| נשלח ב-23/11/2010 15:09 |
|
| |
משכנתא
חברה לייעוץ ללקיחת משכנתא
|
| נשלח ב-18/1/2011 01:35 |
|
| |
רבותי פתחתי אתר נחמד למראה עם תמונות זהב שאני מייצר אשמח לשמוע תגובות
הלר תמונות זהב www.heler.net
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2011 16:37 |
|
| |
שלום לכולם
אני סוחר מטח למעלה ב7 שנים ומנהל תיק לקוחות למעלה משנה, יש ברשותי הוכחות לתשואות ורווחים אמיתים.
אני יודע שהשוק הזה מלא בייאוש, אף מצורף הלינק להוכחה פשוטה ומתעדכנת ישירות לחשבון הנסחר. יש גם היסטוריה לפני המוצג בלינק. אשלח למי שיבקש.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2011 14:23 |
|
| |
שאלה
האם עדיף לעבוד כשכירים אצל חברה ( מה שאומר להעביר כל יום כרטיס במערכת של שעון נוכחות או במקרה הטוב יותר לקבל משכורת גלובלית) או לעבוד בתור עצמאיים?? לכאורה לעבוד באופן פרטי זה יותר משתלם אך האם זה כולל את כל חישוב שכר הכללי שכולל בתוכו גם את הפנסיה ואת הקרנות השונות??
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2012 12:21 |
|
| |
יש לך רעיון מבריק? לא יודע איך להתחיל? מקומך איתנו!
אם יש לכם רעיון מבריק ואינכם יודעים איך להתחיל – מקומכם איתנו! חממת NESTech מסייעת ליזמים בהקמת חברה והובלת רעיונות טכנולוגיים וחדשניים לכדי מימוש. היזמים שאנו מחפשים יהיו כאלה שיש להם רעיון טוב ובעיקר - תשוקה עזה להצליח. רעיון טוב הוא כזה שיש בו חדשנות, ישימות טכנולוגית, ופוטנציאל עסקי. לאחר תהליך בחינה וסינון שבו נבחן את הרעיון ונכיר את האדם מאחוריו ובאם נחליט לצאת לדרך משותפת, החממה מתחייבת להעניק: - 1. מימון כספי לשנת פעילות ראשונה
- 2. משכורת ליזם
- 3. השקעת המשך גדולה בשנה השנייה ליזם שמוכיח את עצמו
- 4. ליווי משפטי של משרד עו"ד מהמובילים בארץ
- 5. ליווי פטנטי של משרד פטנטים מהמובילים בארץ
- 6. משרדים מרווחים ומצויידים בכל התשתיות התפעוליות
- 7. מימון תפעולי מלא כולל ארנונה, חשמל, מים, צרכי משרד וכו'
- 8. שרותי הנהלת חשבונות
- 9. סיוע וליווי ניהולי, עסקי וטכנולוגי ע"י מנטורים מנוסים10. תמיכה, מעורבות, ומסירות.
- 11. Networking וקשרים עסקיים.
