בית פורומים אבא עשיר

להשאיר חלון פתוח-ולעשות כסף!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/9/2007 00:22 לינק ישיר 
להשאיר חלון פתוח-ולעשות כסף!

אהלן, שמי רענן, אני בן 23 וגר בתל-אביב. עד לפני חודש הייתי מאוד סקפטי בכל מה שקשור ללהרוויח כסף באינטרנט ללא כל השקעה כספית. הייתי סקרן ובדקתי וחקרתי, עברתי עשרות אתרים בגוגל. רובם הגדול הציע כסף על קריאת אימיילים, חלקם הציע כסף על לחיצה על באנרים ועל שליחת אסמסים. והם אכן משלמים, אבל סכומים זעומים שלא באמת שווים את המאמץ והטרחה, ולורבם הגדול יש סכום מינימלי של כסף שצריך להרוויח עד שבאמת אפשר לקבל את המשכורת. כשחושבים על זה, למפרסמים זה עסק לא רע בכלל- אתם אומרים להם את תחומי הענין שלכם והם שולחים לכם פרסום ממוקד שעולה להם בערך 2 סנט בממוצע.

כמעט שכבר זנחתי את הרעיון של להרוויח כסף מהבית עד שנתקלתי באתר הזה שמציע כסף על גלישה בחלון הדפדפן עם פרסומות תמורת 45 סנט לשעה. נשמע כלום, אבל בחישוב מהיר אם תשאירו את הדפדפן פתוח במשך חודש שלם תוכלו לקבל 324 דולר בלי לעשות כלום! על הבאת אנשים תוכלו לקבל אקסטרה כסף. את המשכורת מקבלים דרך ****** (חשבון בנק אינטרנטי וחינמי) או פשוט בצ'ק שיגיע אליכם הביתה ברגע שתגיעו למינימום המבוקש. מה שבטוח זה שזה לא עולה לא כסף ולא מאמץ לנסות. אז למה אתם מחכים?

כתובת האתר היא

http://www.surfjunky.com/?r=ranezra

לשם ההגינות רק אציין שעל כל הרשמה מקישור זה ארוויח כמה גרושים, אך מרגע שתרשמו כל ההכנסות שתעשו ילכו אך ורק אליכם. בהצלחה!

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > כלכלה נדל"ן ועסקים > אבא עשיר > להשאיר חלון פתוח-ולעשות כסף!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext