| נשלח ב-3/7/2011 12:39 |
|
| |
עיזרו לי!!! אני מוכרח להרגיש רע!!!
אחרי שבע שנים בטיפול פסיכודינמי, ואחרי אין ספור תובנות בעקבות הטיפול, הגעתי היום בבוקר למסקנה מעניינת.
אני רוצה חייב ומוכרח להרגיש רע עם עצמי!!!
כמות המילים אולי שולי, אבל השפעתם על כל מערכות החיים שלי הן אדירות. שיתוק נפשית מאסיבית וכמעט מוחלטת. ייסורי נפש אדירים ומכלים כל חלקה טובה, וסביבה שסובלת ביחד איתי, לפעמים בדומיה ולפעמים לא.
ואחרי כל סאת היסורים אני מגלה שבעצם אני פשוט רוצה להרגיש רע עם עצמי. אובססיה לסבול. מה אתם אומרים על התופעה הזו?
מה אתם אומרים על זה? שווה הכסף הזמן והמאמץ של שבע שנים להגיע לתובנה כזו?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2011 13:09 |
|
| |
ככה זה בהונג קונג
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2011 13:23 |
|
| |
בהונג קונג גם אחרי שבעים שנה לא יצליחו להגיע לתובנה שורשית כל כך. אתה בדרך החוצה. לידה קלה לעולם הפתוח.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2011 13:55 |
|
| |
זה לא נקרא לעזור... אתה סוגר לו את המוסד
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2011 14:40 |
|
| |
מרגיש- אני מניחה שלא כולך רוצה לסבול, אלא רק חלק ממך. נראה לי גם ש-7 שנות טיפול דינמי עלולות לחריף את הנטייה הזו. הרי אם תפסיק לסבול, הטיפול יסתיים. המשך הקשר שלך עם המטפל תלוי בכך שתמשיך לסבול. אולי כדאי לשקול להפסיק את ההתמכרות הזו. אם אתה חושב שאתה עדיין זקוק לטיפול, כדאי אולי לחשוב על טיפולים קצרי-טווח ובעיקר מוגבלים בזמן שימנעו את תופעת הלוואי הזו. למשל- טיפול קוגניטיבי או קבוצתי. הרבה טוב.
גונדולה- יש אפשרות לקבל הסבר?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2011 14:42 |
|
| |
גונדולה - עדיף שיחיה באשליות?
תוקן על ידי ציפור_דרור ב- 03/07/2011 14:41:49
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2011 16:48 |
|
| |
מרגיש רע- אני מאד מבינה אותך! אני חושבת שאצלי זה מזוכיזם לשמו- הצורך להחרך ולהצרב מעקצוץ הכאב, כי בלעדיו, חיי משמימים הם!!! עיין ערך אשכול השעמום... אבל אני לא חושבת שרק בגלל זה המשכת טיפול ארוך כל כך, אמנם יש האומרים שמטפלים לא משחררים פציינטים כל כך מהר, אבל אני עדיין חושבת שהמטפל שלך, אם חכם הוא, יכל להצביע על התובנה הזו הרבה קודם! לא כך?!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2011 20:57 |
|
| |
מטפל לא צריך לחיות ממשהו?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2011 02:18 |
|
| |
יתכן ואתה כל כך מבואס מחייך העכשוויים, שרק מעט כאב מעניק לך טעם לו היו נפתרות בעיות אחרות שלך - שאתה לא בהכרח מודע להם - היית מגלה טעם חדש בחיים ולא מחפש כאב כדרך להפגת האי נוחות התמידית
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2011 18:40 |
|
| |
שלום לך מרגיש! אני בוחר לקרוא לך כך (ללא המילה רע) כי מהנסיון שלנו ברטורנו, אנשים שרוצים להרגיש רע עושים זאת כי הם רוצים לברוח ממה שהם באמת מרגישים.
גם אתה איש יקר, מרגיש לעיתים דברים שמעיקים עליך. יש בך הרבה תסכול, הרבה כעס והרבה כאב שאותם אתה מנסה לבטא בעזרת הצורך להרגיש רע. ברטורנו אנחנו עוזרים להרבה אנשים שבחרו "לטפל" בכאב הרגשי שלהם בעזרת כאב אחר. אנחנו מכירים בנות (וגם בנים) שחותכים את עצמם עד זוב דם, אנשים שמרביצים לעצמם ונותנים אגרופים לקיר...
אתה מוזמן לשלוח לנו הודעה בפרטי ונשמח לעזור.
כמו כן זוהי ההזדמנות לספר לך ולשאר הגולשים על התוכנית החדשה שלנו ברדיו קול ברמה. התוכנית תתקיים אי"ה מדי יום שני בין השעות 00:00-2:00 בלילה ובה המומחים שלנו יעזרו למאזינים לפרוק את מה שיש להם על הלב.
אוהבים!
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול