| נשלח ב-24/9/2011 21:19 |
|
| |
בעד/נגד פורום סגור
בחוצפתי כי רבה ובמחילה מכבוד המנהלת החלטתי לפתוח אשכול שירכז בצורה מסודרת את המעוניינים והנמנעים אודות פורום סגור. כל אחד יכתוב בצורה מסודרת, בלי התפלמסות. בעד/נגד ומילים ספורות המסבירות את בחירתו. אח"כ נעשה הצבעה...........
לצורך הדיוק וההגינות אבקש גם מאנשים צופים בלבד לשלוח לאישי את דעתם.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2011 21:27 |
|
| |
נ ג ד - לדעתי יש לאפשר גם לצופים ליצוניים ליהנות מהגיגיהם ונסיונם של שוכני פורום מכובד זה (במחילה מכבוד הוותיקים...)
תוקן על ידי תוהה_אחת ב- 24/09/2011 22:27:00
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2011 21:58 |
|
| |
את לא סותרת עצמך ? אם את בעד פורום סגור איך חיצוניים יוכלו להנות ?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2011 23:48 |
|
| |
אני בעד סגור אך הבנתי ממספר ניקים שטוב וראוי להם שישאר פתוח- אז אני מכבדת את דעתם.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2011 23:56 |
|
| |
בעד סגור. מבחינת הפרטיות, והרבדים שיהיה ניתן להגיע אליהם. כמובן עם סינונים מתאימים וכו'. אבל.. כאשר הפורום יהיה סגור כמעט הוא לא יהיה פעיל, וחבל.. אז עדיף להשאר במתכונת של החצי חצי - פתוח לקריאה..
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2011 23:58 |
|
| |
נגד פורום סגור גם בגלל הסיבה שתוהה אמרה וגם בגלל שכך נשמע שאלות חדשות שנוכל גם אנחנו להרוויח מהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2011 00:13 |
|
| |
להשאיר אותו כמו שהוא. דברים טובים לא מזיזים
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2011 04:08 |
|
| |
אני אחרי הרוב
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2011 06:50 |
|
| |
אישית אעדיף סגור אבל נכון להתחשב באחרים ולהשאירו על כנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2011 08:13 |
|
| |
חבר'ה, אני חושבת שאלו שקיבלו אישור כתיבה - ימשיכו לסגור! זו דעתי!!
מדברים על אנשים מבחוץ, שלא יוכלו לראות את הדברים עד שיקבלו אישור כניסה..
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2011 18:46 |
|
| |
נגד פורום סגור... עד כמה שאני מבינה את הרצון לשתף רק את מי שמבין, שמזדהה שיכול לתמוך.. אני חושבת שמטרת הפורום הזה היא לא לענות לצורך הזה. לא מכירה עוד פורום באתר חרדי שעוסק בענינים טעונים כמו שמעלים כאן. עצם העובדה שמדברים על הדברים, כבר נותנת להם לגיטימציה...מספיקה העובדה שאנשים יכולים לצפות, ולהבין שיש עוד אנשים חרדים כמוהם וכמו הילדים שלהם, וכמו השכנים שלהם שחווים חוויות לא קלות ומתמודדים איתן. ותקני אותי, רונית, אם אני טועה שזה היה חלק מהמטרות בהקמת הפורום הזה אז כל מי שמעונין לשתף עוד יותר, לדעתי צריך ליצור קשר בפרטי עם מי שמתאים לו...אבל הפורום אמור להישאר פתוח.... צופה פעילה מאד....וכותבת פעילה קצת פחות.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2011 18:49 |
|
| |
דוני 
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2011 21:20 |
|
| |
דוני הי,
תיארת בבהירות את אחת מהמטרות החשובות של הפורום (את מבין הראשונים פה. נכון?). אני גם מסכימה שהפורום לא הועד לענות על הצורך שעלה פה לאחרונה . עם זאת, אני וודאי מכירה בצורך לשיתוף הבין אישי ומצטערת שלא ניתן לענות על הצורך במרחב הנוכחי ברמה האינטימית שרוצים.
אני מסכימה איתך ועם אחרים שציינו שאין היום, למיטב ידיעתי, ברחבי האינטרנט פורום דומה עבור הציבור החרדי ובמהלך שלושת השנים שחלפו פורטל הנפש היווה במה ראויה ומאפשרת לדיון בסוגיות ושאלות טעונות ורגישות במגוון תחומי הנפש.
אני מקווה שתמשיכו להנות ממה שהפורום יכול להציע לכם במתכונתו הפתוחה.
בברכה
0526346334
[email protected]
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2011 01:45 |
|
| |
הפורום המכובד הזה - עד לאחרונה - שימש עבורי כמקור לידע רב בתחום הטיפול. המגוון הרחב של קשיים ולבטים לכל אורך הרצף, כמו גם התגובות שחלקם אף היו של אנשים שעוסקים בתחום, הפכו עבורי את הצפייה בהודעות השונות למעניינת במיוחד. עד לאחרונה - משום שמאז האשכול עם הערבי והיהודי עם הניקים וכו' חל מפנה וירידה חדה באופי הפורום ובתכנים שמועלים כאן. אני אומר בזאת את דעתי האישית, ואני מתנצל מראש אם זה פגע במישהו. לטעמי צריך לחשוב איך מחזירים את הפורום לתפארתו. לא נראה לי שסגירת הפורום לצפיה תתרום לכך. שנה טובה ומבורכת לכולנו
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2011 03:04 |
|
| |
מה אתה מציע?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2011 10:00 |
|
| |
אהרון, שבועיים בתוך שלוש שנים בטל בשישים. מה הבעיה עכשו? באימת מנסה להבין מה התכוונת.
|
|
|
|
|