בית פורומים אבא עשיר

דרושה השקעה לפרוייקט בשוק המט"ח - עדיפות למבינים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/10/2007 11:57 לינק ישיר 
דרושה השקעה לפרוייקט בשוק המט"ח - עדיפות למבינים

שלום לכולם.
מי שמכיר את שוק המט"ח, יודע שיש משפט מפורסם שאומר:"מרוויחים בכפיות ומפסידים בדליים".
אז אם הייתי אומר לכם שאפשר להרוויח בדליים ולהפסיד בכפיות כנראה שרובכם (מי שהתנסה בשוק המט"ח וחווה את זה על בשרו) הייתם אומרים:"שמענו,שמענו...".
אז יש אפשרות לעשות את זה וההוכחות נמצאות אצלי. הכל מבוסס על רעיון מאוד פשוט  שמובן לכל מי שסוחר בשוק המט"ח. הרעיון כל כך פשוט שכל מי שהיה יכול ליישם אותו היה עושה זאת מייד, הבעיה היחידה היא שלמעטים יש את הגישה למידע שמביא את ההצלחה שאני מדבר עליה ואני אחד מהם.
הבעיה היחידה היא, שלי אין את הסכום ההתחלתי על מנת לעשות זאת.ופה אתם נכנסים לתמונה.
אני זקוק לסכום התחלתי של מינימום 50 אלף דולר (עם עדיפות ל100 אלף דולר)
אני מאמין שלא להרבה אנשים יש את הסכום הזה פנוי להשקעה ולכן אין מניעה שיצטרפו כמה משקיעים עד לגיוס הסכום הרצוי (עם מינימום של 5 אלף דולר לאדם).
ברגע שנגיע לסכום של 50 אלף נוכל להתחיל ובמידה ונגיע לגיוס מהיר של 100 אלף הרשימה תיסגר לצמיתות ואי אפשר יהיה להצטרף יותר.
אני בטוח שיש ספקנים שיאמרו שאם יש לי משהו כזה טוב אז אני גם יכול להתחיל מכמה אלפים. אז כמובן שגם אני שותף להשקעה בכמה שאני יכול. אבל כמו שאמרתי כדי לישם את השיטה אנו צריכים בטחונות של הסכום המינימלי שציינתי.
את פרטי השיטה אני אציין רק למתעניינים רציניים בפגישה אישית.
עד כאן הצעתי אליכם. לכל המעוניין אנא השאירו הודעה בכתובת המייל: [email protected]
תודה

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > כלכלה נדל"ן ועסקים > אבא עשיר > דרושה השקעה לפרוייקט בשוק המט"ח - עדיפות למבינים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext