בית פורומים אבא עשיר

שיווק רישתי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/3/2008 18:34 לינק ישיר 

אני ממליצה על חברת נייצרס סנשיין עברתי הרבה חברות לא קל בכלל אני בעד להצטרף לחברות בעלות סיכון הכי מינימלי היום לא כולם מתלהבים שהם שומעים שיווק רשתי
ניתן לקרוא
http://www.nsp.co.il/PDFs/NSP_katalog_buissness.pdf
בהצלחה
[email protected]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2008 19:40 לינק ישיר 

יש לי חברה ממש טובה שהיתה באג'ל ואמרה שכל חוד/שש אתה צריך להשקיע 1400 בערך על מוצרים שאתה בכלל לא צורך..
בסוף לא הלך לה והיא יצאה.. במוצרים בהם לא נגעה היא רצתה להחזירם והם לא הסכימו לקבל כלום חזרה גם לא באיומים שתתבע אותם..
לא הייתי ממליצה להכנס לשם..
אני קראתי כמה ספרים ובאמת חיפשתי חברה אבל זו מחוקה מטעמי גם כמו שהבנתי שיטת התגמול שלהם בקרוב מאוד תקרוס כי השיטה בה הם עובדים ומדריכים לא הכי נכונה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/11/2008 09:46 לינק ישיר 

מי שמחפש חברה רצינית ותיקה שהוכיחה את עצמה ב-20 שנה האחרונות שיכנס ללינק המצורף. זהו אתר המפיצים, היחידי מסוגו בישראל המאפשר לנו המפיצים לשווק את עצמנו באינטרנט ולבנות רשת יציבה לשנים רבות. הכסף אצלנו לא גודל על העצים, אנחנו לא מבטיחים הרים וגבעות. אך תוכנית התגמול שלנו נדיבה ומאפשרת לכל אדם שישקיע מזמנו ומשכלו הכנסה הולכת וגדלה ומה שחשוב יותר, יציבה ובטוחה.

כנסו לאתר ובכל שאלה תוכלו לפנות לפורום באתר, או אלי ואשמח לענות, להפגש ללא התחייבות כלשהיא.
בהצלחה.
www.myneways.co.il?376103344

תוקן על ידי asher95 ב- 27/11/2008 9:58:38

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/12/2008 15:40 לינק ישיר 

בס"ד

החברה המדהימה ביותר בעולם!!!
הזדמנות שלעולם לא תחזור!!!
רוצה לעשות את זה ב-ע-נ-ק???
צור קשר עכשיו!
לא עוד דקה, הרגע!!!

מרוולס - marvalous
בדרך איתך להצלחה!

[email protected]

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > כלכלה נדל"ן ועסקים > אבא עשיר > שיווק רישתי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. פורומים שונים בנושאי כלכלה נדל''ן ןועסקים, כולל עזרה במציאת עבודה, כלכלה חרדית, יזמות ועוד.