בית פורומים אבא עשיר

אני מפיצה בחברה שנקראת וומה ומחפשת שותפים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/2/2009 10:59 לינק ישיר 
אני מפיצה בחברה שנקראת וומה ומחפשת שותפים

לפני שנה הגעתי לחברה שספרה לי שהצטרפה לחברה אמריקאית המפיצה מוצרי בריאות. אמרה לי שההרשמה כרגע בחינם והציע לי הצטרף. הבנתי שאין לי מה להפסיד נרשמתי ושכחתי מהעניין.
לבחורה קוראים סוזי. לחברה קוראים וומה והיא פעילה ב 50 ארצות בעולם.
מאחר ובזמנו הזכיין בארץ לא החל לפעול אנשים לא קבלו את המוצר ורק נרשמו, למעט חבורה קטנה של "משוגעים" שהמוצר נשלח אליהם. המוצר יצא מארה"ב נשלח ממפיצה ישראלית שחיה בהולנד והיא שלחה אליהם את המוצר.

במפגשים של חברת וומה בארץ אותם אנשים החלו לספר על המוצר ועל ההשפעה שלו עליהם.אני זוכרת בעיקר אחד שאמר אני על המוצר 6 חודשים, נשמע כמו ג'אנקי, אבל כמו שלמדתי בהמשך מי שהחל לצרוך את המשקה לא ויתר עליו.

אנשים שצורכים את המוצר ספרו על הקלה או פתרוןבסמפטומים רבים: הורדת סוכר,ירידה בכולסטרוןל הרע,ירידה בנשירת שיער כולל שיער גוף לגברים, הקלה בכאבי פרקים שרירים וכ'ו, ירידה בלחץ נפשי, צמצום בכתם בריאה, שיפור בתפקודי כליות, פתרון בעיית פטרת בצפורניים, שיער הפך לכהה יותר, שינה טובה יותר וירידה בקושי של יקיצה.

מדובר במשקה בריאות שמכיל את כל הויטמינים והמינרלים שאדם צריך לצרוך ביום והוא על בסיס מנגוסטין שהוא כיום נוגד החמצון הכי חזק בעולם ויותר מזה מגביר פעילות של נוגדי חמצון אחרים למשל ויטמין C וויטמין E .בנוסף יש במשקה אלוורה ותה ירוק.

בדצמבר 2008 נפתחה ישראל באופן רשמי וכיום כל מפיץ מקבלאת המוצר לביתו לאחר שעשה הזמנה באתר שלו באינטרנט.
למוצר יש כשרות בד"צ ועם כתוביות בעברי. עם פתיחת הסניף בישראל התחלתי גם אני לצרוך את המוצר. בשלב הזה גם הלכתי לעשות בדיקות דם, ואחזור על הבדיקה בעוד מספר חודשים על מנת לבחון את יעילות המוצר.

להפתעתי המשקה טעים לפחות לטעמי, אמנם טעם זה עניין אישי אך יש כיום בארץ משקאות בריאות שעל דעת כולם מזכירים בטעמם תרופה מרה.
כששותים אותו מרגישים עקצוצים על הלשון של קליפת המנגוסטין, שזו חוויה בהחלט נחמדה.כיום אני מוצאת את עצמי מחכה למנה היומית.

אז מה בעצם אני עושה. אני מפיצה של וומה.צורכת את המוצר ומציעה לאנשים נוספים להיות לקוחות ולצרוך את המוצר, וטוב יותר להפוך למפיצים בעצמם.
 לבריאות...
http://www.vemmail.co.il/

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > כלכלה נדל"ן ועסקים > אבא עשיר > אני מפיצה בחברה שנקראת וומה ומחפשת שותפים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext