בית פורומים עסקים ועבודות

מצרף קישורים רלוונטים שמסייעים בעסק וחוסכים זמן יקר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/2/2023 10:32 לינק ישיר 
מצרף קישורים רלוונטים שמסייעים בעסק וחוסכים זמן יקר

לאחרונה אני עוסק הברבה בחיפוש אחר התיעלות עסקית בעסק שלי. חיפשתי הרבה חומר באינטרנט ורציתי גם לשתף פה בפורום עסקים. מקווה שתהנו :)1. אוזניות מססנות רעשים - מכירים את זה שאתם ברכב ועונים לשיחה עסקית והילדים מאחורה ומדברים מידי פעם ?! או אפילו כל דבר אחר כמו צפצוף של רכב ברחוב. אז י דבר כזה אוזניות שמסננות רעשים ובכך נשמע יותר מקצועיים בטלפון !2. בתוך רכב מסחרי אני מכיר את התופעה שכשאני מגיע ללקוח אז הרכב כולו מבולגן ואל מסודר. פשוט לא נוח לעבדוד ככה ושלא נדבר על הבלאי והמסמכים ללקוח שמתלכלכים ושכל הציוד על המושב. קראתי לאחרונה על תחום זיווד רכבים. תחום ממש מעניין שווה לקרוא ולדעת שיש דבר כזה. מצרף תמונההתמונה נלקחה מאתר שמרון

עוד דבר חזק זה שירות מענה קולי - הכוונה היא באם אתם לא עונים ללקוח מסויים בגלל שאתם עסוקים אז אפשר להצטרף לשירות כמו זה. יש נציג שעונה במקומכם כאילו הוא המזכיר שלכם. לוקח מספר שם וטלפון מהלקוח ושולח לכם.. צריך לבדוק איך הם עונים והאם זה נשמע מקצועי ולא כאילו ענה איזה נציג שלא מכיר אתכם

תוקן על ידי oleg122 ב- 03/02/2023 10:33:00

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > כלכלה נדל"ן ועסקים > עסקים ועבודות > מצרף קישורים רלוונטים שמסייעים בעסק וחוסכים זמן יקר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext