| נשלח ב-8/7/2012 22:31 |
|
| |
מתלבט לגבי יועץ השקעות
ערב טוב! אני מתלבט אם להעביר את ניהול תיק ההשקעות שלנו לידי יועץ או בית השקעות.. קראתי פוסט הבוקר (צירפתי קישור מלא למטה) שמדבר על לקיחת יועץ, עד היום אני ניהלתי את התיק שלנו, אבל לאחרונה לא יוצא לי כל כך להתעסק איתו ואני מרגיש שאני יכול להרוויח הרבה יותר ממה שאני משיג היום.. השאלה אם באמת כדאי ללכת על יועץ ואם כן אז אשמח לשמוע המלצות ממבינים..
תודה
הקישור- http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=784110&blogcode=13331101
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2012 17:48 |
|
| |
תראה, אני חושב שנוכח המצב בשוק אין ברירה אלא להעביר את ניהול התיק ליועץ. בתקופה כזו היועץ יידע לזהות סיכונים ולנתב את ההשקעה בצורה כזו שלא תפסיד את כל כספך במכה ובתקווה גם להרוויח. מה גם שרשמת שלא יוצא לך לאחרונה להתעסק בתיק ההשקעות ואומר לך בכנות, זו לא התקופה להיות שאננן. צריך להיות עם היד על הדופק ולהתגבר על כל מהמורה. ממליץ לך לפנות לבנקים/חברות השקעה פרטיות ולברר על ניהול התיק, כאשר תשמע את הנתונים והיתרונות ממקור ישיר זה יהיה הרבה יותר עדיף לטעמי.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2012 15:28 |
|
| |
תודה, אני באמת מסכים עם מה שכתבת.. אתה יכול אולי להמליץ לי על חברה מניסיון?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2012 13:35 |
|
| |
תשמע יש הרבה חברות בשוק שמתעסקות בזה וחיפוש מהיר בגוגל יראה לך כמה מובילות, אני אישית מכיר את אתגר שזו החברה שמנהלת את תיקי הלקוחות של מזרחי ומן הסתם גם את התיק שלי. אם אתה מחפש תפנה אליהם, אני חושב שלא תתאכזב.
|
|
|
|
|