בית פורומים המדור הכלכלי

כשעיצוב הופך לרגש - החוויה שלי עם סטודיו שלום

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/12/2024 12:28 לינק ישיר 
כשעיצוב הופך לרגש - החוויה שלי עם סטודיו שלום

לפני חודשיים, כשאחי הקטן התחתן, חיפשתי משהו באמת מיוחד להעניק לו ולאשתו לעתיד. רציתי מתנה שתשאיר זיכרון מרגש, משהו שילווה אותם לאורך השנים. אחרי הרבה התלבטויות, חבר טוב המליץ לי על סטודיו שלום. לא תיארתי לעצמי עד כמה הבחירה הזו תהפוך לחלק מרכזי מהאירוע.

כבר מהשיחה הראשונה עם הצוות, הרגשתי שאני בידיים טובות. הם הציעו מגוון רחב של אפשרויות – החל מ-הדפסה על קנבס ועד ל-הדפסה על זכוכית – כל אחת מרשימה ומיוחדת בדרכה. בסופו של דבר החלטתי להכין לאחי ולכלתו תמונה מודפסת על קנבס מרשים, עם עיצוב עדין שהותאם במיוחד לצבעים ולעיצוב של הבית החדש שלהם.

אבל זה לא היה הכל. במסגרת תכנון האירוע, עלה רעיון לשלב מתנות ממותגות לאורחים. צוות סטודיו שלום הציע לנו פתרון ייחודי – מיתוג של לוגו על מוצרים קטנים ומעוצבים, כמו מחזיקי מפתחות ממותגים, ספלים ומגנטים עם תמונה של הזוג. היה מדהים לראות איך כל אורח קיבל משהו אישי לקחת איתו הביתה, ולא הפסיק להתרגש.

לכבוד האירוע, החלטנו להוסיף גם מוצרים לפרסום בעיצוב מיוחד לאזורי הישיבה, כמו פוסטרים קטנים עם ציטוטים אהובים של בני הזוג. הכל היה באיכות גבוהה ובקפדנות שהראתה את הסטנדרטים של סטודיו שלום. בנוסף, נעזרנו בהם גם לפיתוח תמונות בתל אביב, והאיכות הייתה פשוט יוצאת מן הכלל.

אחת ההפתעות הגדולות הייתה כשקיבלנו סט של הדפסות על זכוכית – תמונות של אחי ואשתו מהרגעים היפים ביותר שלהם יחד. האפקט היה מדהים, והתגובות מצד המשפחה היו נלהבות במיוחד. סטודיו שלום הצליחו להוציא לפועל בדיוק את מה שדמיינתי – שילוב של עיצוב עוצר נשימה, איכות ללא פשרות ונגיעה אישית שהפכה את הכל למיוחד.

מה שהכי אהבתי בעבודה עם סטודיו שלום זה שהם לא רק סיפקו את המוצרים, אלא היו שותפים מלאים בתהליך. מהרעיון הראשוני ועד לפרטים הכי קטנים, הם דאגו שהכל יתאים בדיוק למה שחלמתי.

אם אתם מחפשים להפוך אירוע למשהו בלתי נשכח, אם אתם רוצים לשלב מיתוג אישי, דפוס ייחודי או פשוט למצוא את המתנה המושלמת – אני ממליץ בחום על סטודיו שלום. אחרי האירוע הזה, אין ספק שאחזור אליהם שוב ושוב לכל פרויקט, חגיגה או אפילו מתנה קטנה עם משמעות גדולה.

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > כלכלה נדל"ן ועסקים > המדור הכלכלי > כשעיצוב הופך לרגש - החוויה שלי עם סטודיו שלום
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext