בית פורומים ישראל הוגנת

אי קבלת סחורה ברכישה באינטרנט

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/11/2011 09:14 לינק ישיר 
אי קבלת סחורה ברכישה באינטרנט

רכשתי מוצר מאחד האתרים האמינים יותר ברשת.
המוצר היה אמור להגיע אלי בתוך 7 ימי עסקים.
משעברו הימים ולא קיבלתי את המוצר פניתי לאתר טלפונית, והובטחה לי תשובה.

משחלפו מספר ימים והתשובה בוששה מלהגיע, פניתי שוב לחברה בפקס ובמייל. עוד באותו יום חזרו אלי ואמרו שחברת השליחויות לא תפסה אותי בטלפון (הם אפילו לא ניסו) ונתנו לי מספר משלוח לבירור עם חברת השליחויות היכן נמצא המוצר. ונתבקשתי לעדכן אוותם היכן הדברים עומדים.

פניתי לחברת השליחויות, ולתדהמתי נאמר לי שהמוצר נמסר ליעדו ויש להם חתימה של אדם מסויים. מכיוון שאין אדם כזה בביתי אמרתי להם שאין אדם כזה בביתי ואני מבקש שיעבירו לי מיידית את העתק החתימה בפקס.
חברת השליחויות סירבה להמציא לידי מסמך זה.

פניתי באופן מיידי במייל לאתר ממנו רכשתי את המוצר. חלפו יומיים ולא נעניתי. פניתי שוב לאתר טלפונית ודרשתי טיפול והסבר להתעלמות ממני.

כעבור שעתיים קיבלתי הודעה במייל שתשובה תתקבל בתוך 48 שעות, התקשרתי והתקוממתי, עבר כבר למעלה משבוע מהמועד האחרון לקבלת המוצר, פניתי אליכם והתעלמתם ממני, ועכשיו שוב דחייה?

דרשתי לבטל את הרכישה בטענה של כשל באספקת המוצר, והובטחה לי תשובה במסגרת ה48 שעות. דרשתי לשוחח עם מנהל ונתבקשתי לשלוח פקס. שלחתי פקס כנדרש.

48 שעות עברו חלפו להם ותשובות אין. שלחתי פקס פעם נוספת אך עדיין לא קיבלתי כל תשובה, מה עלי לעשות?

תוקן על ידי גמני ב- 28/11/2011 09:15:28

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2011 13:58 לינק ישיר 

שלום רב!

תוכל לפנות לאתר ישראל הוגנת בכתובת www.israel-h.co.il ולמלא "טופס פניה" באתר.

באשר לחוק - בקשתך לביטול עסקה לגיטימית - ובמידה ובית העסק יסרב לבטל אותה מרצונו, תוכל לדרוש זאת מחברת האשראי שלך בהתאם לסעיף 10 לחוק כרטיסי חיוב הקובע כי מוצר שלא סופק בתוך זמן האספקה שהוסכם והלקוח הודיע לבית העסק על ביטול העסקה בכתב, חלה חובה על חברת האשראי להחזיר ללקוח את דמי העסקה.
במידה והעסקה שולמה בתשלומים, הרי שעל חברת האשראי לעצור את התשלומים באופן מיידי.

בכבוד רב,
קובי
צוות ישראל הוגנת

כל המידע הניתן בפורום ישראל הוגנת הנו בגדר ייעוץ בלבד, ואינו מחליף ייעוץ משפטי / מקצועי אחר.

ניתן להיעזר גם בשירותי אתר "ישראל הוגנת" בכתובת: www.israel-h.co.il
או לכתוב אלינו באמצעות המייל: [email protected]

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > כלכלה נדל"ן ועסקים > ישראל הוגנת > אי קבלת סחורה ברכישה באינטרנט
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext