| נשלח ב-22/10/2007 10:19 |
|
| |
היי בתיה. תודה רבה ובהצלחה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2007 19:13 |
|
| |
לבתיה, תודה על הכל. עזרת לי מאוד. יש לי עוד המון שאלות, ואשמח אם תוכלי לענות לי.
ישר כח גם ליעל על הפורום.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2007 16:22 |
|
| |
מה זה יועצת תעסוקתית ולמה צריך את זה?
האם זה כמו פסיכולוג?
האם זה רק לבנות סמינרים?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2007 11:52 |
|
| |
יועץ תעסוקתי עוזר לאנשים למצוא עבודה שמתאימה להם, זה מתחיל באבחון המקצוע שמתאים לכישורים שלהם, ממשיך למציאת מקומות עבודה רלוונטיים, בכתיבת קורות חיים מקצועית ושיווקית, הכנה לראיון עבודה, ניהול שיחות טלפון יעילות ועוד ומסתיים בעבודה חדשה! היועץ אינו בהכרח פסיכולוג, הוא אדם שלמד ייעוץ תעסוקתי ומכיר ומתעדכן מה קורה בשוק העבודה בישראל ובעולם. הייעוץ נועד גם לבנות סמינרים, הייעוץ מתאים לכולם, למי שמחפש עבודה בין אם יש לו כרגע עבודה ובין עם לא, למי שאינו יודע איזה מקצוע מתאים לו, למי שרוצה להתחיל קריירה שנייה, ועוד עוד
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2007 19:10 |
|
| |
בשבוע הבא יש לי ראיון עבודה
אני צריכה טיפים, זהו מכרז שבוטל ופתח מחדש,
הראיון יהיה לפני אותם אנשים קצת מביך.
תודה
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2007 19:29 |
|
| |
קצת קשה להבין מדברייך למה נועד הראיון אם כבר התראיינת לפני אותם אנשים ולכן אינני יודעת אילו טיפים יעזרו לך. את מוזמנת לפרט טיפה יותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2007 13:39 |
|
| |
בתיה שלום!
ברצוני להתייעץ. יש לי תואר ראשון למנהל עסקים בהתמחות משאבי אנוש.
עבדתי לפני כן כמנהלת משרד.
מה לעשות ואין לי נסיון תעסוקתי בתחום של משאבי אנוש וברצוני לעבור לתחום זה.
האם להיכנס לתפקיד אדמניסטרטיבי ומשם לעבור לתחום, או לא להתפשר למרות חוסר הנסיון ולהמשיך לחפש בתחום? תחום זה מאוד מענין אותי.
תודה
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2007 23:59 |
|
| |
קודם כל, סליחה על האיחור הרב. ומה יקרה אם תנסי גם וגם, את הרי לא מתחתנת עם אף מקום עבודה. כל עבודה בתחום מקדמת אותך בתנאי שאת לא שוכחת להתקדם, קודם שמים רגל אחר כך בודקים איפה יש אויר יותר טוב. שיהיה לך בהצלחה
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2007 19:54 |
|
| |
היי, שכחתי לציין שהתגובה נכתבה ע"י בתיה, היא פשוט לא הצליחה להכנס דרך הניק שלה.
|
|
|
|
|