|
|
| נשלח ב-9/11/2009 22:14 |
|
| |
מה עושים לכזה שאלה?
(אני מקווה שזה פורום לכלל לוקחי משכנתאות ולא רק למשכנתאות שנלקחו דרככם)
לכן הרשיתי לעצמי לשאול.
היות ובקניית הדירה התחייבתי עד ל5.12 לשלם סך ארבעים אחוז. ולמסירת המפתח אני חייב להשאיר 10 אחוז.
מצד שני אני רוצה מהבנק 70 אחוז משהו שניתן לקבל.
,
אם לא אצליח לגמור את הפרוצדורה ולקבל מהבנק עד לתאריך 5 בדצמבר ואני לא רוצה לאחר תשלום, יוצא שהמוכר כבר קיבל 40 אחוז והבנק יתן יותר ממה שמגיע לו.
מה אתם מציעים?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2009 23:53 |
|
| |
נדמה לי שהיתה בעיה בהצגת השאלה.
אתה אמור עד עוד חודש (פחות חמישה ימים) לשלם 40 אחוזים מערך הדירה.
עוד עשרה אחוזים אתה משלם רק במסירת המפתח.
עד כאן אני מקוה שהבנתי.
עכשיו הפרטים הלא מובנים.
1. מתי אתה אמור לשלם את חמישים האחוזים האחרים?
2. כמה שילמת עד עכשיו?
3. למה אתה חושב שהבנק לא יכול לחלק את ההלוואה לפי תאריכי הצורך?
עכשיו נניח לדוגמא שמחיר הדירה הוא מאה אלף שקלים. (הלוואי...) ההלוואה לפי הרצון שלך תעמוד על 70 אלף. שלושים תצטרך בין כה להשיג במזומן. תשאיר עשר מהם למסירת המפתח.
ואם הדדליין כל כך לוחץ, נראה לי שבשביל זה קמה משקלתא, לסדר את הבירוקרטיה במינימום זמן....
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2009 09:11 |
|
| |
שלום אףאוזןגרון
שלום קורפורל
אני הבנתי את שאלתו:
הוא לא יספיק להוציא את ההלוואה מהבנק עד לתאריך תשלום מסוים ויצטרך להוסיף מעבר ל-30% עוד 10% מכיסו הפרטי.
ולכן נשאלת השאלה אם הוא כבר שילם 40% למוכר כיצד ניתן להוציא מהבנק עוד 70%? שהרי הוא כבר שילם 40% ונצרך לו עכשיו רק 60%!
התשובה: ברוב המקרים ניתן להתמודד עם הבעיה הזו - הפתרון הינו אחד מסודות המקצוע שלנו, תוכל לפנות אלינו בטלפון ישיר [02-5004526] ונשמח לעזור לך.
מעבר לכך העיר מר קורפורל - כי בדיוק בשביל זה קמה משקלתא, נכון. ייתכן שבכלל לא נצטרך לעשות את מה שאנו עושים במקרים כגון אלו ונוכל להיערך בהתאם למועד התשלום שלך.
בתקווה להבנה ועמידה בזמני התשלום
יצחק - משקלתא
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2009 10:23 |
|
| |
הכי חכם יהיה לחכות לתשובה של אףאוזןגרון אבל הוא כתב שהוא התחייב לשלם עד החמישי בדצמבר 40 אחוזים בלי לדבר על איחורי תשלום.
עכשיו מה מפריע לבנק להוציא 70 אחוזים והקבלן יחזיר לו את החלק המיותר. (עד כמה שאני יודע הבנק מוציא המחאה על שם הקבלן) אותו יפקיד ידידנו בפק"מ עד לזמן המיועד וירויח כמה גרושים.
בשביל התשלום העכשווי אפשר לקחת גמח"ים לשבועיים שלוש עם הוכחות לתהליך הוצאת משכנתא ובפרט אם תקבל אישור עקרוני אותו אפשר להוציא כבר בהתחלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2009 12:30 |
|
| |
גם אני ממתין לתגובתו של מר אףאוזןגרון.
אמנם התהליך בגדול נכון!
ישנה בעיה קטנטנה שהבנק אומר ללקוח כי לפי מה שנראה ממסמכי הקבלן שהוא כבר שילם 40% ולכן הוא מוכן לתת רק 60% מימון. או לחילופין 60% מימון רגיל ועוד 10% הלוואה לכל מטרה (אם ניתן בכלל).
במקרים כאלו צריך את עזרתינו בכדי לשכנע לבנק שהכסף שולם מרוב לחץ ואינו נחשב באחוז המימון שהלקוח שם מכספו [הון עצמי].
לפרטים:
טל' 02-5004526
פקס' 02-5004527
בתודה מראש ובתקווה להבנה
יצחק - משקלתא
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. פורומים שונים בנושאי כלכלה נדל''ן ןועסקים, כולל עזרה במציאת עבודה, כלכלה חרדית, יזמות ועוד.
|