בית פורומים משכנתא בדרך הקלה

איך לעשות כסף משכירות למרות המשכנתא

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/4/2011 09:59 לינק ישיר 
איך לעשות כסף משכירות למרות המשכנתא

אני רוצה להשקיע ולקנות דירה, אבל מתסכל אותי להמתין כ"כ הרבה זמן, עד שאתחיל לכסות את המשכנתא ע"מ להרוויח.
חשבתי לקנות דירה להשקעה, לשלם רק את הריבית וכל חודש להתפרנס מן השכירות, יש מצב כזה?
ואת המשכנתא אסלק כשאמכור את הדירה, יש אפשרות כזו?

תודה מראש על העזרה.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2011 10:06 לינק ישיר 

עונה ישראל פלד מיועצי המשכנתאות של משקלתא:

שלום רב.

אכן, בין מגוון המסלולים והתוכניות האפשריות במשכנתא, ניתן גם לקחת הלוואת משכנתא במסלול גרייס. במסלול זה, משלמים מידי חודש רק את הריבית, ואילו בסוף התקופה יש לפרוע את כל ההלוואה. כך שבעצם ניתן ליהנות מההפרש בין השכירות להחזר הריבית, וכן מעליית ערך הנכס בסוף התקופה. מסלול זה אינו אהוד על הבנקים, אך בהחלט ניתן להיעזר בגוף מקצועי בכדי לקבל זאת. בדרך כלל הבנק יסכים לדחיה של החזר הקרן עד ל-10 שנים בלבד.

כמו כן, אפשרות הגרייס קיימת בחלק ממסלולי המשכנתאות, ולא בכולם [משתנה בין הבנקים], וכן שער הריבית יהיה גבוה מעט מהרגיל. עם סיום התקופה, ניתן לגשת לבנק ולבצע מיחזור של ההלוואה, ולבקש הארכה של תקופה נוספת. אם הבנק יסרב ניתן לפנות לבנק אחר. על ידי כך ניתן לגרור את ההלוואה לאורך שנים.

במידה והדבר לא מתאפשר כלל, ניתן למכור את הנכס, ליהנות מעליית הערך, ולהחזיר את כל הקרן לבנק. 

משקלתא – ייעוץ משכנתאות בע"מ
טל. 1599-500-220, פקס. 02-5004527
[email protected]
www.mashkalta.com
לחץ כאן כדי לעבור לבלוג

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2011 11:03 לינק ישיר 

זה נשמע רעיון לא רע בכלל.
סחתין

תוקן על ידי משנהלמלך ב- 27/04/2011 11:04:48

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2011 09:22 לינק ישיר 

גרייס זה מסלול שכל אחד יכול לקבל או שיש תנאים מסויימים? אם אני מבין נכון זה לא זול בסופו של דבר. נכון?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2011 13:45 לינק ישיר 

כל אחד יכול לקבל גרייס בדיוק כמו שכל אחד יכול לקבל משכנתא, לכל דבר יש קריטוריונים ולכל קריטוריונים יש 'הפעלת שיקול דעת' וד"ל.
מבחינת העלות אין הפרש גדול בשיעור הריבית, אך ייתכנו שינויים בעתיד ומגבלות חדשות מבנק ישראל.

משקלתא – ייעוץ משכנתאות בע"מ
טל. 1599-500-220, פקס. 02-5004527
[email protected]
www.mashkalta.com
לחץ כאן כדי לעבור לבלוג

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2011 11:47 לינק ישיר 

אני מנסה להבין אם זה באמת כזה רווח עצום.................
אני יכול לקנות דירה, להשכיר אותה. אחרי שנתיים למכור מבלי להתחיל לשלם לבנק כלום?
ומה יהיה אם תהיה ירידת ערך??
זה נשמע הזוי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2012 09:18 לינק ישיר 
שים לב לסיכון

אתה משלם רק את הריבית אך הקרן צמודה למדד (בערך 3% גידול בשנה). כך בסוף התקופה הקרן גדלה. מה יקרה אם מחיר הדירה לא עלה באותו שיעור? אופססס. 
צריך להוסיף לתחשיב גם את עלויות הרכישה והמכירה כולל מיסים על שתי הפעולות. 

הלוואת בגרייס מלא (משלמים רק ריבית) נקראות גם הלוואות בלון - מתנפחות מתנפחות ולעיתים מתפוצצות. 

השקעה בנדל"ן דורשת סבלנות . אפשר לעשות עסקה אשר תשאיר בכל זאת עודף של כמה מאות שקלים בחודש. 

בהצלחה. 

רימון, MBA, כותב  המדריך למשכנתא יעילה - כיצד לקחת משכנתא ולשלם פחות לאורך שנים.
[email protected]   
www.EffectiveMortgage.co.il

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/7/2012 12:49 לינק ישיר 

אני גם מציע שלא ללכת שבי אחרי הצעות סטייל "אבא עשיר אבא אני", עם כל הכבוד לספר, בדיוק בגלל הקלות הבלתי נסבלת שבה נתנו משכנתאות בארה"ב, התחיל משבר הסאבפריים!

משכנתא

תוקן על ידי Rami33 ב- 09/07/2012 12:49:39

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > כלכלה נדל"ן ועסקים > משכנתא בדרך הקלה > איך לעשות כסף משכירות למרות המשכנתא
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext