בית פורומים פורטל הנפש

מה לענות בראיון כש...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/6/2022 23:07 לינק ישיר 
מה לענות בראיון כש...

יש לי שני ראיונות צפויים ובשיחות הטלפון שערכו איתי שאלו למה לא עבדתי כל כך הרבה זמן.
מה אני אמורה לענות? שהייתי חולה בלי לפרט?
לומר שרציתי לגדל את הילדים בשקט?
או לומר בפשטות שעברתי קריסה נפשית וחזרתי לעצמי לפני שנתיים, ועכשיו כשאני בטוחה שאני יכולה להחזיק עבודה יצאתי לשוק.
התשובה האחרונה יכולה לספק לי אפשרות להסביר למה אני צריכה להחסיר חלק מהשעות. (הפגישות הטיפוליות וקבוצת השיקום התפקודי).

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2022 23:18 לינק ישיר 

אם את מעזה לחשוף את עצמך בפני מקום עבודה פוטנציאלי כמתמודדת נפשית, מבחינה חברתית זה יעשה שרות טוב לכלל המתמודדים. אבל השאלה איך זה ישפיע על הקבלה שלך לשם ועל הקשר בינכם בהמשך. אם מקום העבודה הזה מספיק מתקדם כדי לא להבהל מסטיגמות אז זה יכול להיות אחלה. נעים לעבוד במקום שמודע גם להתמודדות שלך ומאפשר גמישות לפי הצורך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2022 01:53 לינק ישיר 

אני יודעת שעדיף שהמעסיק יידע מראש. יש לי חברה שסיפרה למעסיק שלה ובימים קשים הוא נותן לה לעבוד מהבית, ואת השעות של הטיפולים היא גם משלימה בבית. אבל הוא בוס אחלה. אני אף פעם לא יכולה לדעת מי עומד מאחורי הדלת. כבר יצא לי לעבוד במקום שלא סיפרתי ואחרי שבוע הם גילו את זה ופיטרו אותי על חוסר כנות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2022 13:19 לינק ישיר 

sihara כתבה:

אני יודעת שעדיף שהמעסיק יידע מראש. יש לי חברה שסיפרה למעסיק שלה ובימים קשים הוא נותן לה לעבוד מהבית, ואת השעות של הטיפולים היא גם משלימה בבית. אבל הוא בוס אחלה. אני אף פעם לא יכולה לדעת מי עומד מאחורי הדלת. כבר יצא לי לעבוד במקום שלא סיפרתי ואחרי שבוע הם גילו את זה ופיטרו אותי על חוסר כנות

נראה שאת כן צריכה לספר,
את יכולה לרכך את זה.
סיהרה, אני זוכר עלייך שאת סוחבת מעמסה לא קלה בכלל, אז השאלה אם העבודה הזאת מתאימה לך ?...
אז אם את מגלה את זה וגם מביאה מכתב תומך מרופא אז זה יכול ללכת, ואת חייבת לגלות מתי שאין ברירה,
ואם ישאלו למה לא עבדת אז תגידי שזה היה תקופת קורונה, אז הפסקת לעבוד, וכמה מבני המשפחה שלך לא חשו בטוב.
ועוד משהו, אם את משוכנעת שהיום את בסדר גמור ולא צפוי בעיה בעבודה אז את לא חייבת לגלות את מה ששייך להיסטוריה, ואז את מרויחה שיקבלו אותך, יש יותר סיכויים שאם את מגלה אז לא מקבלים אותך.
השאלה גם מה הסיכון שהם יגלו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2022 04:57 לינק ישיר 

אני לא יכולה להאשים את הקורונה כששבע שנים לא עבדתי.
וגם אם אסתיר עכשיו, ברגע שיהיה לי התקף מאניה הוא יידע. אני אתאשפז לחודש ולא יהיה לי לאן לחזור.אני חושבת להגיד לו שאני רוצה כמה ימי נסיון. אם אני אראה שהוא בנ"א טוב ומכיל, אספר לו. ואם לא, נעבור את הגשר כשנגיע אליו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2022 13:56 לינק ישיר 

sihara כתבה:

אני לא יכולה להאשים את הקורונה כששבע שנים לא עבדתי.
וגם אם אסתיר עכשיו, ברגע שיהיה לי התקף מאניה הוא יידע. אני אתאשפז לחודש ולא יהיה לי לאן לחזור.אני חושבת להגיד לו שאני רוצה כמה ימי נסיון. אם אני אראה שהוא בנ"א טוב ומכיל, אספר לו. ואם לא, נעבור את הגשר כשנגיע אליו.

אז עדיף כבר שתגידי לו מהתחלה, זה יצור הכלה ורצון לבוא לקראתך.
אולי אל תספרי שהיית בבית חולים, תגידי שהיית בלימודים, עבדת מהבית, את מכינה עוגות

כעת אנחנו מבינים שזה לא אסון,
אז פעם בחודש תעשי שמח,
ואת חייבת להגיד כי זה יתגלה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2022 23:30 לינק ישיר 

חשבתי על זה ביומיים האחרונים. אני יכולה לשתף שעברתי אונס ממושך והתפתחה אצלי פוסט טראומה וגם דיכאון, ובשנים האלה לא יכולתי לתפקד, אבל עברתי טיפולים בחשמל וחזרתי לתפקוד לפני שנתיים בהם למדתי במכינה קדם אקדמית והתחלתי לימודים לתואר ראשון בקרימינולוגיה, אבל זה לא עבד כי הלימודים דרשו יותר מדי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2022 00:24 לינק ישיר 

sihara כתבה:

חשבתי על זה ביומיים האחרונים. אני יכולה לשתף שעברתי אונס ממושך והתפתחה אצלי פוסט טראומה וגם דיכאון, ובשנים האלה לא יכולתי לתפקד, אבל עברתי טיפולים בחשמל וחזרתי לתפקוד לפני שנתיים בהם למדתי במכינה קדם אקדמית והתחלתי לימודים לתואר ראשון בקרימינולוגיה, אבל זה לא עבד כי הלימודים דרשו יותר מדי.

