|
|
| נשלח ב-8/11/2011 22:03 |
|
| |
שלמה המלך כבר אמר "ורוח נכאה מי ישאנה"
מורכב, מורכב מאד הסבל.
"ממעמקים קראתיך ד' !"
תוקן על ידי מרגיש_רע ב- 08/11/2011 22:05:45
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2011 22:20 |
|
| |
אני פשוט אוהבת אתכם! סוף פסוק וזהו! ...דוג' חיה לסערות המפחידות שבי...!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2011 22:48 |
|
| |
| ציפורעפה כתב: |  | | ...דוג' חיה לסערות המפחידות שבי...! |
|
כמו שזה נראה כאן, הסערות הן החלק הבריא והיפה...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2011 22:50 |
|
| |
אם כאלו בריאים ויפים- אבדה תקוותנו..!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2011 22:53 |
|
| |
למה, תני לי קצת סערות, כולי שממה...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2011 23:00 |
|
| |
מבטיחה לך שאת לא רוצה את סערותי שערותיך יסמרו...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2011 02:25 |
|
| |
ציפורעפה, זרקת משפט "סערות מפחידות שבי". אם הסערות הן לא בשליטתך, אז אולי כדאי לך פשוט לא לפחד מהן? תני לגל לעבור בשקט, תעמדי מהצד ותתבונני בו בנחת... אולי יקל לך? אם אני משער טוב, את מרגישה פתאום כאילו גל של אקסטזה מציפה אותך. אהבה שמחה או מה שזה לא יהיה. זה מפחיד שבתוך היער העבות והחשוך פתאום את מרגישה שינוי קיצוני כזה, ואת יודעת שזה לא כ"כ נכון כי תכף נכנסים שוב לדכדוך. את מסכימה עם התיאורים שלי או שאני טועה? בכל אופן, בפעם הבא שזה קורה, קחי נשימה עמוקה, ונסי לדמיין בעצמך כאילו שזה לא קשור אלייך... סתם צל עובר. אני מקווה שזה יעזור לך. [כתבתי קווים עקרוניים בלבד, הרעיון הוא להגיע להרפיית שרירים ולהרגשה נעימה יותר. תן לחכם ויחכם...] אם זה לא מדבר אלייך, ייתכן שלגולשים אחרים יהיה תועלת ממה שכתבתי כאן.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2011 02:30 |
|
| |
אגב, מה שכתבתי למעלה לא כל כך פשוט כלל וכלל. בפרט אם זה מלווה בחוסר-שקט נפשי שבמצב כזה זה כמעט בלתי אפשרי. יש לזכור שאין צורך לדחוף פתרונות... מה שעוזר עוזר, ומה שלא - לא. יש כמובן מצבי ביניים גם, תלויי נסיבות, עצמה וכן הלאה
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2011 04:10 |
|
| |
שלום לכולם.
הרבה זמן לא הייתי כאן, עכשיו מצאתי כמה דק' פנויות ומיד הגעתי לקרוא... גיליתי דברים מרגשים... חוץ מהדברים האמיתיים, החכמים, העמוקים והמושקעים שנכתבו כאן, אותי אישית מרגש שלכ"כ הרבה אנשים אכפת מהקב"ה, ובאמת מעניין אותם מה ה' רוצה, איך באמת נצליח לעשות לו נחת, איך נראה לו אהבה ואיך נרגיש את האהבה והטוב האין סופי שלו אלינו... איפה עוד בעולם ה' היה מוצא ילדים כאלה?? רק תחשבו כמה נחת רוח יש לו מהאשכול הזה...
תודה רבה לכל המשקיעים...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2011 05:41 |
|
| |
ציפור עפה, אני אכן לא יודעת מעבר למה שנראה כאן, ומה שאני רואה - ספונטניות, ביטויים גלויים לרגשות, מודעות לרגש, כל אלו הם מתנות, לדעתי. ספרי אם אצלך זה מרגיש אחרת.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2011 06:05 |
|
| |
| ציפורעפה כתב: |  | למה למה למה רק החכמים סובלים? צאו וראו חפשו ותורו בשאר פורומינו אחר עומק ויופי פנימי יותר משקיים כאן ולא תמצא ידכם. ככל שהאתה מבין יותר אתה מתפתל יותר ואתה כואב יותר את המשוואה הלא צודקת הזו... |
|
כתוב צדיק ורע לו ... אינני יודעת לקבע שכל מי שרע לו הוא צדיק ., אבל אולי יש כאלו שיכולים לשאב מכאן כיוון חשיבה. אני מביאה כאן קישור שאולי יכול להוות תשובה לשאלתך בפן מסוים ואולי באופן חלקי - אי בשלות רגשית .
|
|
|
|
|