בית פורומים אבא עשיר

איך אני נכנס לעסקים?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/1/2006 19:53 לינק ישיר 
איך אני נכנס לעסקים?

שלום!

יש לי שאלה, אני רוצה להכנס לעסקים.

אני נורא רוצה לדעת איך פותחים עסק מה צריך והכל... הייתי שמח אם יכולתם להסביר לי מה הכלים לזה ומה נדרש בשביל דבר כזה. ואם אני חייב להבין במה שרוצים לפתח בעסק או שמספיק שיש כבר ניסיון לעובדים וכו' אם יש עוד משהו שצריך אז בבקשה אם תוכלו להסביר לי גם עליו. תודה רבה מראש!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/1/2006 02:06 לינק ישיר 

לפתוח עסק  -  http://baruch.en101.co.il/opportunity.asp

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/2/2006 13:32 לינק ישיר 

מעוניין בשיווק רשתי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/2/2006 15:01 לינק ישיר 

אשמח אם תחכים אותי, מה זה שיווק רשתי על רגל אחת בלי הרבה ברבורים.
תודה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/2/2006 01:08 לינק ישיר 

קיבלתי באישי

כדי לפתוח עסק עליך ראשית להכין תוכנית עיסקית על מנת לבחון האם כדאי לפתוח את העסק ובאילו תנאים. להכנת תוכנית עיסקית תצטרך לפנות לאיש מקצוע שידריך אותך (רואה חשבון, כלכלן, יועץ עיסקי) או לחילופין לפנות לרשות לעסקים קטנים (כתובת האתר שלהם היא www.asakim.org.il).

לאחר הכנת התוכנית העיסקית ולאחר שראית כי טוב ושהעסק אכן כדאי, אז ורק אז אתה ניגש לפתיחת תיק ברשויות (באמצעות רואה חשבון ועו"ד אם מדובר בהקמת חברה) ומתחיל להפעיל את העסק.

בהצלחה!

רונן קוממי
רואה חשבון
5450710-054
[email protected]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/3/2006 22:05 לינק ישיר 

אם אתה מחפש להקים עסק, זו הצעה להקמת עסק, בלי הוצאות כבדות, בשיטת שיווק רב שכבתי, מה שנקרא MLM, שכבר 60 שנה קיימת בעיקר בארה"ב. זו שיטה של תמלוגים, מה שאני מציעה לך, זו הזדמנות עסקית, בלי צורך במזכירה, בלי ציוד משרדי, בלי כל ההוצאות הרגילות של הקמת עסק, שכ"ד, משכורת לעובדים וכו'. זו חברה שמעניקה למפיצים שלה מינוף עסקי מדהים, שהייחודיות שלה בתוספי מזון, על טהרת הצמחים, מוצרי טיפוח וחן ותכשירי ניקוי ביתיים. אני ממליצה להיכנס לאתר שלנו עוד היום, שם יש הסבר מהו MLM וגם סרטון שממחיש את ההצלחה שיכולה להיות גם שלך.
www.immlm.com/odelya תוכל ליצור איתי קשר דרך האתר,, ואחזור אליך לקביעת פגישה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/3/2006 12:58 לינק ישיר 

הצעתי דבר ראשון תתחיל לקורא ספרים בנושא כמובן ספרי אבא עשיר מומלץ ותתחיל להסתובב בסבבתם של בעל עסקים הם כבר ידעו איך לכוון אותך.

כמובן אל תשכח לעדכן אותנו

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > כלכלה נדל"ן ועסקים > אבא עשיר > איך אני נכנס לעסקים?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext