בית פורומים עסקים ועבודות

הזדמנות פשוט נפלאה להרוויח המון כסף!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/9/2016 15:48 לינק ישיר 
הזדמנות פשוט נפלאה להרוויח המון כסף!

שלום לכולם. אני חדש כאן בפורום ורציתי לשתף אותכם בהזדמנות אדירה להרוויח המון המון כסף! 
מאוד חשוב לי לציין שאף פעם לא האמנתי בכסף באינטרנט לפני, והיה לי מאוד קשה בכלל להאמין שדבר כזה אמיתי ואפשרי ואם תבדקו לעומק תגלו שהמון ישראלים מרוויחים בזה  היום אלפי דולרים!! 
טוב אז אני לא יודע אם מישהו פירסם את זה לפני אבל מדובר בחברת אבטחה בשם קיירוס פלאנט (לא מדובר בפירמידה שלא תהיה פה טעות!!!) 
כל מה שצריך זה מחשב עם נפח של 500GB ולהפעיל תוכנה במשך 10 שעות הכי פשוט שיש! 
אז נתחיל בהיסטוריה קצרה על החברה! 
חברת קיירוס היא חברת אבטחת מידע שממוקמת באנגליה.
קיירוס מעניקה שירות הצפנה  למעל ל-3500 חברות ותאגידים מובילים ומוכרים. 
 באמצעות עיבוד קולקטיבי- המידע של אותם חברות מפוזר ונישאר בשליטה מלאה במחשבים בכל העולם וככה לא ניתן לפרוץ למאגר המידע שלה. 
בעל החברה הוא מיליארדר שוויצרי בשם מישל ויארה שבנוסף לחברה יש לו עוד המון עסקים בכל העולם! 
האדם שפיתח את שיטת הביזור הוא אלכסי קוטצרוב. 
קיירוס משתמשת במחשבים של אנשים מכל העולם כדי להצפין ולהגן על מידע הצרכנים שלה וכאן אנחנו נכנסים לעסק! 
הדרך של קיירוס לפרסם את עצמה מבוססת על שיטה של גיוס המונים. ללא חלוקת מניות או אחוזים מהחברה אלא בתמורה להתחייבות לרווח מסויים מרווחי החברה! 

טוב עכשיו שסיימנו עם ההיסטוריה הקצרה (כמובן למי שרוצה עוד פרטים מוזמן לשאול) איך אנחנו בעצם מרווחים כאן כסף ומה עושים בדיוק? 

אז מה שהחברה בעצם דורשת מאיתנו זה סה''כ לרכוש חבילה ולהפעיל את התוכנה שלה במשך 10 שעות ביום וזהו זה הכל!! 
אני אסביר בקצרה שכל מה שאנחנו צריכים לעשות זה לרכוש חבילה מסויימת שקיירוס מציעה לנו וכל יום מקבלים הכנסה פאסיבית ! ככל שתרכשו חבילה גדולה יותר ככה גם תרוויחו הרבה יותר! 

יש פה הזדמנות נפלאה להרוויח המון המון כסף אתם בהחלט לא תתאכזבו! 

אז מכיוון שאני חדש ואני לא יודע אם מותר לפרסם לינקים וכאלה אז אני אשאיר לכם פרטים למי שמעוניין הסקייפ שלי הוא oshri_am1991 ואתם מוזמנים גם לשלוח הודעה בוואטשפ 0526371074 (כמובן ניתן גם להתקשר אבל עדיף לשלוח הודעה לפני שאני אדע עם מי אני מדבר) 

חברים בנוסף למה שהסברתי כאן, יש סירטונים ביוטיוב עם פירוט מלא והכל אני כמובן אשמח לעזור לכם בהכל ושוב פעם לא מדובר פה בשום פירמידה או רמאות כלשהי ואני מוכן להוכיח הכל!!! 

תוקן על ידי AgentOsh ב- 20/09/2016 15:50:08

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > כלכלה נדל"ן ועסקים > עסקים ועבודות > הזדמנות פשוט נפלאה להרוויח המון כסף!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext