| נשלח ב-1/5/2009 11:12 |
|
| |
מסחר באופציות מעוף ובמט"ח
ניפתח בירושלים חדר מסחר ייחודי עם כלים מיוחדים שאין כמותם לסוחר פרטי
1.מסחר באופציות מעו"ף גם איתותי קניה ומכירה בSMS או בחדר ווירטואלי ע"י מערכת איתותים ייחודית
2. מסחר במט"ח גם בחדר ווירטואלי וגם בחדר בירושלים ע"ע מערכות שנותנות איתותי קניה ומכירה בזמן אמת של כל הצמדים.
3.קורסים והדרכות למסחר באופציות מעוף ע"י "דוביד" הסוחר והמרצה המשובח והמוערך בתחום המעו"ף
למעוניינים לקבל פרטים נוספים
נא לשלוח מייל ואפשר גם להתקשר
[email protected]
0528842942
ניתן גם להיתרשם מהאיתותים שניתנו החל מחודש מרץ בקישור המצורף.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2009 11:37 |
|
| |
שלום לכולם
ברצוני לצרף כאן הודעה שנכתבה אתמול בפורום המעוף של טלנירי
אבקש את זמנכם
30/04/09 22:25•ו שירות האיתותים של קונברס - סיכום שבועי! - ויוסף חייםו
מספר צפיות: 213שירות האיתותים החל לפעול באופן מסודר לפני שבוע בדיוק, אנו נשתדל כל שבוע להביא כאן
את הסיכום השבועי ואת אחוזי ההצלחה.
למרות שכבר קרוב לארבעה חודשים קונברס כתב כאן באתר תחזיות ואיתותים ופגע באחוזים גבוהים מאוד מעל 90%, עדיין אולי קינן חשש אצל חלק מהחברים, שדווקא ברגע שזה יהיה אמיתי העסק אולי לא יפעל באותם אחוזים, אך ברוך ה' ההצלחה האירה פנים לנו ולמנויים שלנו.
יחד עם זאת אנו מודעים לאפשרות שאכן ייתכנו טעויות, והשוק לא ילך לפי התחזית והתסריט, אבל כמובן שאיננו נלחמים עם השוק, וכפי שהוכח בעבר, אנו יודעים להודות בטעות, ולתקנה.
פירוט האיתותים בשבוע החולף:
1. יום חמישי 23.04 המנויים קיבלו איתות לונג ליום ראשון, (יום ראשון יפגוש ירוק), במדד 775 המדד ביום ראשון התחיל באיזור 795 ושם נמכר הלונג לפי הצעת השירות.
2. יום ראשון 26.04 המנויים קיבלו איתות שהשוק ביום שני צריך לפגוש גם אדום וגם ירוק, ועל כן יצאו ביום ראשון עם לונג ושורט, השוק ביום שני פתח אדום, וירד עד לאיזור 784 בבוקר, המנויים קיבלו הצעה למכור את השורט שלהם במדד 785-787, ולחזק לונג, השוק אמנם לא הגיע לירוק וסיים במדד 794, אך כמובן יצאו ברווח יפה לאחר שהלכו כ10 נק' עם השוק לאחר החיזוק של הלונג.
3. יום שני המנויים קיבלו איתות לונג ליום חמישי, במדד 794 ועל כן נשארו עם הלונג (או חלקו) של יום שני, השוק פתח במדד 810 ונתן 15 נק' לאלו שמכרו בירוק הראשון שראו.
