בית פורומים המדור הכלכלי

הזמנות!!! דרוש תורם לבית כנסת בתמורה לשם!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/4/2016 13:52 לינק ישיר 
הזמנות!!! דרוש תורם לבית כנסת בתמורה לשם!!

בס"ד

שלום לכולם וחג פסח כשר ושמח!

שמי יעקב עשור ואני אשמח אם תקדיש 2 דקות ותקרא ואולי גם בעזרת ה' תיהיה שותף במשהו ענק.

בשנתיים האחרונות אני מנהל עמותה ברחובות.

אני אקצר בפרטים, אבל לפני 7 שנים קיבלנו הקצאת קרקע לבניית בית כנסת, התחילו תהליך בנייה והתהליך נעצר בעקבות בעיות תקציב וכמעט לקחו לנו את הקרקע.

החלטתי לקחת את ניהול הבנייה עליי ולקדם את הנושא ולבנות מבנה איכותי מאוד בבניה קלה.

בעוד כ- חודש וחצי חודשיים נקבל את היתר הבנייה!!! ברוך ה' הצלחנו להוריד עלויות בצורה משמעותית גייסנו סכום ראשוני יפה מאוד בתוך 3 חודשים.

-נשאר סכום לא גדול כדי לסיים את הבנייה-!!!!

אני מבקש בכל לשון של בקשה, כל מי שמוכן לעזור מבחינה כספית, כול סכום, מהמעשר אפילו, אפילו 1 שקל בחודש!. זה יעזור לנו. ניתן להעביר כספים לחשבון בית הכנסת היובל הספרדי. בנק מזרחי חשבון: 094719 סניף 434.

לחלופין ניתן להתקשר למספר הפרטי שלי 050-4252543.

בנוסף, החלטנו בוועד שמי שיתרום כ- 200.000 ש"ח יקבל את השם של הבית כנסת!!!! הזדמנות!!!

אז מי שמכיר אדם או משפחה שרוצים להנציח אדם אהוב אני אשמח אם תקשרו אותי איתו. (זה כמעט אותו סכום של כתיבת ספר תורה!)

כמובן שאני לא צריך להסביר לכם מה הזכות של בן אדם ששותף לבניית בית כנסת.

תודה רבה וחג פסח שמח וכשר לכולם!

יעקב עשור.

050-4252543

נ.ב אם תוכלו לשלוח את זה בקבוצות שאתם מכירים אני אשמח. אי אפשר לדעת מאיפה תבוא הישועה. תודה.

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > כלכלה נדל"ן ועסקים > המדור הכלכלי > הזמנות!!! דרוש תורם לבית כנסת בתמורה לשם!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext