בית פורומים חרדי הכלכלה

איך להפסיק להיות במינוס ולהגיע לעצמאות כלכלית!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/11/2018 11:51 לינק ישיר 
איך להפסיק להיות במינוס ולהגיע לעצמאות כלכלית!!

עד היום לא הצלחת לצאת מהמינוס?
מה גרם לך לחשוב שיום יבוא והכל יהיה אחרת?
יש לי מדריך קצר על מנת לחסוך לך הרבה כאב ראש, וללא עלות ! 

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2020 12:41 לינק ישיר 

ישנם דרכים רבים ליציאה מהמינוס אבל כולם מתחילים בשליטה על הכסף של כלכלת המשפחה שלכם. דעו מהם ההוצאות הקבועות החודשיות שלכם ומנגד מהם ההוצאות החודשיות עליהם ניתן לשלוט כגון: מזון, תקשורת, שימוש במזומנים ועוד.

השתמשו בטפסים מקצועיים לרישום ומעקב על ההוצאות, כך תוכלו לדעת בדיוק מה קורה בכלכלת הבית ותוכלו למנוע את המינוס. 

יש המון נתונים וטפסים להורדה בחינם באינטרנט ובאתר הבא בפרט בו גם תוכלו לעבור סדנה חינם ליציאה מהמינוס: familyfinance.co.il

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/3/2023 12:32 לינק ישיר 

בס"ד *פניה אישית אחים ואחיות יקרים ואהובים* כבכל חג, בשבוע הבא, ברצוני לחלק אי"ה ערכות חג מהודרות *ליותר מחמישים ילדים וילדות יתומים...* שלומדים או שלמדו בעבר בבית ספרי. *בעיקבות אסון מירון נוספה לצערנו משפחה עם 8 יתומים...* כבכל שנה ה' זיכני לפקח על הקניה והחלוקה *בעצמי* ולעשות זאת עם ילדי וילדותי כך שכל התרומות הינם *למטרה קדושה זו.* באפשרותכם "לאמץ" ילד/ילדה. או לתרום כפי יכולתכם. תוכן הערכה יהיה *בהתאם לסכום שאזכה לאסוף.* 20 שנה שבכל פעם אני ניגש למלאכה שאין בידי אפילו ערכה אחת, אבל בזכות הערבות ההדדית בסוף נגיע אי"ה לכולם. *השנה עלות ערכה אחת 250 ₪* במידה ולא נצליח להגיע לכל הסכום הערכה תהיה בעלות פחותה יותר. *במידה ונזכה להגיע ליעד* נחלק אף לעוד 42 ילדים וילדות ממשפחות *חד הוריות* ומשפחות במצוקה, שכולם תלמידי, ערכות יפות בהתאם למה שישאר. ניתן למסור שמות לתפילה ולברכה. *למעוניינים להיות שותפים עימי במצווה זו* ניתן לתרום בביט למספר שלי *054-74-666-77* או בהעברה בנקאית: *לבנק הדואר:**סניף:* 001 *שם בעל חשבון:* יצחק רבי *מספר חשבון:* 30034699 *נא לציין עבור ערכות ליתומים* ניתן לעשות זאת בכספי מעשרות. בורא עולם מבטיח: *"אם אתה משמח את שלי, אני משמח את שלך"...*,אמן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2023 13:10 לינק ישיר 

רוצים להכניס צבע לחיים? צפו כמוני בסטטוס של יועץ המשכנתאות קובי טורנהיים התותח, אדם מדהים שנותן הכנה לקראת לקיחת משכנתא, לצפיה כנסו לקישור ולא תתחרטו1; https://wa.me/message/PPMXUKV4GLTSO1

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > כלכלה נדל"ן ועסקים > חרדי הכלכלה > איך להפסיק להיות במינוס ולהגיע לעצמאות כלכלית!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext