| נשלח ב-23/8/2012 17:44 |
|
| |
זה בגלל החופש או שישנם סיבות אחרות?..
הסיבה שהפורום לא נושם בקצב רגיל היא בגלל החופש? (אני די חדש פה ואשמח לתשובה מהותיקים).
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2012 09:52 |
|
| |
שלום לך נער חידות ולכל הנמצאים,
סיבה אחת לפחות קשורה אלי שאני כמנהלת לא יוזמת, פותחת, מעודדת, מרחיבה ותורמת לדיונים.
הסיבות לכך הן:
הראשונה שאולי פחות חשובה אך מציאותית, לצערי אני מאד מאד מוגבלת בזמן. ישנן תקופות יותר אפשריות, אולם רוב השנה אני מאד עמוסה.
הסיבה השניה, היותר משמעותית שבמסגרת פורום זה של משתתפים אנונימיים ומסגרת שאינה טיפולית לא נכון שאקח חלק בשיח היותר רגשי ותהליכי. צריך גם לזכור שלא מן הנמנע שיהיו פה גם מטופליי וזה מורכב ולא פשוט.
מה שנותר לי זה להמשיך לאפשר לכם את המרחב להשתמש בו לרווחתכם ולתמיכה חברית.
כמובן אמשיך אי"ה לתת מענה ראשוני לשאלות ספציפיות בתחום בריאות הנפש ויחסים במשפחה בעבודה ובחברה
וכשיכולה לתרום לדיונים היותר רעיוניים.
בברכה
0526346334
[email protected]
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2012 10:12 |
|
| |
דבר נוסף, הרבה פונים אלי למייל האישי בשאלות שמאד רלוונטיות לפורום. כנראה בגלל שהפורום אינו פתוח ואינם רוצים לעבור את תהליך אישור הכתיבה
שבת שלום לכולם
0526346334
[email protected]
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2012 10:00 |
|
| |
נער -אני לא טיפוס יוזם אך אוהב את החידות שלך. עייפה -אני הייתי מרגיש לא נעים וכבד בלב ובטח לא התכוונת לרונית . אני לא חושב שרונית פה בתקן פסיכולוגית שלנו. ודווקא אהבתי את הכנות הישירה שלה. חוץ מזה שהחופש והחום הכבד יכולים באמת להרדים . מקווה שהחברים שהיותר פעילים יגבירו את הקצב.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2012 10:11 |
|
| |
הי!!! מצטערת באמת! אבל לחלוטין לא התכוונתי לרונית, לחלוטין לא. מצטערת שזה היה הרושם. חשבתי לעצמי באופן כללי, כמו יתר הדיונים שעוברים כאן ומדברים על טיפולים שעוברים ומה מרגישים בהם, כך שזה עלה לי. מתנצלת, רונית, ומקווה שתקבלי את התנצלותי, מודה מאד על מה שאת עושה בכל כך הרבה חן, חכמה ותרומה גדולה ומבורכת. השאלה שלי היא לחלוטין ממקום אחר. הרי לא מן הנמנע שאיש מקצוע יהיה לפעמים עייף, עמוס או כל דבר אחר, איך מרגישים מול זה. שוב תודה, רונית, ומקווה שהפעם הבהרתי את מה שעבר בתוכי. וכל חברי הפורום,אכן, מתגעגעים אליכם.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2012 11:23 |
|
| |
עייפה יקרה, תודה על דברייך וכמובן ששאלתך היא מצויינת. אשמח אם תפתחי אשכול מיוחד לה.
בברכת זמן טוב לכולם ושנה פוריה של דיונים
0526346334
[email protected]
|
|
|
|
|