| נשלח ב-8/10/2020 07:25 |
|
| |
התמודדות נכונה בתקופת הסגר! יש לכם טיפים ועצות? בבקשה..
התקפה הזו היא מאתגרת במיוחד! בדידות, מסגרת, המרחב והחופש נלקח מאיתנו , והאי ודאות הפך ליהות חלק מרכזי מחיינו! אחד הדברים המרכזים שאנו זקוקים להם כבני אדם הוא המרחב והודאות! ה מקנה לנו את הביטחון והרגוע,אבל מה קורה שזה לא קיים? שאין לנו מושג עם מחר אתה הולך לעבודה? איפה החתונה שלך תהיה? האם יהיה לימודים? והאם מותר לך לצאת יותר מכמה מטרים מהבית?ועוד... תקופה הזויה .. כבר אמרנו ..אבל למדנו חז"ל שמכל לימון אפשר לעשות לימונדה.. איך? באו ביחד ננסה להבין מה הדבר הטוב שכן יצא לנו מהקורונה הזאת? ויש הרבה....
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2020 08:10 |
|
| |
ברצוני להוסיף עוד נקודה חשובה! אנו מגלים יותר את הנפש שלנו על חולשותיה וחוזקותיה בהתאם לגירוים מסביבנו, למשל: כשאני סגור בבית פתאום אני מגלה כמה חשוב המרחב והחופש עבורי, כשאני לבד בבית אני מגלה כמה חיי חברה חשובים עבורי.. כשמקום העבודה מעורר, אני מגלה כמה זה תורם לתדמיתי ותועלתי לקום כל בוקר לעבודה לגלות שחתונה לא חייבים במליון דולר, ובר מצווה אפשר בסוכה של השכן, ואירוסין אפר לעשות בסלון ביתך, ובת מצווה באולם מי חושב על זה בכלל !! פורפורציות רבותי.. אולי הקורונה בעצם גרמה לכך להעריך את המובן והפשוט...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2020 12:00 |
|
| |
ברוך הבא, יש כאן אולי מניין שבאים לבקר ולהגיב לפעמים, נושא לדיון זה קצת גדול עלינו. אם יש לך שאלה ספציפית יענו לך יותר. זו ההתרשמות שלי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2020 14:46 |
|
| |
ברוך הנמצא .. אני מבין שאתה מזקני וותיקי וחכמי המקום... האמת שפעמים כיף עלות נושא בעיקר לעצמי .. ואם מיתשהו מגיב זה סבבה ומענין.. אבל לעצם הענין נראה לי שהכותרת היא השאלה כי כל אחד זה תופס אותו מכיון שונה.. ההתמודדות שווה אצל כולם.. כן, ויש משהו משותף זה הביחד, השגרה, והמרחב האישי, שנעלם מעט.. כל נראה לי עכ"פ...המשך יום טוב
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2020 18:54 |
|
| |
האם לדעתכם הקורנה עשתה לנו טוב בסוף? או שנמצא עוד כמה שנים את הנזקים הנפשים של הקורונה.. סתם נושא מעניין לדיון, אני כבר מרגיש את הנזקים.. במה? לא יודע עדין להגיד. רק מרגיש..
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2020 18:56 |
|
| |
תלוי מי. אבל ירבו הנזקים.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2020 19:00 |
|
| |
כמו מה? מצד שני יש את הגעגוע לדברים הפשוטים- לקנות, לימודים, להתארח.. כמו שנכתב למעלה. האמת , יצאתי מבולבל מזה..
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|