בית פורומים פורטל הנפש

מזל טוב!!!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/2/2012 14:15 לינק ישיר 

זו פרשנות טיבעית,מי שקורא את האשכול מיד עושה אחד ועוד אחד,בכל החיים שלנו זה עובד כך אף שהרבה פעמים זה לא נכון,תבדקי ותראי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2012 16:50 לינק ישיר 

אתה צודק.. ולפעמים, במקום לעשות אחד ועוד אחד , צריך פשוט לקבל את האחד כיחיד ומיוחד... ולא לעשות לו תרגילים, תרתי משמע...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/2/2012 16:55 לינק ישיר 

אני מפספס משהוא?  
מה הקשר בין מתנה ללידה,ללאלקבל את השני,את יודעת אצלי זה עובד לאט,אז נא להסביר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2012 18:26 לינק ישיר 

אתה - התכוונתי אליך. לתצמה.  צודק - לש' צדק, כלומר יש צדק בדבריך. ולפעמים - לעיתים, פעם ב. במקום - הכוונהלמצוא תחליף. לעשות - עשייה, פעולה. אחד ועוד אחד - כעין השאלה מהבטוי המספרי - 1+1 שתוצאתו 1 ג"כ, משאילים זאת גם לחיי המעשה, כלומר להבין דבר מתוך דבר ולהגיע לתוצאה לבד. צריך - לש' צורך, הצטרכות. הזדקקות לדבר מה. במקרה זה הכוונה היתה - צריך - כך יש לנהוג.  פשוט - בטוי המתכוון לעשיית דבר מה מבלי לחשב הרבה חשבונות לפני כן. לקבל - לקבל את הדבר, להסכים איתו.. את - מילת קישור הבאה בד"כ לאחר פועל, ומקשרת בינו לבין שם העצם. האחד  - הדבר האחד והמסוים הזה. כיחיד ומיוחד - בטוי לדבר מיוחד, אידיוידואלי, ללא נלווים. ולא - מילת שלילה. לעשות - שם הפועל שמשמעותו עשייה, יצירה, התעסקות, פעולה. לו - הטיה של המילה "אל" כשמדובר בזכר. תרגילים - עבודה הניתנת לתלמיד לעשותה כשעורי בית, אם כי יש למילה זאת משמעויות נוספות, כגון תרגילים - בדיקת הבן אדם, וכדו'. תרתי משמע - בטוי המתיחס לכך שהדבר הוא דו כיווני ואפשר להתיחס אליו משני אופנים...
השתדלתי להסביר מילה במילה, אם לא הייתי עדיין ברורה מספיק - אתה יכול לשאול שוב, ואנסה את כוחי בשנית.. ולא הבישן למד!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/2/2012 21:43 לינק ישיר 

חבל על הזמן איזה רצינות וחריצות,אני עדין מסתפק אם הבנתי
וברצינות,חשבתי שכתבו, עליך משהוא שאת לא,וזה פגע בך,מקוה שטעיתי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/2/2012 09:47 לינק ישיר 

הי! אני חושבת שזה נובע מטוב לב אמיתי - מישהו מציג בעיה, היא נוגעת ללב ומנסים לעזור לו. זה שכרגע זה לא היה מדויק? אז מה? אפשר בהחלט לקחת את " נשמת בדברים" - את הרצון לפתור ולהנות מכך, כי בעצם זה באמת מה שכולנו מחפשים, עיין ערך האיש על הגג.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/2/2012 10:27 לינק ישיר 

גישה מעולה,אני בעד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2012 17:43 לינק ישיר 

חחח
נגוהות, רק עכשיו קראתי.
הרסת.!!:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > קבוצות תמיכה > פורטל הנפש > מזל טוב!!!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית קבוצות תמיכה מזמינה אתכם לדבר עם חברים אחרים על כל נושא החל מבעיות נפשיות, פוריות ועוד.