| נשלח ב-14/6/2022 13:08 |
|
| |
כמו בחלומות
אתמול היתה לילדה שלי מסיבת סיום בגן. לרגל המאורע תקנתי את הלק המקולקל וסרקתי את הפאה הטובה, התייצבתי מוקדם בלווית אימי וחמותי והמצלמה של הסמארטפון וגם אחותי הקטנה הצטרפה כדי לשמור על התינוק. הצטיידתי במלאי טישויים כי הייתי בטוחה שאני אתרגש נורא אחרי כמעט חודשיים שאני שומעת בבית את השירים והריקודים. אממה מה קרה לא הרגשתי כלום. הסתכלתי על הכל ועל כולם מהצד ואמרתי לעצמי "תחיי כבר", וניסיתי לצבוט את עצמי כמו כשאני בכותל. כמו בחלומות.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2022 15:07 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2022 16:03 |
|
| |
ממצב הרוח שלה. אתם הגברים יש לכם מנעד רגשות של כפית. אמא אמורה להתרגש במסיבה של הבת שלה. וזה לא קרה, כי היא מרגישה מתה מבפנים, כי הרגשות שלה קהויים, ואוף, זה כל כך קשה ומאכזב שבא לך לבכות רק בגלל זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2022 17:09 |
|
| |
| sihara כתבה: |  | ממצב הרוח שלה. אתם הגברים יש לכם מנעד רגשות של כפית. אמא אמורה להתרגש במסיבה של הבת שלה. וזה לא קרה, כי היא מרגישה מתה מבפנים, כי הרגשות שלה קהויים, ואוף, זה כל כך קשה ומאכזב שבא לך לבכות רק בגלל זה. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2022 20:59 |
|
| |
בדרך כלל, אבל לא רק. למה שלא תשאל אותה?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2022 22:40 |
|
| |
| sihara כתבה: |  | בדרך כלל, אבל לא רק. למה שלא תשאל אותה? |
|
כי את הרי ענית לנו. כעת אני שואל אותה, אנגלה, מה שלומך ? מה קורה אתך ? לבנו אתך, את מרגישה שאת לא מרגישה ?... וזה בעיה ?... מניין זה נובע שלא מרגישים ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2022 00:02 |
|
| |
תודה על ההתעניינות
אני בעצמי לא יודעת מה אני. לפעמים מרגישה לפעמים אדישה. נראה לי שאא לאבחן דכאון אצלי כרגע, אבל אני הרבה מנותקת מעצמי או מהקרובים לי.
ואיך אתה?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2022 03:15 |
|
| |
| angellla כתבה: |  | תודה על ההתעניינותאני בעצמי לא יודעת מה אני. לפעמים מרגישה לפעמים אדישה. נראה לי שאא לאבחן דכאון אצלי כרגע, אבל אני הרבה מנותקת מעצמי או מהקרובים לי.ואיך אתה? |
|
אצלי ב"ה הכל כשורה. אני מכיר קצת את הנושא הזה. אני כותב את מה שאני יודע.
כנראה, זה ההשפעה של הכדורים. תבקשי אולי לשנות או להפחית את הכדורים. תספרי הכל לרופא. ידוע לי שהכדורים בזמננו אין בהם הרבה תופעות לוואי כמו רעידות, ידוע לי שהרבה תלוי ברופא, ואם הוא מעודכן בשיטות החדשות, וכן אם הוא שנון וממולח בתחום. יש יועצים רפואים שיכולים להמליץ לך על פסיכיאטר מומחה, אחרי תקופה את גם יכולה לזהות מי הוא רופא מומחה בשבילך ומי הוא רופא לא מומחה, פסיכאטר צריך שיהיה לו שנינות מיוחדת כדי להתאים תרופה קולעת
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 15/06/2022 03:17:30
|
|
|
|
|