בית פורומים פורטל הנפש

חנוכה הולך ומתקרב

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/12/2011 22:24 לינק ישיר 

סוניסוני - יכול להיות שמשהו בתנאים שסביבך מהווה גורם לקושי, ואת דורשת מעצמך למרות זאת להתגבר כאילו אין קושי? יש פעמים שמה שצריך זה להודות שקשה לנו, ורק לחכות שיעבור... (או לנסות למצוא פיתרון אם אפשרי)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/12/2011 10:42 לינק ישיר 

תודה לכם על התמיכה,
בולטימור, דבריך העלו דמעות לעיני. נכון, אם מישהי אחרת היתה במצב כזה הייתי רוצה לחבק אותה ולהעביר לי חוזק ולא הייתי נותנת בה מבטי שטנה כמו שנתתי לי כשפתאם ראיתי את דמותי במראה.
אבל בכל זאת, אני חושבת שאני אמורה להתמודד, שהמצב לא כזה נורא כמו שאני עושה ממנו, ואני בזה לי על חוסר הצלחתי. נכון, פעם היה נורא רע ומחליש - אבל כיום אף אחד לא אמר לי מילה רעה, רק עצם הלהיות שם מוחק אותי וכתגובת שרשרת אני מסתגרת ואז מרגישה שלא רוצים בי וחוזר חלילה....
וזה גם בתשובה לצפורת הבודדה, זה לא משהו בסביבה כיום, זה משהו בפעם ומשהו בקטנות כוחותי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2011 10:45 לינק ישיר 

ולמטופלת המתוקה שדאגה מה קורה איתי -  שעתיים לפני שבת אזרתי כוחות, הדלקתי מוזיקה וארגנתי שבת במהירות ויעילות.  "כאילו" שכחתי  מה היה. אז עכשיו "כאילו" יותר טוב.
עד.... עד מחר בערב, שוב נפגשים כולם....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2011 21:38 לינק ישיר 

אולי... כתבת שאף אחד לא אמר לך מילה רעה, אולי זה אומר שכן השתנית, שכן התחזקת. אם פעם היו אומרים לך והיום לא - זה לא שינוי שחל בהם, זה שנוי שחל בך, ובכוחות שאת משדרת. במישהו חזק לא פוגעים, אי אפשר לפגוע, לא נח לומר לידו מילים רעות. ונכון, יכול להיות שיש עוד דרך, והיא מורכבת ולא קלה, אבל כל כך יפה אמר  בוליטמור, אם היתה זו מישהי אחרת היית מחבקת אותה ומאמינה בה, וגם את בת של השם, לכי לעשות לך את זה, אולי מול המראה?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > קבוצות תמיכה > פורטל הנפש > חנוכה הולך ומתקרב
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית קבוצות תמיכה מזמינה אתכם לדבר עם חברים אחרים על כל נושא החל מבעיות נפשיות, פוריות ועוד.