בית פורומים הזדמנות כלכלית של פעם בדור

נכס להשקעה ב-100 ימים גם אם אתם במינוס

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/3/2017 01:05 לינק ישיר 
נכס להשקעה ב-100 ימים גם אם אתם במינוס

היי שמי סמדר השבוע יצא לי לשבת עם חברה שלי רווית לכוס קפה , והרגשתי צורך עז לשאול אותה על השינוי הדרסטי שעשתה בחייה ,חייבת לציין שלפני כשנה לא היה סיכוי שנשב לקפה ככה בכייף בניחותא ,וללא רגשות אשמה ,הימים שלה היו כל כך מטורפים ,יום רדף יום ,שעות עבודה מטורפות , בלי רגע אחד של מזור לגוף ולנפש , גם שכבר סיימה לעבוד וחזרה הביתה התחילה משמרת שניה ,לטפל ב-5 ילדיה ,לבשל ,לכבס ,לתלות כביסה ,לקפל, ובין לבין להכין איתם את שיעורי הבית ,ושוב מקלחות ארוחת ערב ולהשכיב אותם לישון , כאשר הייתה מסיימת את כל המטלות כבר הייתה מותשת נפשית ופיזית ,לא נשאר בה כוחות ,לא לעצמה ,ולא לזמן איכות עם בעלה .והנה הגיע יום המשכורות ואיתם התשלומים ,שכירות ,ארנונה ,מים ,חשמל , וכ"ד ומיותר לציין שהמשכורות לא הספיקו , אז שוב הם הגדילו את המסגרת אשראי בבנק , בתקווה שבחודש הבא הם יכסו את הגרעון מה שכמובן לא קרה , המינוס רק הלך וגדל , הם לקחו הלוואה לכסות את המינוס , אבל הוא סרב להעלם ,והופיע שוב , היא ניסתה בכל כוחה לצמצם את ההוצאות ,אז בחודש אחד היא הצליחה לחסוך 500 ,אבל בחודש שלאחר מכן ההוצאות גדלו ב1300 ,ערב אחד בעלה ניתקל בסדרת סרטונים חינמיים לגמרי של גיל אורלי ,הוא חשף זאת בפניה ,אבל היא הייתה מאוד סקפטית ואמרה לא עזוב אותך משטויות ,זה בטח עוד אחת מהתרמיות של אנשים ,אבל הוא לא וויתר לה ואמר זה כרגע בחינם לא יזיק לנו לצפות ,כבר לאחר מספר דקות של הסרטון ,הם ראו את הדרך לחסוך בין 1500 ל-2000 שקלים בחודש , היום היא מספרת שכבר יש להם נכס משלהם שמניב להם תשואה כל חודש , המינוס נעלם , יש להם תוכנית חסכון , ואפילו יצאו לחופשה שכל כך חלמה עליה , מיד אחרי שנפרדנו מיהרתי הביתה כדי לצפות בסרטונים האלה , המלצה שלי כנסו עכשיו ותצפו בהם ללא דיחוי , כי בעוד מספר ימים הם יורדים מהאוויר , הסדרת סרטונים לגמרי בחינם כבר אמרתי נכון , אז הנה הקישור תהנו !!!!! http://sodhakesef.myplatform.co.il?ap_id=2128

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > כלכלה נדל"ן ועסקים > הזדמנות כלכלית של פעם בדור > נכס להשקעה ב-100 ימים גם אם אתם במינוס
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext