכולים להיות כל כך שונים, קרים וחשדנים כלפי חוץ ורק בפורום הם מתקלפים??? למה?????? למה היכולת להיות כנה עם רגשותיך קיימת רק בחדרי החדרים ובסתרי הנסתרות?????????? זה דבר מיוחד ומדהים שניתן לשפוך כאן את הלב, אך תכלס, החיים הם בחוץ, ברחוב, ושם כל הקונכיות מולבשות והעיניים חשדניות ולא מאפשרות ומקבלות!!!!!!!!!! מצטערת על הרוח והסער!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2011 08:19 |
|
| |
זה מובן מאיפה זה מגיע. ככה כמעט כולנו חושבים, ועד שפוגשים בשטף החיים איזה אחד שפותח את ליבו - זו השאלה הראשונה, איפה היית..?
אך העניין הוא אחר.. זה לא העניין של האנונימיות שגורמים להיפתח, אלא זה שכאן יש במה להציג את הדברים, ובלי שמישהו יכנס לתך הדברים.. זה נותן פתחון פה..
אני חושבת שהרבה מכאן, כולל אותך, לו היו נותנים לך לפתוח את ליבך, ולהקשיב לך, היו גם מייעצים באותה צורה..
אני מעריכה את הערכתך..
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2011 15:42 |
|
| |
ציפור עפה יקרה, באמת צודקת. אך האם גם את היית מסוגלת לשוחח עם חברייך במציאות באותה פתיחות שכתבת פה? אני מניח שלא. כנ"ל גם אני, וכך מן הסתם רוב החברים כאן.
בשורות טובות.
|
|
| נשלח ב-19/5/2011 16:55 |
|
| |
אני חושבת שזה באמת סוג של הקלה, הפריקה כאן בפורום, אך הדבר המתסכל הוא שאת העידוד והחום, את ההבנה והקרבה צריך בחיים האמיתיים!! בכל אופן תודה על התגובות! יש משהו בפורום שנורא מבלבל אותי, מצד אחד אני נורא מרוגשת מעצם הרעיון שיש לי מקום שיכול להכיל את המורכבות שלי ואוטומטית, אני מרגישה דחף חזק לספר ולספר ולספר... כי החיים שלי הם באמת לא בכוון הפיקניק... אך מצד שני אני מרגישה שאני מחלקת את עצמי לכמה חלקים, פה אני מספרת רעיון אחד, שם סיפור נוסף, בתיבה האישית, עוד פן שלי...וכן על זה הדרך... סתם מחשבות באמצע הדרך....
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2011 21:19 |
|
| |
ממליצה בחום שתדברי על אותן "סתם מחשבות באמצע הדרך" עם המטפלת שלך. את מתקרבת לרגשות ומחשבות חשובות שיכולות לקדם מאד את טיפולך- בהצלחה!
נייד 052-6346334 < type="text/">document.write("");>
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2011 05:29 |
|
| |
ציפור. סוף הדרך
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2011 06:17 |
|
| |
גונדולה! תמשיך לשוט בחמש וחצי לפנות בוקר!!! ל"ג שמח!
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2011 19:35 |
|
| |
הסיבה היא מאד פשוטה כי כולם מתביישים עם הבעיות שלהם ובזה שמוציאים את זה מבפנים זה מקל מאד וחבל שאנחנו עושים רק בפורום אם היינו מדברים חופש על הבעיות שלנו הם היו ברובם נעלמים אני מדבר מניסיון
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2011 00:52 |
|
| |
ציפורעפה, כבעל ניסיון של שנים של התמודדות עם מצבים נפשיים לא פשוטים (של עצמי כמובן...), אני מבין את הקושי שלך. הייתי גם שם אגב, בלילות הבדידות והשיעמום הנוראי, ואין עם מי לדבר. לא כי חלילה לא היה מי שיקשיב. אלא אילוצים שונים מנעו זאת. לעיתים זו הבושה, ולעיתים החשש מגרימת צער להורים ומשפחה הקרובה. בהמשך, בת זוגתי שתחיה, שהינה חברה מעולה ועוגן יציב, אך לא בעלת אבחנות רגישות ולא תמיד מסוגלת להתמודד עם בן זוג עם בעיות נפשיות. לכן, בבית ביום יום, יש אילוצים שמחייבים אותי לשמור הכל בפנים.
גם אני במקרה נתקלתי בפורום הזה ועקבתי אחריו, וזהו מקום נהדר להתחזק בו.
כך או כך, זכרי תמיד, זהו האתגר שהבורא נתן לנו. ואיתו אנחנו צריכים להתמודד. אנחנו מקבלים ונקבל הרבה עזרה ממנו. אך זה גם תלוי בנו. אינני איש מקצוע, אך למדתי בדרך הקשה כי לעיתים אין מנוס משילוב של טיפול קוגניטיבי (פסיכולוגי) עם טיפול תרופתי. אני אישית חששתי מאוד מהנושא התרופתי. אך טעיתי. התרופות היום מאוד מפותחות ומגוונות. אל תתייאשי בשום אופן. אם טיפול מסוג אחד לא עוזר, יש לנסות אחר עד שמוצאים את האיזון הנכון.
יש תקווה!!!!!
אשמח לשמוע עוד ואנסה להוסיף ממה שעברתי בעצמי.
בהצלחה לך ולכולם!!
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2011 11:00 |
|
| |
תוקן על ידי yefenefesh ב- 24/05/2011 11:03:08
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2011 13:44 |
|
| |
לא יודע איך תסתכלי עלי אבל אני דוקא בלילות בריקנות שיש בי אני מרגיש לפעמים שהחשיבה והבדידות עושה לי גם טוב, אני לא מבין כ"כ בזה אבל לפעמים זה מה שמרגיע אותי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2011 13:52 |
|
| |
כשזה רק בלילות, זה מרגוע. כשזה all the time... זה סיוט!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2011 13:55 |
|
| |
לצערי לא מבין אנגלית
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2011 13:56 |
|
| |
סליחה..
all the time = כל הזמן
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2011 17:56 |
|
| |
צבי צב, אני אכן מטופלת פסיכולוגית ותרופתית, מאד אשמח לשמוע קצת יותר על מה שחווית והאם אתה יכול להגיד שהסיפור מאחוריך? תודה כל הכנות וההתעניינות!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2011 14:24 |
|
| |
אנונימוס תודה על התרגום
|
|
|
|