הסיפור מפחיד,
אנשים יפחדו מי יודע איזה מטורללת את.
הצעתי לך הצעה פשוטה,
תגידי שמכרת עוגות מהבית,
או היה לך מכירה של בגדים, ואת עייפה מזה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2022 16:33 לינק ישיר 

זה הגיע בסופו של דבר ממקום בלתי צפוי. נשאלתי על אחד מסעיפי קורות החיים- על יכולת שלי. המראיינת רצתה דוגמא. ואני לא זכרתי. מוח מחוק. אז שאלתי אותה- את מאמינה לי שאני לא זוכרת? היא שאלה אותי. מה, סתם המצאת שורות בלי לעמוד מאחוריהן? אז אמרתי לה לא, אבל כתבתי את הקו"ח לפני חצי שנה ויש לי בעיה עם הזכרון לטווח הארוך. אז היא ביקשה ממני להסביר. ספרתי לה שעברתי אונס ממושך ע"י ידיד של בעלי, ופחדתי ממנו פחד מוות אז לא העזתי לספר לאף אחד. ואחרי חודשיים וחצי הרגשתי שאני הולכת להתפוצץ וכבר לא יכולה להחזיק את זה אז ספרתי לבעלי. תוך שבוע עברנו דירה מבני ברק להיכן שאני גרה ואחרי דיונים רבים הוחלט שהטיפול המתאים לי הוא מכות חשמל יען כי אני עמידה לתרופות. תיארתי לה מה זה טיפולי חשמל הנקראים גם ECT והסברתי לה שזה שורף מוליכים של זכרון, ולכן איבדתי המון זכרונות מהעבר, גם זכרונות מלפני חודש. היא שמחה ששיתפתי אותה ואמרה שזה רק מגדיל את ההשפעה שלי עליה. אני מקווה שהתקפי המאניה ייעצרו בהיפו ולא ימשכו עד כדי אישפוז. בד"כ הצלחתי להחזיק מעמד כשהייתי עסוקה במשהו.
המראיינת אמרה שהיא מאד התרשמה ממני לטובה, אבל אני ראשונה מבין עוד כמה שהיא רוצה לראיין והיא תחזיר לי תשובה בקרוב.
עד אז תחזיקו לי אצבעות... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2022 16:43 לינק ישיר 

sihara כתבה:

זה הגיע בסופו של דבר ממקום בלתי צפוי. נשאלתי על אחד מסעיפי קורות החיים- על יכולת שלי. המראיינת רצתה דוגמא. ואני לא זכרתי. מוח מחוק. אז שאלתי אותה- את מאמינה לי שאני לא זוכרת? היא שאלה אותי. מה, סתם המצאת שורות בלי לעמוד מאחוריהן? אז אמרתי לה לא, אבל כתבתי את הקו"ח לפני חצי שנה ויש לי בעיה עם הזכרון לטווח הארוך. אז היא ביקשה ממני להסביר. ספרתי לה שעברתי אונס ממושך ע"י ידיד של בעלי, ופחדתי ממנו פחד מוות אז לא העזתי לספר לאף אחד. ואחרי חודשיים וחצי הרגשתי שאני הולכת להתפוצץ וכבר לא יכולה להחזיק את זה אז ספרתי לבעלי. תוך שבוע עברנו דירה מבני ברק להיכן שאני גרה ואחרי דיונים רבים הוחלט שהטיפול המתאים לי הוא מכות חשמל יען כי אני עמידה לתרופות. תיארתי לה מה זה טיפולי חשמל הנקראים גם ECT והסברתי לה שזה שורף מוליכים של זכרון, ולכן איבדתי המון זכרונות מהעבר, גם זכרונות מלפני חודש. היא שמחה ששיתפתי אותה ואמרה שזה רק מגדיל את ההשפעה שלי עליה. אני מקווה שהתקפי המאניה ייעצרו בהיפו ולא ימשכו עד כדי אישפוז. בד"כ הצלחתי להחזיק מעמד כשהייתי עסוקה במשהו.
המראיינת אמרה שהיא מאד התרשמה ממני לטובה, אבל אני ראשונה מבין עוד כמה שהיא רוצה לראיין והיא תחזיר לי תשובה בקרוב.
עד אז תחזיקו לי אצבעות... 

תתיעצי עם הרופא שלך
מה לעשות כדי שהמצב שלך לא יחמיר /ותצטרכי שוב אישפוז.
תשאלי אותו בקשר לזיכרון הנפלא שלך..
אין שמחה וכח כמו התרת הספקות.
.
באמת עברת תקיפה ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2022 16:48 לינק ישיר 

למה אתה שואל בנאדם שאומר שעבר תקיפה אם זה באמת?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2022 16:52 לינק ישיר 

מה אתה מפגר? למה שאני אמציא תקיפה אם לא היתה ולא נבראה?
וואי. הצלחת לעצבן אותי ממש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2022 18:22 לינק ישיר 

בהצלחה רבה! נשמע שנחמדים שם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2022 21:50 לינק ישיר 

תלתליה כתבה:

למה אתה שואל בנאדם שאומר שעבר תקיפה אם זה באמת?

מי סיפר לך שהיא עברה תקיפה ?

לעיל יכלו להבין שהתקיפה היא תירוץ נאה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > קבוצות תמיכה > פורטל הנפש > מה לענות בראיון כש...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext