בית פורומים חרדי הכלכלה

האוניברסיטה הזו יכולה להוות פריצת דרך בחייך !

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/7/2008 13:12 לינק ישיר 
האוניברסיטה הזו יכולה להוות פריצת דרך בחייך !

שלום לכולם
 שמי רואי אני בן 29 . 
 אני ובת זוגתי שייכים  למיזם ענק שנקרא successuniversity - האוניברסיטה להצלחה ששוגר זה עתה בישראל .
 זוהי אוניברסיטה א-פורמלית אשר מקיפה את הקורסים הכי מתקדמים באימון אישי ועסקי , ומועברים ע"י יותר מ-50   המרצים והמאמנים הטובים בעולם כולו. הדבר הענק הוא שהאוניברסיטה מאפשרת גם ללמוד וגם להרוויח כסף. 
 הצד העסקי שבה מקדם את הרעיון של חירות כלכלית , וזאת על מנת שנוכל לקיים את הדברים שאנו באמת רוצים לעשות.
 אני ממליץ להכנס ללינק האמריקאי הרשמי ולהתרשם מהאתר :   http://roivertesh.successuniversity.com
 ישנו סירטון פירסומי של 11 דקות שכדאי לראות.
 הפוטנציאל האדיר הוא שהאוניברסיטה אינטרנטית - כלל עולמית מה שמהווה יתרון עצום לצד העסקי .
 יצירת הכנסה פאסיבית הולכת וגדלה תוך הנאה  מתכני קואצ'ינג  והתפתחות אישית יכולה להוות חלום עבור רבים מאיתנו.
 באוניברסיטה רשומים כבר מספר מאמנים ישראלים מהטובים בארץ בינהם : 
  ערן שטרן     -  מאמן ומנחה מוסמך של בוב פרוקטור בישראל ( לעבוד עם "הסוד" - ממחשבות לתוצאות )
  אמיר הרדוף  -  פורץ דרך בתחום הייעוץ והליווי העסקי ( 7 צעדים פשוטים בהובלת אחרים לפעולה )

ניתן להירשם דרך האתר הנ"ל  או דרך הלינק הבא המאפשר תקופת נסיון של 14 יום במחיר של 2$ לשבועיים .    

http://roivertesh.successuniversity.com/specialoffer  

האוניברסיטה להצלחה יכולה להוות פריצת דרך בחייך !

ליצירת קשר ופרטים נוספים במייל : [email protected]

ובטלפון :   0547-569691    
    בהצלחה לכולם           
                               רואי       

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/7/2008 16:14 לינק ישיר 

אני חושב שזה לא חוקי לקרוא אוניברסיטה למוסד לימודים שלא אושר ע"י המל"ג (מועצה להשכלה גבוהה). ובכלל, הכנסה פסיבית זה נשמע עוד איזו פירמידה (או שר"ש, אותו דבר).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2008 03:28 לינק ישיר 
שרגא

ואונברסיטה הפתוחה כן מוכרת במל"ג??? זה מיועד להעזר בזה להשלים חומר!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2008 16:06 לינק ישיר 
האוניברסיטה הפתוחה מוכרת במל"ג

תברר לפני שאתה כותב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2008 16:07 לינק ישיר 
לא צודק

האוניברסיטה הפתוחה דוקא כן מוכרת במל"ג-כלומר התאורים שלה מוכרים, מה שאין כן אוניברסיטאות השקר כמו "דרבי"ועוד....

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > כלכלה נדל"ן ועסקים > חרדי הכלכלה > האוניברסיטה הזו יכולה להוות פריצת דרך בחייך !
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext