בית פורומים חרדי הכלכלה

האם 'לב לבייב' הוא חסין מהאשמות?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/2/2007 22:08 לינק ישיר 
האם 'לב לבייב' הוא חסין מהאשמות?

כידוע, בעקבות ראיון שנתן לבייב בוועידה הכלכלית בדאבוס, עלתה 'אפריקה ישראל' ב2.5 מיליארד שקל. לבייב אמר בוועידה, שלהערכתו, 'אפריקה ישראל' תעלה לשווי כפול, משווייה כהיום, במהלך השנה הבאה. בהמשך, טיפסה המנייה במחזורי שיא.

הרשות לניירות ערך פנתה לקבל הבהרות מלבייב, על הערכותיו, האם יש להן על מה להיסמך ומדוע הן לא דווחו לבורסה, באופן רשמי.

התשובה של אפריקה ישראל, הייתה, שמדובר בהערכות אישיות של לבייב, לא על בסיס הוכחות קיימות.

אני חושב, שיש לנקוט צעדים נגד לבייב, על כך שאמר מה שלא היה צריך לומר. הכלכלה הישראלית תגיע למצב לא טוב, אם כל יו"ר חברה, יוכל להעלות את המניות שבבעלותו, באמצעות הצהרות המופרחות לחלל האויר.

הבה נראה, אם לרשות לניירות ערך יש שרירים מול לבייב, או שהם חזקים רק על חברות קטנות, שבקושי לא סחירות.

אגב, שטראוס למדה את המגמה והמנכ"ל שלה, הפריח הצהרה דומה בימים האחרונים, על הכפלה צפוייה בשווי החברה.

אם הרשות לניירות ערך, רוצה לשמור על טוהר המסחר, עליה לנקוט צעדים כאן ועכשיו, פן יהיה מאוחר והעניין ייהפך לנורמה, בזמן שברור שהיא פסולה מעיקרה.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/2/2007 19:40 לינק ישיר 

שאלת האם לב לבייב חסין מהאשמות,

אני מציעה לך אישית (כמקורבת) ללב לבייב לראות כמה טוב יש בבן אדם אחד,

אין לו בכלל האשמות,
אין על מה להפליל אותה.

איש כזה טוב, הלוואי על כולם שיהיו נדיבים ומסייעים כמוהו!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/2/2007 19:51 לינק ישיר 

א. אני שמח מאוד שמקורבת ללב לבייב, גולשת בפורום החדש שלנו.

ב. אני הייתי שמח עוד יותר, לו הייתי יודע שגם לב לבייב עצמו מתעניין בפורום.

ג. לא נגעתי במאומה, במעשי החסד של לבייב, אותם, אין מי שיכול להכחיש, אלא להתפלא על היעדים, שהם כמעט רק בחבר העמים ולא בישראל, וודאי שלא בציבור החרדי (וסליחה, אם הדברים יפגעו בך; לא יכולתי להתאפק, מלהוסיף את ההערה הזאת. כולי סליחה).

ד. אין זה אומר מאומה, לגבי התבטאותו, שאינה ראוייה, על פי כל כלל מידה, ישראלי ובינלאומי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2007 23:10 לינק ישיר 

בכל אופן הוא בן אדם משכמו ומעלה - נא לדבר עליו בכבוד...

לא נפגעת סבבה,
וחוץ מזה... אין מצב שהוא גולש למקומות כאלה... (אין לו זמן לשטויות..)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/2/2007 00:01 לינק ישיר 

עם כל הכבוד לכסף שלו, אין עלי שום מצווה לכבד אותו. אינני רואה שהוא אדם 'משכמו ומעלה'. מלבד זה שהוא טיפוס סנובי למדי, אני חושב שיש לו, עוד כמה חסרונות. הוא אדם בדיוק כמוני ויש לי ולאחרים את הזכות לבקר את מעשיו. הוא איננו מורם מעם!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > כלכלה נדל"ן ועסקים > חרדי הכלכלה > האם 'לב לבייב' הוא חסין מהאשמות?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext