| נשלח ב-1/6/2012 11:51 |
|
| |
ההבדל בין פורום זה לאחרים .
אני שמה לב לכתיבה של חברי פורום זה אפילו באישי כשיש צורך , לבין כתיבה של פורומים אחרים לאו דווקא באישי . יש כבוד . הכבוד להרגשתי מגיע ממנהלת הפורום , שמשרה אוירה טובה ,שלמדה את יושבי הפורום להתיחס בכבוד , לקדם ולסיים בברכה ועוד .
מעלה נוספת - יש כאן מבוגר אחראי לעת הצורך , שנראה לי שמספיק שיודעים שהוא קיים , כדי לעמד בחוקי הפורום - זה מחייב. ובמידת הצורך יש תשובות מקצועיות . אם תכתב כאן טעות , והיא תהיה קריטית , אני מתארת לעצמי שיהיה מי שיעמיד דברים על דיוקם . כך שלמרות ההסתיגות באשכול "ברוכים הבאים ", על זהירות ואחריות עצמית בשימוש בתכנים , יחסית כן ניתן לסמך ולקבל פחות או יותר (תוך בדיקה ) את הדברים כאן - אני צודקת ? (אני לא מצליחה לדייק את הדברים )
יש הבדלים נוספים מפורומים אחרים . כאן פחות כותבים . תגובה ראשונה תהיה כי הפורום פתוח? - מה החשש הגדול ? מתביישים ? התגובה מחייבת ? מעין הבנה שכאן מדברים גבוהה גבוהה?
מה עוד ?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2012 17:15 |
|
| |
ותודה לאחרים שעזרונו להגיע עד הלום.. לתובנה :)
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2012 17:41 |
|
| |
תוקן על ידי תסמכועלי ב- 01/06/2012 18:00:51
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2012 03:26 |
|
| |
באופן כללי....כל הסיבות שלעיל..... ספציפית לגבי- כי קטונתי....גם בדעת וגם ביכולת ההתבטאות.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2012 06:32 |
|
| |
לפסיכולוגים ולפסיכיאטרים ולכל אלו שמעונינים לדבר רק במושגים נעלים מבינתנו - יש פורומים מיוחדים להם . פורום זה מיועד (כמעט) לכולם . את מדברת בנוגע אליך באופן אישי- אני בטוחה שגם לך יש מה לאמר . בדעת - אין חכם כבעל הנסיון - מצער לשמע על החוויה שחווית(באשכול השכן ) , כנראה שהתאורים מסמרי שיער , ואולי לבנו חלש כדי לשמע אותם , אבל אני בטוחה שיש לך מחשבות ומסקנות על נושאים שונים בחיים . יכולת התבטאות - שווה אשכול חדש . את לא היחידה כאן שטוענת שיש לה קושי בהתבטאות . התבטאי כמו שאת יודעת .
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2012 06:44 |
|
| |
תודה על המילים היפות....ועל שאת מחיה את הפורום הזה!!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2012 09:14 |
|
| |
אני שמחה שאת נהנית .
אני חושבת שהבדל נוסף נעוץ במיעוט תגובות . לו היו תגובות זורמות ,היה מענין לכתב . כמו בפורומים אחרים מישהו כותב משהו ותוך שעה יכולות להיות 20 תגובות . כאן זה משהו שמצטבר אחת ל... אולי כי התגובות כאן מושקעות יותר . יש כאן תגובות עם מחשבה רבה , חיפוש במקורות ועוד .
כנראה שזה תלוי בכולנו -לא ?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2012 10:37 |
|
| |
צודקת בכל מילה.....אז אולי יש מקום גם לתגובות ספונטניות יותר, אפילו רק של הזדהות פשוטה?? כמובן, שהן תהיינה רק לצד התגובות הרציניות והמעמיקות ולא במקומן.....מה דעתך??
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2012 11:56 |
|
| |
דעתי ? כך ראוי שיהא -זו דעתי . אבל היא תהיה קימת עד אשר מנהלת הפורום תחליט אחרת .
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2012 12:31 |
|
| |
תראי, רונית, מתוקף תפקידה ומקצועה, כמובן שתשובותיה ודיוניה הינם עמוקים ומהוקצעים....
אבל למיטב ידיעתי והבנתי- ותקני אותי אם אני טועה- היא מעולם לא התערבה והכתיבה או שיפצה תגובות פשוטות ומזדהות, כך שהכל תלוי בנו, המגיבים. לא כך?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2012 16:47 |
|
| |
תסמכו וסינדרלה, תודה על האמון שאתן נותנות בי.
אני סומכת על החברים פה כך שהאמון הוא הדדי!
אתם כמובן רשאים להשתמש במרחב הפורום לדיון ולשיח, לשירה , תפילה ובכי ולכל אשר תחפוץ נפשכם מתוך שמירה על כבוד הדדי ושפה הולמת.
ואכן, אני פה גם כשלא שומעים אותי . אני קוראת, נהנית, מתרשמת, מזדהה , כואבת את כאבם, חושבת עליכם ומהרהרת מתוך דבריכם.
תודה והמשך שיח
0526346334
[email protected]
|
|
|
|
|
 |
|
|
|