בית פורומים משכנתא בדרך הקלה

השוכרים משלמים את הדירה להשקעה שלנו?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/12/2011 12:05 לינק ישיר 
השוכרים משלמים את הדירה להשקעה שלנו?

בעלי ואני משתכרים במשכורת ממוצעת ביותר שמספיקה ב"ה למשפחתינו בחיים השוטפים. בננו הבכור הגיע לגיל בר מצווה, ואנו דנים הרבה בנושא של דירה להשקעה. אני טוענת כי על פי דרך הטבע נהיה חייבים הכנסה נוספת לקראת נישואי הילדים אך בעלי חושש.האם תוכלו להפנות למומחים את שאלתי? אני רוצה לדעת האם אפשר לקנות דירה ולהשכיר אותה על דעת שהשוכרים משלמים את עלויות תחזוק הדירה והמשכנתא.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/12/2011 12:58 לינק ישיר 

עונה עקיבא ויספלד מנכ"ל משקלתא - משכנתא בדרך הקלה:

ישנם הרבה שטוענים, כי קניית דירה להשקעה היא תוכנית חיסכון גאונית. היא שומרת על ערך הכסף, נהנים בה מתשואה הגבוהה ביותר על ההון העצמי, ואת עלות המימון משלם בעצם השוכר הפוטנציאלי. מה יכול להיות יותר טוב מזה?

אך עם כל ההתלהבות, יש להיזהר ולהישמר מתופעת הרכישה בכל מחיר ובכל מקום. לכל רכישת דירה, גם כשמדובר ברכישה להשקעה, יש להתייחס לקניה בכל הרצינות. לבדוק את מיקום הדירה, את טיב השכנים, את הסביבה ואת הפוטנציאל הטמון בה להגעת שוכרים.

כמו כן, רצוי להימנע ככל הניתן ממשכון דירת המגורים הנוכחית עבור רכישת דירה אחרת. שכן אם חס וחלילה לא תעמדו בתשלום משכנתא החודשי בשל שוכר שאיכזב, ירידת מחירי שכירות וכו', שלא יעלה לכם במימוש דירת המגורים שלכם על ידי הבנק.

בהצלחה.

משקלתא – ייעוץ משכנתאות בע"מ
טל. 1599-500-220, פקס. 02-5004527
[email protected]
www.mashkalta.com

לחץ כאן כדי לעבור לבלוג

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2012 09:09 לינק ישיר 
הניסיון שלי טוב מאד בנושא זה

השקעה בנדל"ן היא האפשרות הטובה ביותר לדעתי לקפיצה כלכלית. אך חשוב לזכור שיש להתאזר בסבלנות. רק לאחר פרעון המשכנתא תראו תוספת משמעותית להכנסתכם.

ישנם מספר כללים בהשקעה בדירה שהחשוב ביותר לדעתי הוא לא לנצל את כל כספיכם. השאירו כסף לביטחון במקרה שיהיו בעיות עם השוכר ואז חס וחלילה תצטרכו לממן את המשכנתא מכיסכם מספר חודשים ובמקרה גרוע גם לממן הוצאות פינוי לדייר הסורר. 

בהצלחה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/6/2012 09:18 לינק ישיר 

הכול תלוי בתנאי השוק, אבל צריך לזכור שככל שפורסים את המשכנתא ליותר שנים ומקטינים את ההחזר החודשי, כך גם תהיו תלויים בשכירות יותר זמן. אתם צריכים למצוא את משך המשכנתא האופטימלי עבורכם.

מדריכי משכנתא

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > כלכלה נדל"ן ועסקים > משכנתא בדרך הקלה > השוכרים משלמים את הדירה להשקעה שלנו?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext