בית פורומים משכנתא בדרך הקלה

משכנתא צמודה בריבית קבועה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/12/2012 21:15 לינק ישיר 
משכנתא צמודה בריבית קבועה

ערב טוב
באיזה מקרים עדיף ללכת על משכנתא צמודה בריבית קבועה ובאיזה דווקא על ריבית משתנה? 

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2012 07:55 לינק ישיר 

היום יש כבר תקנות חדשות שא''א לקחת הכל בריבית פריים וכדומה אלא זה מחולק לפי חלקים מכל המשכנתא .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2012 11:48 לינק ישיר 

זה תלוי ביכולת ההחזר שלך ובאורך התקופה שאתה לוקח את המשכנתא. גם יש מסלולים שונים, וכל בנק נותן תמהילים שונים ובכלל אני לא מזמן הייתי בסדנת משכנתאות של מזרחי (שהיא בחינם) ולומדים שם המון דברים על לקיחת משכנתא, מה כדאי מה לא כדאי, איזה מסלולים יש, על הריביות, איפה כדאי לקנות דירה אם כדאי בכלל לקנות וכו' ממליץ לך להרשם וגם אם לא אני מציע לך לבדוק בכמה בנקים גדולים מה מציעים לך כדי שתוכל לעשות השוואות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/7/2013 10:24 לינק ישיר 

כמו שכתבו כאן, אם אתה לוקח משכנתא חדשה, אז בנק ישראל מגביל אותך לעד שליש בריבית משתנה בלבד, כך שאתה בכל מקרה לא יכול לקחת את רוב ההלוואה על בסיס משתנה...

בתנאי השוק הנוכחיים, ריבית משתנה היא זולה יותר ובמיוחד מסלול של ריבית הפריים, אבל אתה צריך לקחת בחשבון שאם המדד אליו הריבית צמודה יעלה, יכול להיות שההחזר החודשי שלך יקפוץ, ואז תצטרך לבצע מחזור משכנתא. לעומת זאת, אם תיקח את כל המשכנתא בריבית קבועה אתה בטוח יותר (אלא אם כן מדד המחירים לצרכן יקפוץ באופן משמעותי), אבל תשלם יותר למן ההתחלה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/2/2015 22:56 לינק ישיר 
משכנתא בריבית קבועה

בעקבות הריבית הנמוכה היום במשק מומלץ לשלב בתמהיל המשכנתא ריבית קבועה שלא צמודה למדד. למידע נוסף משכנתא בריבית קבועה

תוקן על ידי שירה200 ב- 15/02/2015 23:08:02

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > כלכלה נדל"ן ועסקים > משכנתא בדרך הקלה > משכנתא צמודה בריבית קבועה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext