בית פורומים הזדמנות כלכלית של פעם בדור

הזדמנות נדירה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/4/2022 21:28 לינק ישיר 
הזדמנות נדירה

*פניה אישית אליכם אחים ואחיות יקרים ואהובים* בשבוע הבא ברצוני לחלק אי"ה ערכות חג מהודרות *ליותר מחמישים ילדים וילדות יתומים...* שלומדים או שלמדו בעבר בבית ספרי, שלכל אחד מהם יש סיפור ענק קורע לב שהוא סוחב על כתפיו בשתיקה ובדמעות וממתינים לקבל ערכת חג. *בעיקבות אסון מירון השנה נוספה לצערנו משפחה עם 8 יתומים...* כבכל שנה ה' זיכני לפקח על הקניה והחלוקה בעצמי ולעשות זאת עם ילדי וילדותי כך שכל התרומות הינם למטרה קדושה זו. באפשרותכם "לאמץ" ילד/ילדה. *תוכן הערכה יהיה בהתאם לסכום שאזכה לאסוף.* 20 שנה שבכל פעם אני ניגש למלאכה שאין בידי אפילו ערכה אחת, אבל בזכות הערבות ההדדית בסוף נגיע אי"ה לכולם. עלות ערכה אחת 250 ₪ במידה ולא נצליח להגיע לכל הסכום הערכה תהיה בעלות פחותה יותר. במידה ונזכה להגיע ליעד נחלק אף לעוד 36 ילדים וילדות ממשפחות חד הוריות ערכות בעלות 100 ₪. ניתן למסור שמות לתפילה ולברכה. למעוניינים להיות שותפים עימי במצווה זו ניתן לתרום בביט למספר שלי 054-74-666-77 או בהעברה בנקאית ניתן לעשות זאת בכספי מעשרות. בורא עולם מבטיח: *"אם אתה משמח את שלי, אני משמח את שלך"...* חג פסח כשר ושמח חג של גאולה וישועה אמן.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2022 08:17 לינק ישיר 

זה שלח הרב יצחק רבי , מפקח חינוכי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > כלכלה נדל"ן ועסקים > הזדמנות כלכלית של פעם בדור > הזדמנות נדירה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext