בית פורומים פורום שוק ההון ומסחר יומי

איפה ללמוד את התחום?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/4/2016 15:11 לינק ישיר 
איפה ללמוד את התחום?

אני מעוניין להתחיל ללמוד קורס שוק ההון כדי לשפר את יכולות ההשקעה שלי, יש מקומות ממולצים במרכז הארץ שאפשר ללמוד בהם בשעות הערב?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2016 14:16 לינק ישיר 
יש קורסים מצוינים שאפשר לקנות ולצפות באינטרנט.

זה יוצא משמעותית זול מאשר קורס פרונטאלי,ולדעתי יעיל הרבה יותר(בגלל האפשרות לראות שוב עם לא הובן).
יש גם ליווי של המרצים אחרי הקורס.
דוגמהwww.youtube.com/watch?v=G3l34k6uIb0

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/9/2016 14:44 לינק ישיר 

שלום לכולם,
כל הנכתב מטה מתייחס אך ורק למסחר תוך יומי ו SWING , לא מדובר בהשקעות לתווך ארוך.

לא הייתי רוצה להישמע פסימי או שלילי מדי  לגבי הקורסים ללימודי שוקי הון המוצעים ע"י  גופים שונים באינטרנט.
90% מאינפורמציה שהסטודנטים מקבלים במהלך הקורס היא פשוט מיותרת לחלוטין,  מפוצצים לכם את המוח במושגי מקרו/מיקרו כלכלה, ניתוח טכני ופונדמנטלי , אינדיקטורים ואסיצלטורים למינהם !!! כל זה לא רק שלא יתרום לכם במהלך המסחר היומי, אלא יפריע יגרום להפסדים רבים. 
נכון ואני מסכים שחייבים ללמוד ולרכוש ידע בסיסי לפני שתחילים לסחור ואני מציע לכל המתעניינים להתחיל מקריאת ספרים, סרטונים ב-YOUTUBE , להרשם לקבוצות מסחר ב FACEBOOK ולשוחח עם סוחרים אחרים בעלי נסיון בתחום. אתם תתפלאו לדעת כמה אנשים מוכנים להתחלק איתכם בידע ולעזור לכם ללא שום פיצוי כספי.
למען האמת, כבר תקופה די ארוכה שאני חושב על פתיחת ערוץ ב-YOUTUBE בו אעביר קורס שלם במסחר תוך יומי, אבל עדיין לא מצאתי לזה מספיק זמן פנוי. אני רוצה שתבינו אותי נכון : אני ממש לא מעוניין ללמד ולהעביר קורסים בתשלום - הכל אבל הכל יהיה בחינם ללא כל כוונת רווח מצידי. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2016 19:07 לינק ישיר 

שוב שלום לכל חברי הפורום :)

בהמשך למה שכתבתי קודם לכן, אז ככה, חלה התקדמות בפיתוח הפרוייקט : 
1. רכשתי דומיין בשם WWW.DAY-TRADER.CO.IL 
2. שכרתי מקום אחסון עבור האתר
3. מנהל משא ומתן עם מספר חברים סוחרים על מנת לצרפם לפרויקט.

אתם יכולים לשלוח לי מיילים לכתובת [email protected] ולכתוב מה הייתם רוצים ומצפים לראות באתר שיבנה ויעלה, אני מקווה, בעתיד הקרוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2016 22:05 לינק ישיר 

זה מאמר טוב למי שרוצה להתחיל לסחור

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > כלכלה נדל"ן ועסקים > פורום שוק ההון ומסחר יומי > איפה ללמוד את התחום?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext