מוזמנים לקרוא את הסיפור הקצרצר שלי, אולי תצאו עם מקצוע
בוודאות לא ראיתם משהו דומה \ קרוב לזה , זה פשוט אחר.
כן זה קורס, כן הוא בהתחלה נראה כמו הקורסים חרטא האלה שמוכרים לאנשים על ימין ועל שמאל, כן גם לי לקח חודש התלבטות אם בכלל להתחיל אותו או לא אבל שורה תחתונה: כן הוא אפקטיבי ומכניס כסף.
וכן, אם אני אצליח לשכנע אותכם להרשם ולהצטרף לצוות אני אקבל על זה עמלה(אין לי מושג כמה למען האמת), אבל בהבטחה שלי שאם מישהו פה באמת יתעניין וירצה להכנס בכל הכוח אני אוותר על העמלה שלי ופשוט אבקש שיורידו לו את המחיר.
בקיצור על מה מדובר?
בקטן: אחלה שיטה לקדם עסקים \ בעלי מקצוע \ מוצרים בגוגל ( באופן יחסית קל) , ואת השיטה עצמה אפשר לקחת לעוד הרבה כיוונים
בגדול: אני מעדיף לא להרחיב פה בפומבי מטעמי דיסקרטיות ואיכות הקורס , אני זמין בהודעות פרטיות פה ,בטלפון במייל מה שנוח לכם אפשר לקחת 5 דקות ולדבר איתי לראות אם זה מתאים לכם - למענה מהיר 052-6899995
תכלס: אני בחודש הרביעי לקורס , הייתי מהחלוצים שלו ממש מהראשונים שהצטרפו ( לקחתי סיכון לא קטן ושמתי כסף בפחד על קורס שאין לו הוכחות ) בחודשיים הראשונים בערך עשיתי המון המון טעויות (בעיקר בגלל שהייתי ראש בקיר וניסיתי הכל לבד בלי תמיכה והדרכה ) אבל היום אני כבר עם הכנסה יפה , ומנטור הקורס בעצמי.
בתכלס כמו רובכם פה אני מתעניין בכל התחום הזה של הכנסה נוספת כבר מגיל קטן יותר , דרופ שיפינג איביי אמזון כל הדברים האלה לא הלך לי, ללמוד שיווק שותפים לא הלך לי, ואז בעזרת המלצה של מישהו על הקורס הזה שאני מדבר עליו פה מצאתי משהו שכן הולך לי.
שלחו לי הודעה ונדבר על זה , מספיק לי שאני אמצא פה עוד מוח יצירתי אחד כמוני והפוסט הזה יהיה שווה זהב. שוב, זה הטלפון האישי שלי אם מישהו לא אוהב לדבר פה בהודעות פרטיות : 052-6899995 אפשר וואצפ או שיחה שבוע טוב לכולם!
 |
|
|