בית פורומים אבא עשיר

מהפכה מדהימה בתחום השיווק הרשתי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/3/2007 01:54 לינק ישיר 
מהפכה מדהימה בתחום השיווק הרשתי

אם אתם מעוניינים בהכנסה גבוהה (שתלך ותגדל מחודש לחודש בהתאם למאמצים שתשקיעו) יש לי הצעה מעניינת בשבילכם.
מדובר בחברת סטארט אפ חדשה ומהפכנית בתחום ה-WELLNESS, שעובדת בשיטת השיווק הרשתי. החברה פיתחה מוצר פורץ דרך ויש לכל אחד מאיתנו את ההזדמנות להיות חלק מההצלחה שלה.
אם אתם בעלי כושר שכנוע, יצירתיות ויכולת גיוס לקוחות, אתם תצליחו בזה בצורה חסרת תקדים ותגיעו לרווחים עצומים תוך זמן קצר.

עסק בשיווק רשתי מבוסס על מפיצים שהם גם צרכנים. הכסף שהולך בשיטת השיווק הרגיל למפרסמים, קידום מכירות ויחסי ציבור וגם לסיטונאים וקימעונאים בעצם נחסך בשיווק הרשתי (שעובד בשיטת ה"פה לאוזן") וחוזר חזרה אלינו, למפיצים. אנו ממליצים על המוצרים וגם על התכנית העסקית לחברים ומצרפים אותם (ע"י הזמנתם לשמוע מצגת עסקית בביתנו).

כל אחד מאיתנו הוא למעשה משווק רשתי מעצם טבעו, הבעיה שבחיי היומיום אנחנו לא מתוגמלים על כך. אם אני ממליצה לך על סרט טוב שראיתי ואתה הולך לראות אותו עם עוד 3 חברים בעקבות ההמלצה שלי - בעל הקולנוע לא משלם לי על זה עמלות בסוף החודש...

בשיווק רשתי - כן. ובגדול.

בחברות כאלה יש המון תמיכה והדרכה של חברי הצוות אחד לשני. בגדול זה העסק הכי משתלם כי:

1) אפשר לעשות אותו בבית, בזמן הפנוי, ואפילו במקביל לעבודה הרגילה שלנו. כל אחד משקיע בזה כמה זמן שהוא רוצה.

2) כשאנו יוצרים לעצמנו רשת בעלת נפח מסויים, אנחנו יכולים "להוריד את הרגל מהגז", ועדיין הכסף מכל הרשת שמתחתינו יכנס לנו חודש בחודשו לבנק. אנו יוצרים לעצמנו מה שנקרא "הכנסה פסיבית".

3) אין לנו בוס מעלינו. כל אחד אדון לעצמו ובונה למעשה עסק עצמאי בתוך החברה. וכמובן שיש הדרכה והכוונה איך לעשות את זה, לפעמים ממיטב המאמנים העסקיים. עסק כזה נותן הרבה גם מבחינת ההתפתחות האישית.

לכל חברה יש מוצרים שונים ותכניות תגמול שונות.
אז איך יודעים לאיזו חברה בשיווק רשתי הכי כדאי להצטרף ? כאן יש מספר יתרונות בולטים:

1 . החברה הוקמה רק לאחרונה.
יש לנו חלון הזדמנות של ממש, להוביל במרוץ, לפני שרוב האנשים אפילו יידעו שהוא מתקיים. אני רוצה שאנשי הצוות שלי יובילו מהלך לפני שהשוק הרחב אפילו ישמע על החברה. אנו נדריך אותם בשיטות העבודה ונראה להם איך לכבוש את השוק ולהמשיך לצמוח משם.

2. החברה מגובה ע"י חברת השקעות חזקה.
זהו יתרון עצום לפעול עם חברת סטרט – אפ, אך בלי הסיכונים שבדרך כלל קשורים לחברה כזו. חברת ההשקעות הוקמה ע"י אחד המייסדים של WordPerfect שנמכרה ל - Novell עבור למעלה ממיליארד דולר. יש להם גב כלכלי איתן, והם התחייבו לממן את פעילות החברה עד להצלחה.

3. סיפור המוצרים הוא מושך.
המוצרים מבוססים על פריצת דרך מדעית מדהימה, היוצרת קטגורית מוצר חדשה לחלוטין, כך שפוטנציאל השוק הוא עצום. יחד עם זאת הקונספט הוא כל כך פשוט והגיוני שאנשים "תופסים" את זה מיד. כל אחד בעולם יפיק תועלת מהמוצרים ושימוש אחד יבהיר זאת.

4. תוכנית התגמול חדשנית.
החברה מתגמלת בשמונה סעיפי תגמול מצטברים, רובם כהכנסה שיורית (פאסיבית). יותר חשוב מכך, הם פיתחו את החידוש הגדול ביותר בתוכניות התגמול מזה 20 שנה - מענק המינוף התואם.
אם אתה מבין איך תוכניות אלה עובדות – תצא מגדרך כשתבין את המרכיב הזה.

בגלל אופי תכנית התגמול, יש חשיבות למיקום ולתזמון. ברגע זה אני מחפשת מנהיגים אשר מבינים את העצמה שבכניסה המוקדמת לעסק ורוצים לשריין לעצמם את עמדת המפתח.
האם יש לך את היכולות והכישרון הנדרש, כדי להפוך את ההזדמנות הזו למשהו גדול?
יש לנו חלון הזדמנויות שמתרחש עכשיו, בו עמדות המפתח האלו ייווצרו.

האם אתה רוצה לשמוע על המיזם?
או שאתה עסוק מדי עם דברים אחרים מכדי לבחון אותו?

צור קשר,
ליאת
054-6274163

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > כלכלה נדל"ן ועסקים > אבא עשיר > מהפכה מדהימה בתחום השיווק הרשתי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext