שלום לכם
כמה פעמים שמעתם על אתרים שמשלמים כסף נרשמתם אליהם וגיליתם שהם רימו איתכם ולא שילמו אפילו אגורה אחת , גם אני נרשמתי להרבה אתרים כאלה וגם אני רימו אותי עד שנרשמתי לאתר :
http://www.clicksalary.com/pages/ind...fid=faressalok
האתר הזה משלם על צפיה בפרסומות שישלחו אליך לדואר האלקטרוני או אתה יכול לצפות בהן באתר עצמו ( אתה בוחר את זה בעת ההרשמה )
האתר הזה אין בו סכום מינימום והוא משלם כל סוף שבוע
התשלום מתבצע בשתי דרכים :
1. דרך ****** - לפתיחת חשבון בבנק הזה תכנסו לאתר הבא :
www.******.com
2. דרך e-gold - לפתיחת חשבון בבנק הזה תכנסו לאתר הבא :
www.e-gold.com
ההרשמה באתר היא נוחה וקלה כל מה שעליכם לעשות זה לתת קליק על לינק המופיע למעלה להיכנס למילה sign up ושם תרשמו את כתובת הדואר האלקטרוני שלכם ולאחר כמה שניות יגיע לכם מכתב מהחאתר עם לינק להשלמת ההרשמה בעת לחיצתכם על הלינק הזה יופיע לכם משך שעליכם להשלים את פרטי ההרשמה ( מי שיש לו ידע בינוני באנגלית לא תהיה בעיה בהרשמה )
אחרי השלמת ההרשמה אתם יכולים להכנס לאתר בשם שלכם ולהתחיל להרוויח כסף
עליכם לתת חשיבות למילים הבאות :
1. cash ptc- הבאנרים שתוכל ללחיץ עליהם והרוויח כסף עליך לחכות עד תום הזמן המופיע בהתחלת הבאנר
2- point ptc- הבאנרים שתוכל ללחוץ עליהם ולהרוויח נקודות ( אתה יכול להחליף את הנקודות בכסף - למכור אותם לאחרים שמעוניינים לקנות וגם להשתמש בהן לשיפור המעמד שלך)
3- inbox - הפרסומות שעליך לקרוא ולהרוויח כסף מקריאתן
4- referral center - הלינק שלך שאתה יכול להפנות אחרים להירשם תחתיך וכך אתה יכול להכפיל את הרווח שלך
5- point to cash - כאן אתה יכול להחליף את הנקודות שלך לכסף
6- buy/sell points - כאן אתה יכול למכור ולקנות את הנקודות שלך לאחרים
7- paid to signup - האתר משלם לך על ההרשמה באתרים אחרים דרכו
8- my earning - כמה כסף ונקודות יש לך בחשבון שלך
9- downline ststs - כמה חברים הפנית וכמה כסף הרווחת על הפניתך
אל תצפו להתעשר מהאתר הזה אבל העיקר שעושים ולו דמי כיס תנסו את האתר הזה לעשרה ימים זאת התקופה שהחשבון שלכם מתעדכן בכסף ששילם לכם האתר ואז תחליטו אם תמשיכו באתר או לא ( בשבוע הראשון אתה תקבלו גרושים אבל עם הזמן הרווח שלכם יכול להיות גדול יותר )
מקווה לכם כל טוב
*-- / message *