אמנם השבוע החולף היה מקוצר רק שלושה ימי מסחר, אך ברוך ה' שלושה ימים מוצלחים מאוד, אנו מציעים למי שמתעניין ליצור קשר במייל [email protected] והוא יקבל מענה |
|
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2009 17:40 |
|
| |
למרות הפיתוי הגדול להבהיר לכם למה כדאי לכם להצטרף דווקא אליי אאעדיף לספר רק על
עצמי ואני סומך על האינטלגנציה שלכם ושתדעו במה ובמי לבחור
בניגוד לאחרים החוששים לכתוב תחזיות מחשש לטעות ולכן מעדיפים לתת סקירות על מה שהיה
ולספר לכם על דברים שאפשר לקרוא בעיתון אני הסתכנתי ונתתי איתותים במשך ארבעה חודשים
וכפי שראיתם אחוז ההצלחה בעזרת השם עומד על 90 אחוז!!!!!!
לפני כחודשיים התפרסמה כתבה בכלכליסט ובה דורגו נותני האיתותים ושם התפארו בכך שהם מצליחים להגיע ל-60 אחוזי הצלחה שזה אחוז הצלחה גבוה במעוף והם אכן צודקים זהו אחוז גבוה והרבה בעזרת השם הצלחתי אני להגיע לאחוז גבוה משמעותית מזה
אני אגב לא הופעתי באותה כתבה ואני גם לא אופיע כי בגלל השיטה הייחודית שאיתה אני עובד אני מעוניין לשמר אותה ולא להפוך את השימוש בה להמוני זו גם הסיבה שהגבלתי את כמות המנויים
אשמח לפרט יותר למצטרפים חדשים
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2009 00:52 |
|
| |
מי מכיר את קונברס?אף אחד.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2009 07:39 |
|
| |
אדון קונברס/רמי אליהו
אם אתה מרכסים אז אתה בוודאי יראה שמיים וגם מוכר מהעבר וגם מוכר מ...........
ואם אתה כזה למה אתה בעקיפין מנסה לעקוץ /והכפיש?
תחקיר עיתונאי בכלכליסט שם אתי במקום הראשון
http://www.calcalist.co.il/markets/articles/0,7340,L-3235302,00.html
כן כן בלי אופציות מעוף ובלי הימורים כפי שאתה עושה . אם היה בתחקיר גם אופציות מעוף התשואה הייתה מעבר לכל
רק לא ברור לי מה הלחץ שלך להיכנס לכל אשכול ולהציף ,כי מי שניכנס לפורום רואה שאתה רושם הרבה הודעות
ולמעשה הם בסה"כ ממוחזרות.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2009 11:16 |
|
| |
רק בגלל שאני מכבד את קוראי פורום זה לא אגרר להכפשות ולא אכשיל אף אחד בלשון הרע
בקלות יכולתי להכניס כמה שמות שישבחו ויהללו אבל לשמחתי התוצאות מדברות בעד עצמן
ואני בטוח שאותכם הקוראים מעניינות התוצאות ולא המילים
לכן אני מציע למכפישים שיציגו תשואות שלהם ויתנו לציבור להחליט
לגבי התחקיר כפי שקוראים לו -אכן הוא הגיע למקום הראשון עם 58 אחוזי הצלחה
שזה אחוז הצלחה יפה אבל כפי שאמרתי הרבה בעזרת השם הצלחתי אני להגיע ל-90 אחוז
הסיבה שהדברים שלי נכתבו תחת ההודעה של קודמי היא שאני נכנסתי לאתר הזה קודם וכתבתי את הודעותיי ובניגוד למקובל הוא החליט להכניס עצמו ולכן החלטתי שאם זה נעשה אז לפחות שהציבור ידע את האמת
כפי שאמרתי כיוון שאני שומר על חסינותם של המנויים שלי לא אעשה פרומושן לעצמי
כל אחד יוכל להיכנס לפורום של טלנירי ולראות את ההודעה על אחוזי ההצלחה הגבוהים
אני רוצה לציין שהאיתותים ניתנים רק על אופציות מעוף שאחוזי ההצלחה בו בדכ אינם גבוהים
וזו הסיבה שאחרים נותנים איתותים גם על מניות וזאת כדי להגדיל את אחוזי ההצלחה
הצלחות בכל
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2009 11:34 |
|
| |
ראשון: מנצח ולא מתפקד היטב
למקום הראשון הגיע שירות האיתותים של איציק נחום, המכונה ברשת האינטרנט "itsik100". שירות האיתותים של נחום הניב תשואה נטו (בניכוי דמי מנוי) של 7.6% - וזאת אף שמדובר בשירות היקר ביותר. כל האיתותים שמספק נחום למנוייו מבוססים על ניתוח טכני. נחום מציין שפעמיים בשבוע הוא מבצע סריקה כוללת של המניות הגדולות הנסחרות בבורסה, כאשר מניות הנמצאות בתיק ההשקעות שלו זוכות למעקב צמוד.