החממה ממוקמת בעיר התחתית חיפה במשרדים חדשים ומרווחים מול הים. כל המעוניין/נת לקבל פרטים נוספים או להגיש הצעה, ניתן ליצור קשר:
מייל: [email protected]
נייד: 054-5945717 פקס: 04-8455015
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2012 12:07 |
|
| |
מפגשי נטוורקינג
שלום לכולם.הודעה זו פונה לכל בעל עסק בינוני\קטן המעוניין להתפתח על ידי קשרים אישיים\שיתופי פעולה עם בעלי עסקים אחרים מכל רחבי הארץ. מדובר במפגשי נטוורקינג, המפגשים עצמם לא עולים כסף אך הרווח שיוצא מהם ע''י שיתופי הפעולה והקשרים הנרקמים שם הוא לפעמים לאין ערוך.מנהלת ''מפגשי נטוורקינג ויין'' חשבה שהגיע הזמן לפתח בעלי עסקים מהערים החרדיות שהיקף פעילויות המסחר שלהם הרבה פעמים מצטמצם רק לארבע אמות בבני ברק,מודיעין עלית וכו'.שיטת הנטוורקינג שמוכיחה את עצמה ברחבי העולם כבר עשרות שנים יכולה מאוד לעזור לבעלי העסקים הנ''ל ע''י שיתופי פעולה עם בעלי עסקים מאיזורים אחרים בארץ וכו'.וע''כ החליטה לקיים כבר בחודש הבא מפגש ממוקד לבעלי עסקים חרדיים שייפגשו עם בעלי עסקים מהמגזר הכללי.הנה אתר החברה http://www.xn--6dbfakh2be8ci.com/ כל המעוניין להשתתף במפגש זה שיפנה אליי בפרטי [email protected]
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2012 18:27 |
|
| |
| mrglit כתב: |  | | מישהו מכל עשרת גולשי הפורום מכיר השקעות נדל"ן טובות באירופה? יש לי מכר שמתעניין ברצינות בהשקעות בסדרי גודל לא גדולים במיוחד אבל נחמדים -עד 100000$ אם למישהו כאן יש הצעוצ הוא יבוא על שכרו בע"ה
|
|
אני משקיע בשוק המט"ח בחברה בארץ שלאחר שבדקתי כמה חברות כבר. ואני מרוויח למעלה מ-%3 בחודש.עם בטחונות על הכסף שהשקעתי. לעומת זאת השקעתי בעבר בנדל"ן ועדיין לא מניב כאלה רווחים כמו ה-30% בשנה שאני מרוויח שם!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2012 18:27 |
|
| |
| mrglit כתב: |  | | מישהו מכל עשרת גולשי הפורום מכיר השקעות נדל"ן טובות באירופה? יש לי מכר שמתעניין ברצינות בהשקעות בסדרי גודל לא גדולים במיוחד אבל נחמדים -עד 100000$ אם למישהו כאן יש הצעוצ הוא יבוא על שכרו בע"ה
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2012 09:56 |
|
| |
שלח לי למיל
| babanet כתב: |  | רבותי פתחתי אתר נחמד למראה עם תמונות זהב שאני מייצר אשמח לשמוע תגובות
הלר תמונות זהב www.heler.net |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2013 22:53 |
|
| |
מחפש משקיע
1.מחפש משקיע לרעיון בלעדי לאתר אינטרנט בנושא השקעות בשוק ההון(חוזים עתידיים),רווח פוטנציאלי גבוהה וסיכון נמוך אשר מוגדר מראש(עד 7% רווח חודשי מגובה ההשקעה ועד 30% הפסד מקסימלי לכול התקופה) השקעה ראשונית בפרויקט היא כ- 50,000 ₪,הכסף נדרש בכדי להקים אתר אינטרנט ולבנות רובוט למסחר אוטומטי, לאחר בחינת האתר והאסטרטגיה נדרשת השקעה נוספת על פרסום וגיוס לקוחות פוטנציאליים. 2.דרוש משקיע להקמת עסק במדינת פיליפינים בנושא הגרלות בשיטה ייחודית, שיטה מהפכנית ובלעדית בנושא הגרלות,רווח גבוהה מובטח, הרעיון נבדק אישית בפיליפינים וקיים פוטנציאל גבוה מאוד בנושא זה. סכום השקעה כ- 150,000$(הקמת עסק וחברה במדינת פיליפינים+רישיון עסק וגיוס עובדים+שכר עובדים+פרסום ושיווק+ הקמת אתר אינטרנט וכו',הכסף נדרש בהדרגה במהלך שנה ראשונה להקמה של העסק). *כמו כן יש פרויקטים מוכנים בנדל"ן בהשקעה נמוכה יחסית במדינת פליפינים(בתי מלון,כפרי נופש,בתים פרטיים).
*תוכנית עסקית מוכנה,תישלח למעוניין לאחר חתימה על חוזה סודיות.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2017 10:06 |
|
| |
שיתופי פעולה - העברות מט"ח לחו"ל
|
|
|
|