| נשלח ב-25/8/2010 12:08 |
|
| |
כמה אתרים בנושא משכנתא - מומלץ לבדוק
היי, הנה 3 אתרים שבנושא משכנתאות, בעיקר השוואות מחירים, שווה לבדוק:
אתר משכנתא - מכיל מידע רחב בנושא ונותן גם התייעצות מקצועית חינם. סולידי ייעוץ משכנתאות - זוהי חברה אובייקטיבית שמשרתת את הלקוחות ולא את הבנקים, נותנים ייעוץ מקצועי ללקיחת משכנתא בדרך שהכי מתאימה ללקוח. צרו איתם קשר, זה ללא התחייבות ואין מה להפסיד. (מומלץ). מת"ן ייעוץ משכנתא - אחת החברות המובילות. נותנים ייעוץ מקצועי למשכנתאות. לחברי מועדון "חבר" הם נותנים ייעוץ מקצועי בפגישה אישית - חינם.
ועוד עצה למי שנאיבי: אל תקפצו על המשכנתא שמציעים לכם היועצים שלכם בבנקים - הם פשוט דואגים לאינטרס הכלכלי של הבנק שלהם.
בהצלחה!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2010 16:40 |
|
| |
נו נו
מישהו ניסה ובדק<??
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2010 12:16 |
|
| |
תודה על הקישורים. בקשר להערה שלך בסוף:
"ועוד עצה למי שנאיבי: אל תקפצו על המשכנתא שמציעים לכם היועצים שלכם בבנקים - הם פשוט דואגים לאינטרס הכלכלי של הבנק שלהם."
אני חושב שיש בזה משהו אבל לא בהכרח. כל עוד בודקים מה כל בנק מציע ומשווים ומבררים עם אנשים נוספים שמבינים בתחום דווקא אפשר לקבל תנאים טובים גם בבנקים. אני לפני שלקחתי משכנתא במזרחי טפחות ביררתי בכל הבנקים והתייעצתי עם מביני עניין ולבסוף ידעתי מה ההחלטה הנכונה שאני צריך לעשות. כלומר, לא צריך ישר לרוץ ליועצים פרטיים ולבזבז על זה מלא כסף, אפשר לקחת מהבנק משכנתא כל עוד עושים את זה בצורה חכמה
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2011 09:55 |
|
| |
הכל אמת,
כל בנ"א יכול לברר ולהבין אחרי בירור מעמיק איזו מבין ההצעות שקיבל משתלמת ביותר.
אבל את ההצעה שאנחנו יכולים להשיג עבורך, לא הציגו בפניך.
לכל בנק ישנם תוכניות שונות וללקוח ישנה תוכנית אחת שתתאים לו בדיוק. הפקיד בבנק לא יציע ללקוח ללכת לבנק מתחרה, אלא ינסה למשוך אותו לעיסקה הריווחית יותר עבור הבנק. במשקלתא, הלקוח יושב עם יועץ פיננסי, יחד הם מוצאים עבורו את התוכנית המתאימה לו מכל ההצעות הקיימות בשוק.
משקלתא – ייעוץ משכנתאות בע"מ
טל. 1599-500-220, פקס. 02-5004527
[email protected]
www.mashkalta.com
http://mashkalta.wordpress.com
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2011 20:18 |
|
| |
אם כבר אתרי משכנתא, בדיוק השבוע ראיתי בפייסבוק שמזרחי טפחות פתחו שם עמוד מיוחד והם עונים של על שאלות:
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2011 09:51 |
|
| |
לא עובד לי...... רימון חוסמים לי את הגישה לכתובת הזו.
|
|
| נשלח ב-4/3/2013 10:26 |
|
| |
ייעוץ משכנתאות
פרקטיק היא חברה מומלצת בתחום של ייעוץ משכנתאות.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2013 10:14 |
|
| |
בס"ד היי תודה על המידע אני אישית ממליץ לבדוק 3 ספקי משכנתאות ומי שמציע את הריבית והתנאים הכי נוחים ללכת איתו.
-------------------------
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2013 17:11 |
|
| |
תודה!
|
|
|
|
| נשלח ב-22/9/2013 09:37 |
|
| |
תודה רבה, אתרים מקצועיים מאוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2013 22:54 |
|
| |
גם אנחנו נעזרתנו בשירותיו של יועץ משכנתאות פרטי והיינו מאוד מרוצים.
כשמדובר על ייעוץ משכנתא - המלצות זה דבר מומלץ - לפני שסוגרים עם יועץ משכנתאות פרטי.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2013 13:12 |
|
| |
אתר מצויין לכל המידע שרציתם בנוגע למשכנתאות mashcantaman.co.il
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2020 13:38 |
|
| |
לקיחת משכנתא
לקיחת משכנתא היא צעד כלכלי משמעותי, אותו רצוי ומומלץ לעשות עם מומחים מהתחום. בני המשפחה והחברים, ידעו להמליץ לנו עד גבול מסוים, לספר מהניסיון והחוויות שלכם, לומר לנו לאן לדעתם כדאי לנו ללכת ולקבל הצעת מחיר. אבל אין כמו קבלת ליווי מקצועי, מאנשי מקצוע בתחום המשכנאות, לטובת ראש שקט וידיעה, שקיבלתם את ההצעה הטובה ביותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2022 10:59 |
|
| |
ייעוץ משכנתא
מרקר היא סוכנות ביטוח ופיננסים מהגדולות בצפון. אנחנו מובילים את לקוחותינו להצלחה כלכלית באמצעות תכנון פנסיוני ופיננסי מקצועי ואישי המבוסס על הוגנות, הקשבה, מקצועיות וחדשנות. אנחנו מעניקים לכל אחד מלקוחותינו יחס אישי, יודעים להתאים את המוצרים האידיאליים לצרכים הייחודיים שלכם ותמיד פועלים בשקיפות מלאה, בשפה שלכם ובגובה העיניים.
|
|
|
|
|