 |
|
איור: יונתן וקסמן |
השירות של נחום בלט לרעה במספר האיתותים ששיגר בזמן הבדיקה - 36, לעומת 16 בממוצע ששיגרו מתחריו. נחום מסביר את המספר הרב של האיתותים במצב השוק. "כשהמגמה שלילית, האיתותים ניתנו לזמן קצר כדי שלא יהיו הפתעות עבור סוחרים שנאלצו לברוח ב'סטופ לוס' (יציאה מהירה מהשקעה מופסדת - ת"ק)".
21 מ־36 האיתותים שסיפק נחום הניבו רווח למשקיעים, והשירות זינק אל המקום הראשון ממש בימים האחרונים של הבדיקה, לאחר ששיגר איתותים מוצלחים על החברות סקופ, אלביט הדמיה, מגדל, פרוטרום ודלק נדל"ן. האיתותים הניבו בממוצע תשואה חיובית של 9%, שקיזזה את ההפסדים שנרשמו בתחילת תקופת המדידה.
למרות ההישג המרשים ניכר שמבחינה תפעולית מדובר בשירות פחות מקצועי לעומת מתחריו: חלק מהמסרונים הגיעו באופן קטוע, ובכמה מקרים לא נשלחו איתותים למכירת מניות בהפסד.
פרט לשירות האיתותים, מציע נחום מגוון רחב של שירותים באתר האינטרנט שלו. אחד מהם הוא חדר מסחר במט"ח, המתנהל כצ'ט שבו יש תוכנה ממוחשבת (סיסטם) המאפשרת לסוחרים לקבל החלטות לגבי השקעות במט"ח
נראה שקודמי החליט להכפיש את עצמו הוא שלח קישור שמנע ממני לספר לשון הרע
ואם זה הקישור הכי טוב שהוא מצא כדי לקדם עצמו אז כל מילה שלי תהיה מיותרת
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2009 12:04 |
|
| |
חחח כל הכבוד
אני מוכן לבלוט לרעה ב6% תשואה לחודש לאורך זמן
תודה שהעלת את הכתבה
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2009 12:32 |
|
| |
חבל שאתה מזלזל באינטלגנציה של קוראי פורום זה
הם יודעים לקרוא גם את
למרות ההישג המרשים ניכר שמבחינה תפעולית מדובר בשירות פחות מקצועי לעומת מתחריו: חלק מהמסרונים הגיעו באופן קטוע, ובכמה מקרים לא נשלחו איתותים למכירת מניות בהפסד
יש לך סיבה טובה לא להציג את התשואות שלך בארבעת החודשים האחרונים לעומת ה-90 אחוז
שלי כי אלו שהיו אצליך ועכשיו אצלי יודעים בדיוק כמה הם היו
עשירית מההכנסה של השירות שלי הולך למטרת אחזקת כולל אברכים ברכסים
ראש הכולל אמר לי כרגע שהקוראים עלולים לא לראות בעין יפה את הדין ודברים שמתנהל פה
לכן אני אכבוש את יצרי ולא אגיב יותר גם לא להכפשות מתוך אמונה שאדם רואה לעיניים והקבה
רואה ללבב ואני צריך מאד את המשך הסיעתא דשמיא
שהקבה ימלא חסרונם של כולם
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2009 07:33 |
|
| |
*--end tochen topic 0*
******* language="" type="text/">
//create NlsMenuManager instance
var menuMgr24004196 = new NlsMenuManager("mgr24004196");
function init24004196() {
var productMenu24004196 = menuMgr24004196.createMenu("user24004196");
