| נשלח ב-19/6/2011 00:30 |
|
| |
שאלה כללית לרונית
רונית שלום,
האם יש דרך לשאול אותך כך שחלק מתוכן שאלה תקראי את בלי שאחרים יקראו, והשאר יהיה פתוח לדיון בפורום?
אני די פרנואית בנושא שאולי משו ידע שאני שאלתי את השאלה.
משהיא.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2011 11:41 |
|
| |
הי.. את תמיד יכולה לשלוח לרונית בהודעה פרטית, והיא תפרסם רק את החלקים שאת מעוניינת בפורום- דרך המשתמש שלה... נכון רונית?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2011 15:00 |
|
| |
אחת וכולם שלום.
ההרגשה 'הפרנואידית' שלך די מובנת. כתיבה בפורום עשויה להיות מתעתעת של מקום בטוח ואינטימי אך למעשה מדובר במרחב פתוח לכל.
חשוב לדעת שכל מה שאתם כותבים בפורום חשוף לכל צופה. הפורם הזה נקרא פתוח (בשלב זה לפחות), הווה אומר שניתן לקרוא ולכתוב ללא הרשאה מיוחדת לפורום.
אני רוצה לציין שגם ניתן לגשת לפרופיל שלכם, כך שאם ציינתם פרטים אישיים אף הם נגישים לכל.
לגבי שאלתך הספציפית, אחת- אפשר כמובן כמו שדוני הציעה , ואפשר שתחלקי את שאלתך לשניים. שאלה שאת מוכנה שתעלה לדיון בפורום, ושאלה שתופנה אלי לאישי- אני מעדיפה לאימייל האישי המצויין למטה ולא לתיבה הפרטית.
מתאים לך?
בברכה
רונית
נ.ב בהזדמנות זו אני שוב מזכירה שתגובות והודעות אשר לא תכבדנה את הפורום וחבריו ימחקו לאלתר.
נייד 052-6346334 < type="text/">document.write("");>
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2011 15:10 |
|
| |
רונית- אולי כדאי למחוק גם את התגובות להודעות הלא מכבדות (לפחות את שלי אני מבקשת שתמחקי).
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2011 15:50 |
|
| |
לא-מתביישת, אשמח לעשות זאת. נא פני אלי אישית וצייני את ההודעות הספציפיות ואת הקישורים.
עד כה נעניתי לכל הפונים שהתגובה היתה אישית כלפיהם, פרט לתגובות בהם היתה ביקורת מקצועית עניינית על שיטה או תיאוריה וחשבתי שנכון להשאירם.
בברכה,
נייד 052-6346334 < type="text/">document.write("");>
|
|
|
|
|