בית פורומים הזדמנות כלכלית של פעם בדור

השקעה בארץ או בחו"ל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/2/2015 22:29 לינק ישיר 
השקעה בארץ או בחו"ל

שלום לכולם, אשמח לקבל המלצות ועצות על אפשרויות השקעה בנדל"ן בארץ או בחו"ל. יש לי תקציב של חצי מיליון שקלים והרמת היא שאני קצת נתרע מלהשקיע בחו"ל מכיוון שאני מפחד לרכוש נכס שלא נמצא באזור שקרוב אלי.

תוקן על ידי Menisolomo ב- 15/02/2015 22:29:30

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/2/2015 21:01 לינק ישיר 
ממליץ על באר שבע

שלום, לפי דעתי אם יש לך חצי מיליון שקלים הייתי ממליץ לך בחום לרכוש דירה להשקעה בבאר שבע. בסכום הזה תוכל לרכוש דירה ללא משכנתא ולקבל סדר גודל של 2000 ש"ח בחודש ( 5% תשואה!). הכנסה לא רעה בכלל ועדיף בהרבה על דירה בחו"ל שלך תדע מה קורה איתה...אם זה מעניין אותך, יש אחלה לוח של דירות למכירה בבאר שבע שבו תוכל למצוא דירות להשקעה בבאר שבע

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/2/2015 08:55 לינק ישיר 
שדרג את החיים שלך כבר עכשיו...

מחפש משקיעים בעלי הון עצמי בין 700,000 - למיליון ₪ אשר מעוניינים להשקיע בעסק קיים למערכות מיגון ואבטחה עם מוניטין של 30 שנה כולל ידע מקצועי,עובדים מנוסים,לקוחות חוזרים,תוך שדרוג לפתיחת אולם – חנות תצוגה למכירה והזמנות ולקבל 50% מהרווחים למשך שנתיים ובתום השנתיים תוחזר ההשקעה בתוספת של 20% מההשקעה. (על פי הסכם כמובן) בסך הכול אתה משתמש בכסף שלך ששוכב בבנק ללא כל רווח ולאחר שנתיים תקבל אותו בחזרה בתוספת 20% וגם 50% רווחים מהעסק למשך שנתיים. לפרטים נוספים נא לציין: שם ואיזור מגורים, מייל ו/או מספר טלפון לחזרה וסכום השקעה. [email protected]

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > כלכלה נדל"ן ועסקים > הזדמנות כלכלית של פעם בדור > השקעה בארץ או בחו"ל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext