בית פורומים פורטל הנפש

מה בעצם קרה שם?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/11/2011 14:11 לינק ישיר 

יש כאלו שפגעו בי קשה בעבר,אבל זה לא מספיק כואב לי היום כדי שאני אחזור לשם ויתכן שאני גם בורח מחלקם,אבל ביוםיום זה לא מפריע לי.
לעומת זאת היו ילדים שפגתי בהם כשהייתי ילד,כי ילד זהתמיד ילד,אבל כשגדלתי קניתי להם מתנה יפה וקשתי סליחה ,וב"ה הכל טוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/11/2011 22:02 לינק ישיר 

האנשים שהכי קרובים אלי, בזמנים שהכי נזקקתי להם כילדה , פגעו בי. לא תמיד בכוונה ולרוב לא במודע

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/11/2011 23:24 לינק ישיר 

מטופלת כתב:
האנשים שהכי קרובים אלי, בזמנים שהכי נזקקתי להם כילדה , פגעו בי. לא תמיד בכוונה ולרוב לא במודע

הבעיה שהכוונה והמודעות של ההורים לא משנה הרבה לילד, מכיון שבשכלו של ילד ההורים הם "כל יכול" ואין אצלם מושג של חוסר כוונה או חוסר מודעות.
ולכן אם הם לא נמצאים כשהוא זקוק להם הוא מאשים את עצמו בזה. וכתוצאה הוא נורא כועס עליהם על שהם גורמים לו לתחושות אשמה.

והרבה פעמים הסיבה שאנחנו לוקחים מההורים שלנו את הכוונה ואת המודעות, זה לא בגלל שזה המציאות, אלא מפני שאנחנו מפחדים פחד מוות מהכעס שיש לנו עליהם על מה שהם עוללו לנו, ולכן אנחנו מצדיקים אותם עם חוסר מודעות. בכדי לשכך את הכעס שלנו. אבל באמת באמת אנחנו כועסים עליהם כעס רצח.

תוקן על ידי מערכי_לב ב- 28/11/2011 23:25:09

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2011 00:05 לינק ישיר 

במקרים קיצוניים אי היכולת להרגיש כעס, להתקומם ולקום ולומר "אני מאשים", הוא כתוצאה ישירה מהפגיעה והעוול וההמשך שלהם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2011 03:13 לינק ישיר 

אוף, אז אצלי בנוסף להורים יש אדם נוסף שפגע פגיעה משמעותית באמון שלי בבני אדם והבן אדם הזה מרגיש כזה טוב עם עצמו שבא לי להוציא לו את כל האוויר...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > קבוצות תמיכה > פורטל הנפש > מה בעצם קרה שם?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית קבוצות תמיכה מזמינה אתכם לדבר עם חברים אחרים על כל נושא החל מבעיות נפשיות, פוריות ועוד.