|
|
| נשלח ב-1/12/2020 10:59 |
|
| |
| תלתליה כתבה: |  |
| החייםיפים2 כתב: |  | | תלתליה כתבה: |  | | יעזרו עלאק, זה הרי אתה, ראיתי :) |
| אם תעשה "הצג הודעות משתמש" תראה שאותה כתובת אימייל ששם פה, הוא ציין שהיא כתובת אישית בפורומים שונים. וקורא לבוא להתכתב איתו בפרטי. קל להבין שזה הוא, לא? :-) באחד הפורומים הוא אפילו מציע מסאז'! אולי כדאי...גאוני למדי...תוקן על ידי רוניתלזר ב- 26/11/2020 18:44:03
תוקן על ידי רוניתלזר ב- 26/11/2020 18:48:15
? |
| חושבת שרונית ניקתה עבורנו את השרשור מ"בתיע" פשוט. אגב הוא מופיע בעוד אחד... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2020 18:29 |
|
| |
תלתליה מה מצבך היום?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2020 21:53 |
|
| |
יוהו אנשים, קחו נשימה, אפשר להפסיק לדאוג לתלתליה! תלתליה ספרה בכנות על תחושת הבדידות הפנימית, שעיתים מציפה ומאד כואבת, מסתבר שהשיתוף הדאיג אנשים שלא מכירים סערות נפש מסוג זה. אבל די, תלתליה כתבה כבר שעבר לה. ועבר מאז מליון שנות אור במונחים בורדרליינים. תחושת הבדידות הזאת שתלתליה שיתפה בה, מסתבר עוררה אמפתיה והזדהות אצל רבים מאתנו, שכולנו לעיתים מרגישים בודדים ממש, גם אם מוקפים במשפחה אוהבת. אז מה דעתכם לשתף גם אתם איפה זה פוגש אתכם. מתי אתם חשים בודדים בתוך ההמולה הזאת של החיים... זה יכול לעזור לנרמל את ההרגשה, אולי בכל אופן "כולנו באותה סירה"
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2020 01:07 |
|
| |
| angellla כתב: |  | יוהו אנשים, קחו נשימה, אפשר להפסיק לדאוג לתלתליה! תלתליה ספרה בכנות על תחושת הבדידות הפנימית, שעיתים מציפה ומאד כואבת, מסתבר שהשיתוף הדאיג אנשים שלא מכירים סערות נפש מסוג זה. אבל די, תלתליה כתבה כבר שעבר לה. ועבר מאז מליון שנות אור במונחים בורדרליינים. תחושת הבדידות הזאת שתלתליה שיתפה בה, מסתבר עוררה אמפתיה והזדהות אצל רבים מאתנו, שכולנו לעיתים מרגישים בודדים ממש, גם אם מוקפים במשפחה אוהבת. אז מה דעתכם לשתף גם אתם איפה זה פוגש אתכם. מתי אתם חשים בודדים בתוך ההמולה הזאת של החיים... זה יכול לעזור לנרמל את ההרגשה, אולי בכל אופן "כולנו באותה סירה"
|
|
אנגלההההההה!!!! התגעגעתי אליך!
ולמה את לא מפרגנת שידאגו לי חחחח.
הרי בכל מקרה אמשיך להרגיש לבד שוב ושוב, כך שהרבה פעמים השאלה תהיה אקטואלית...
וקדימה אנשים. נראה אתכם משתפים!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2020 14:44 |
|
| |
תלתליה, שם מתוק, לי כיף להיות לבד, בעצם אני לא ממש לבד, תמיד יש לי מה לעשות, בעבר התייעצתי והיו לי חברים, כיום הרבה פחות, ככה שאני מונח טוב ואין לי לבטים. אני מבין שהרקע של תלתליה הוא רגשי, אז יש תוסף מזון שמאוד מרגיע ; מגנזיום, לוקחים עד שחשים שהגעת למינון הנכון, זה בריא, יש להזהר למי שיש לו נטיה לקיבה רכה, אז מומלץ לו להתחיל עם מינון ממש נמוך, גם אז יתכן שהקיבה תפעל ותטריד, שילשול שלא נדע, חוץ מזה זו עיצה ששוה זהב ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2022 20:02 |
|
| |
מצאתי את השרשור הקבור הזה ונזכרתי שכתבתי פעם שיר על התחושה המלבבת הזו:
הנה אני לבד
בשגעון.
כל הריק הזה
לא מותיר מקום
והקירות שסביבי הם עדים
לחושך שעוטף את ליבי.
כי תמיד אהיה חלשה מולם
אני הכי בודדה בעולם.
הנה אני טרופה
בשגעון
כל ההמון הזה
לא מתיר לנשום
והלמות מסמר בקיר הם הדים
לרעש החורך ושורט את ליבי.
כי גם עם עצמי וגם עם כולם
אני הכי בודדה בעולם.
תוקן על ידי sihara ב- 07/07/2022 20:24:29
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2022 20:26 |
|
| |
אוף, אני לא מצליחה להפריד בין השורות, כל השיר נראה כדבוקה אחת.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2022 21:30 |
|
| |
| sihara כתבה: |  | אוף, אני לא מצליחה להפריד בין השורות, כל השיר נראה כדבוקה אחת. |
|
אם מתקנים את ההודעה אז יש בעיות והדבקות מילים. את יכולה לכתוב את השיר בתגובה נוספת. האמת, שהכי טוב שאת כותבת את השיר איפשהו עד שהוא מוכן סופית, ומעתיקה אותו לכאן נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2022 01:21 |
|
| |
הוא היה כתוב בוורד ועשיתי העתק הדבק. כשראיתי שזה יוצא בלי מרווחים אז תיקנתי אבל זה לא עזר, אז מחקתי הכל והקלדתי ועדיין זה מתעקש להשאר ככה. אולי כי זה מהפלאפון
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2022 05:04 |
|
| |
| sihara כתבה: |  | הוא היה כתוב בוורד ועשיתי העתק הדבק. כשראיתי שזה יוצא בלי מרווחים אז תיקנתי אבל זה לא עזר, אז מחקתי הכל והקלדתי ועדיין זה מתעקש להשאר ככה. אולי כי זה מהפלאפון |
|
|
|
|
|
|