בית פורומים חרדי הכלכלה

מדד החולשה של המעו''ף.תקנו אותי אם עני טועה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/7/2008 19:55 לינק ישיר 
מדד החולשה של המעו''ף.תקנו אותי אם עני טועה

אני מזה זמן רב שחקן בנגזרים.
ורק מתחזק אצלי כל הזמן יותר ויותר גודל הנוכלות של השחקנים הישראלים וכושר המשחק שלהם
ואכן הכתבה צודקת מילה במילה.
וראינו זאת בברור בפקיעה האחרונה כולם אבל כולם כיונו את הפקיעה לכיון 1020 עד 1040 כאשר הבינגו הוא 1030 .והבריחה הזו לכיון 1045 היתה נטו נוכלות של השחקנים שטעון בדיקה והראיה לכך שדקותים לאחר הפקיעה התחיל הפחד מדרדור לאויר ואכן הדובים השטלטו על המצב.
וחוץ מזה אני חושב שכשם שאנו עוקבים אחר הדקס
הגרמני הכל נכון עד אשר פוגעים לנו בנקודה ואז שחקני המע''ף חוטפים תקריזה שלהם ולא רואים ממטר לא את החוזים על הנסדק ובטח לא את הדקס
ובחודש יוני ראינו זאת בברור כאשר הקורולציה בנינו לעולם רק לאחר נגיעה בנקודה שהיא קריטית מבחנתינו ולא מבחינת העולם וכך נהגנו וכך ננהג
תקנו אותי אם אני טועה.
לסיכום דעתי אני חושב שהשחקנים אצלנו החודש מעונינים ביותר עליות מאשר ירידות ותבדקו אותי
גם על פי מפת הפוזציות וגם על פיהמציאות !

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2008 19:37 לינק ישיר 

לדעתי כל הטענות על 'גנבים' לכאורה שיש בשוק הנגזריםהוא שטויות במיץ.
אין שום אפשרות לשחק במדד ואפילו אם ה'מוסדיים' מחליטים על כיוון מסויים שמתאים לפוזיציה שלהם, תמיד יכול להיות בית השקעות נוסף שהאינטרס שלו מנוגד לזה, ואני לא מאמין שיש מישהו שיהמר על כל כך הרבה כסף בקביעות בלי שום ערבות שיראה הצלחה בסופו של דבר.

כמובן שזהו משחק 'סכום אפס' ומטבע הדברים הרוב מפסידים, מנסיון אני יכול להגיד לך שהן ניתוחים טכניים והן ניתוחים פונד' הם חכמים שלאחר מעשה ויודעים לצפות תנועה בספוט רק אחרי שהיא כבר קורית\קרתה.

היום בשוק הנגזרים ישנם מס' אלפים של סוחרים קטנים והשאר הם הכרישים , אין משקל יתר לגדולים על פני הקטנים חוץ מהמכונות שעובדות כל הזמן על פערי ארביטאז' קטנים שבהם הרווח מובטח.

לסיכום אני שמח שגיליתי את הפורום הזה חבל שאין בו פעילות אני חושב שהוא יכול להפוך לכר נח לסוחרי מעו"ף המחפשים במה לההעלות את דעותיהם.

שיהיה המון בהצלחה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2008 19:38 לינק ישיר 

וכמובן אני חייב להוסיף שבאמת העיקר זה תפילות ובקשה מבורא עולם שייתן לנו סיעתא דשמיא.

בלי זה לא נצליח בכלום.

בברכת 'יהי שם ה' אלוקינו עמנו'

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > כלכלה נדל"ן ועסקים > חרדי הכלכלה > מדד החולשה של המעו''ף.תקנו אותי אם עני טועה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext