| נשלח ב-29/9/2020 08:27 |
|
| |
שלום וגמר חתימה טובה
שלום לכולם
הכרתי בחור באתר מסויים (לא הכרויות) מהון להון סיפר לי שהוא חולה סכיזופרניה. הוא לא מתבייש כלל
לא פחדתי ולא התרגשתי. שמעתי קצת על המחלה. הוא מאוד רצה לפגוש אותי. לא נפגשנו
מעבר למחלה גיליתי אישיות מקסימה. בעיקר התכתבנו וגם דיברנו בטלפון לא מעט
בזמן האחרון הוא במצב רע. הרבה התקפי זעם. גם עלי. הוא מאיים בהתאבדות.
הוא מתנגד לקבל טיפול. הסביר לי שאם חלילה יאשפזו אותו שוב הוא יתאבד (אני יודעת שזה אסור בתורה)
אני מאוד פוחדת שהוא יעשה את זה. הוא גר לבד. אין לו קשר טוב עם המשפחה
הוא מאוד מאוד סובל. מגיל 15 היה בבתי חולים
ליבי מאוד נכמר עליו. אני מאוד רגישה ואני מתפללת בשבילו כמעט כל יום ובוכה
אני גם יודעת מה תענו לי. "הוא חייב לקבל טיפול"
הוא לא מוכן בשום אופן לחזור לבית חולים. יש לו טראומה קשה ממה שעבר שם. אני מבינה אותו
בבקשה תעזרו לי לעזור לו. הוא רק בן 24
מישהו/י מוכנים לדבר איתי?
תודה רבה וגמר חתימה טובה
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2020 09:03 |
|
| |
גלי32
סליחה נשלח בטעות פעמיים. אנא מחקו את ההודעה הראשונה לפי השעה
והשאירו את ההודעה עם הכותרת: גמר חתימה טובה
תודה וסליחה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2020 09:44 |
|
| |
טיפול זה לא = אשפוז, יש עוד כמה דברים בדרך (מאמינה שאם היה בטיפול ומאוזן, זה לא היה מדרדר ככה בפתאומיות). ואם המצב כן דורש פיקוח הדוק יותר, יש חלופות אשפוז כמו בית מאזן שהחוויה שם טובה בהרבה. אבל קודם כל שירצה בכלל לחשוב על עזרה. נשמע שהוא אוטם לגמרי את אוזניו.
והיי, תחשבי גם על עצמך שם, אמנם הוא במצב שמרגיש לך צורך לתמוך והכל, אבל תעשי איזו הפרדה מסוימת. זה לא שאתם נשואים או משהו, ואת כותבת שמתפרץ גם עליך, אז תחשבי אם את רוצה ככה, לי זה נשמע רחוק מאוד להיות מוכנה לכל זה בשביל הכרות עם מישהו שאפילו לא פגשת.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2020 11:55 |
|
| |
מה שאת יכולה לעשות זה לברר על טיפולים אלטרנטיביים, תבררי היטב, ואז תוכלי לשכנע אותו דרך הפון, או שמישהו מהמשפחה ידבר איתו, אל תפגשי איתו לפני שהוא יהיה מאוזן לגמרי, זה מסוכן עבורך נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2020 08:29 |
|
| |
| תלתליה כתב: |  | טיפול זה לא = אשפוז, יש עוד כמה דברים בדרך (מאמינה שאם היה בטיפול ומאוזן, זה לא היה מדרדר ככה בפתאומיות). ואם המצב כן דורש פיקוח הדוק יותר, יש חלופות אשפוז כמו בית מאזן שהחוויה שם טובה בהרבה. אבל קודם כל שירצה בכלל לחשוב על עזרה. נשמע שהוא אוטם לגמרי את אוזניו.
והיי, תחשבי גם על עצמך שם, אמנם הוא במצב שמרגיש לך צורך לתמוך והכל, אבל תעשי איזו הפרדה מסוימת. זה לא שאתם נשואים או משהו, ואת כותבת שמתפרץ גם עליך, אז תחשבי אם את רוצה ככה, לי זה נשמע רחוק מאוד להיות מוכנה לכל זה בשביל הכרות עם מישהו שאפילו לא פגשת. |
|
מדויק מדובר בהכרות ראשונית, לפי דברייך. ניסית לעזור את לא אשת מקצוע
תחשבי שוב על המשך השייכות שלך למקרה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2020 11:39 |
|
| |
| החייםיפים2 כתבה: |  |
| תלתליה כתב: |  | טיפול זה לא = אשפוז, יש עוד כמה דברים בדרך (מאמינה שאם היה בטיפול ומאוזן, זה לא היה מדרדר ככה בפתאומיות). ואם המצב כן דורש פיקוח הדוק יותר, יש חלופות אשפוז כמו בית מאזן שהחוויה שם טובה בהרבה. אבל קודם כל שירצה בכלל לחשוב על עזרה. נשמע שהוא אוטם לגמרי את אוזניו.
והיי, תחשבי גם על עצמך שם, אמנם הוא במצב שמרגיש לך צורך לתמוך והכל, אבל תעשי איזו הפרדה מסוימת. זה לא שאתם נשואים או משהו, ואת כותבת שמתפרץ גם עליך, אז תחשבי אם את רוצה ככה, לי זה נשמע רחוק מאוד להיות מוכנה לכל זה בשביל הכרות עם מישהו שאפילו לא פגשת. |
|
מדויק מדובר בהכרות ראשונית, לפי דברייך. ניסית לעזור את לא אשת מקצוע
תחשבי שוב על המשך השייכות שלך למקרה. |
|
נכון, הבן אדם יש לו משפחה מסתבר, אז שהם ידאגו לו, את יכולה מהצד לעזור, בלי להפגש איתו. זו המחלה הכי קשה בתחום הנפש, טוב שיהיה לך ברור מה המצב שלו כדי שיהיה לך את העוצמה לעזוב. קשה לו, אוקי, לכל העולם קשה עכשיו, הוא יתמודד והוא ינצח או שלא. את לא אמורה ליפול עכשיו. חזקי ואמצי. רפואה שלימה
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 02/10/2020 11:51:46
|
|
|
|
|