|
|
| נשלח ב-23/8/2015 22:23 |
|
| |
איך יש אנשים שלא כואב להם מה שקורא אתם, מה הסוד שלהם ?..
הם נולדו חסינים ?... איך מפתחים עור של פיל ?... נראה שזה גם תלוי איפה נולדת, ומאיפה המוצא שלך.. תודה רבה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2015 23:38 |
|
| |
אין כזה דבר אנשים שלא אכפת להם מה שקורה איתם. אלא אם כן הם בדיכאון עמוק ובייאוש עצמי טוטאלי שלא אכפת להם למות . לא אליהם אתה מתכוון. אתה מתכוון לאלה שנראים נורמליים, מטופחים,משחקים אותה בכאילו הכל סבבה ועוברים טראומות לא מן העולם. אז יתכן מאד כמה דברים: 1. זה אכפת להם יותר ממה שאתה משער רק שהם לא מראים את זה לך ספציפית. 2. יש דברים שלך זה מפריע וכואב ולהם למשל זה מצחיק ומדגדג כל אחד קיבל רף שונה של כוח סבל. 3. הם מסתכלים כבר על החיים בפרופורציות שונות. צרות חדשות משכיחות ישנות.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2015 04:51 |
|
| |
| רציף כתבה: |  | איך יש אנשים שלא כואב להם מה שקורא אתם, מה הסוד שלהם ?..
הם נולדו חסינים ?... איך מפתחים עור של פיל ?... נראה שזה גם תלוי איפה נולדת, ומאיפה המוצא שלך.. תודה רבה
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2015 22:24 |
|
| |
אויש, אני מדבר על אנשים חזקים מטבעם, פעם הצעתי למישהי כזאת ללמוד אי אף טי כי זה משחרר, אז היא ענתה לי בטבעיות : אני משחררת מצוקות ריגשיות בעצמי. אז התשובה היא נראה לי ש "מוח שליט על הלב", בתכל'ס, אני לא יודע איך עושים את זה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2015 11:49 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2015 22:19 |
|
| |
יש אנשים שנולדו להורים מאופקים. אנשים שלא גילו והראו רגשות. הם חינכו את עצמם ואת ילדיהם -שלגלות רגשות ולהביע אותן זו חולשה. זה לא מתאים. זה ילדותי וחסר כבוד. וכך הם גדלו, נכים רגשית. וזו אחת הסיבות שאתה חושב שלא אכפת להם, למסכנים!!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2015 01:58 |
|
| |
יש אנשים שמערכת האמונות, המחשבות האוטומטיות והפרשנויות שלהם לאירועים יותר מותאמות מה שמוביל להפחתה במצוקות הנפשיות. כמובן שהסביבה מאוד משפיעה בכל מה שקשור לזה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2015 04:50 |
|
| |
שאלתי אדם כזה פעם לאחר שעבר טאומה קשה באותו יום והגיע לעבודה כרגיל עם חיוך ורוגע, תשובתו היתה א. אני לא מה שאני נראה בחוץ ב. אחרי שעברתי משהו גם אם הכי טראומטי לפחות זה כבר עבר, או שאני כבר בפנים, וזה לא סתם איום מרחף בחלל
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2015 15:17 |
|
| |
שלום, אני חושב שיש אנשים שפשוט למדו להפיק את המיטב גם ממצבים בעיתיים בחיים, ולהפיק לקחים מטעויות שעשו. כדי להיות מאושר צריך לדעת תמיד להביט קדימה באופטימיות , במקום להתרפק על טעויות העבר. אני גם חושב שעם ניסיון החיים האדם מפתח חסינות, מן הקהיית חושים שיש בה יתרון אבל גם חסרון . אדם צריך לדעת להפיק את המיטב מהצלחות ולאפשר לעצמו להינות מהם, כי אלו ההצלחות שקצר במו ידיו. לעומת זאת, לא לתת לכישלונות ומשברים לעצור אותו בדרכו אל האושר והמימוש העצמי. בברכה יואב ניומן מטפל גוף נפש בשיטת בפסיכותרפיה גופנית
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|