productMenu24004196.showIcon=false;
productMenu24004196.showSubIcon=false;
productMenu24004196.addItem("1", "הצג הודעות משתמש", "search_user.asp?userid=441186");
productMenu24004196.addItem("2", "הצג פרופיל", "usercard.asp?uid=441186");
productMenu24004196.addItem("3", "הוסף לרשימת חברים", "userfavorites.asp?fr_id=441186&fr_id_type=1");
productMenu24004196.addItem("4", "שלח הודעה פרטית", "msgbox_post.asp?msg_to=441186");
productMenu24004196.addItem("5", "שלח מייל", "mail.asp?id=441186");
productMenu24004196.getItemById("2").target = "_blank";
var menubar24004196 = menuMgr24004196.createMenubar("menubar24004196");
menubar24004196.showIcon=false;
menubar24004196.showSubIcon=false;
menubar24004196.drop = true;
menubar24004196.stlprf="top_";
menubar24004196.addItem("1", "קונברס", "", "", true, null, "user24004196");
}
init24004196();
menuMgr24004196.renderMenus();
>
*--begin tochen topic 0*
|
|
בוקר טוב
ביום חמישי שעבר סקרנו את האיתותים שניתנו בשבוע שעבר
אני מצרף עכשיו את האיתותים שניתנו בשבוע זה
סיכום שבועי של שירות האיתותים! - ויוסף חייםו
מספר צפיות: 109כמו בשבוע שעבר גם השבוע אנו מפרסמים את האיתותים שנתנו על מנת שמי שבחוץ
יוכל לבחון את הפגיעות של השירות.
1. יום חמישי שעבר 30.04 המנויים קיבלו איתות על אדום ביום ראשון, השוק פתח גלום למעלה, והייתה אפשרות לחזק את השורט, עד שאכן המדד פגש אדום.
2. יום שני 04.05 המנויים קיבלו איתות על אדום ביום שלישי, לאחר האיתות המדדים בארה"ב עלו כ3%, אך את האדום ראינו ביום שלישי, לאחר שהחברים קיבלו איתות לחזק שורט, כשהמדד פתח בירוק.
3. יום שלישי 05.05 המנויים קיבלו איתות על אדום ביום רביעי, השוק פתח על הבוקר במינוס אחוז לערך, והחברים מימשו על פי הצעת השירות באיזור 1%-, לאחר מכן המדדים עלו 20 נק' עד ל838 אך אנו כבר לא היינו שם כאמור.
4. יום רביעי 06.05 המנויים קיבלו איתות על ירוק ביום חמישי, השוק התנהג לא כצפוי, ולכן על הבוקר קיבלו המנויים איתות יציאה מהלונג, בהפסד קל, בהמשך השוק עלה והיה מעל אחוז ירוק, אך אנו היינו בחוץ, אך האיתות הבא שינה את התמונה.
5. יום חמישי 07.05 המנויים קיבלו איתות תוך יומי במדד 841 להיכנס לשורט, ובמדד 832 קיבלו איתות יציאה משורט, וכך ההפסד הקל של הבוקר הפך לרווח נאה.
ברוך ה' עוד שבוע מוצלח, מאחלים בהצלחה ושבת שלום לכולם!
|
כפי שניתן לראות גם בשבוע זה כל הימים היו מוצלחים ובסוף כל יום המנויים יצאו בעזרת השם
מורווחים גם ההפסד הקל מאד שהיה בבוקר יום חמישי תוקן כאמור
בהצלחה ושבת שלום
|
 |
|
|
|
|
|