בית פורומים בחדרי צלמים

תערוכת הצילום של פסנתר כנף!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/1/2010 02:36 לינק ישיר 
תערוכת הצילום של פסנתר כנף!

תקפצו לשלולית....

גם כאן אתם מוזמנים להגיב.

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/1/2010 08:05 לינק ישיר 

אהבתי כל תמונה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/1/2010 23:54 לינק ישיר 

תודה רבה!
גם לתם שנתן על הקישור :)

YBC
אין כמו Yeshiva Boys Choir

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/2/2010 14:04 לינק ישיר 

תמונות 9 ו-16 יפות במיוחד.
היו כמה שפחות אהבתי, אבל למה להרוס את החגיגה? כנראה שהאשכול נפתח לצורך קבלת מחמאות ולא לביקורת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/2/2010 16:42 לינק ישיר 

תודה.
מחמאות קיבלתי מספיק, אני דווקא מחכה יותר לביקורות.
ישנם מס' תמונות שהתחרטתי שהעליתי לתערוכה...
אשמח לשמוע, נראה אם זה מה שאני ועוד גולשים בפרוג חשבנו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/2/2010 19:39 לינק ישיר 

אז ככה:

תמונה 1 יפה, אבל אני אוהב צבעים יותר חיים. טוב, אולי זה עניין של טעם אישי.

תמונה 3 קצת סתמית.

בתמונה 4 יש חדות רק בחלק מהעלים. לו היה כל הצמח בחדות מלאה זה היה יכול להיות נפלא.

תמונות 5, ו-8 סתמיות בעיניי. אינני יודע איזו מצלמה יש לך, אבל עומק שדה כזה אפשר להשיג עם כל מצלמה דמויית SLR בעלת אורך מוקד ארוך. מעבר לעומק השדה, אינני רואה ערך מיוחד שיש לצילומים הללו, מה גם שהרקע די סתמי ואי אפשר לשפוט אפילו את איכות הבוקה.

בתמונה 7 מפריעים טיפ-טיפה הצמחים בחזית, שאולי היו צריכים להיות קצת יותר למעלה. אבל זה באמת בקטנה.

תמונה 10 - תפיסה נפלאה. אם גם הכנף השמאלית הייתה מורמת באוויר, זה היה מושלם, אבל זו כבר לא אשמתך...

תמונה 11 גם לא מובנת לי. התמונה נופלת בין הריאליסטי והאבסטרקט. אין פה משהו מציאותי שניתן לזיהוי, אבל גם אין בה משהו שיכול להצדיק הגדרה כאבסטרקט.

בתמונה 13 חסר פוקוס. תחושה אמיתית של הסדקים והיובש באדמה תועבר רק אם תהיה חדות גם בעומק הסדקים.

כל שאר התמונות יפות מאוד בעיניי, במיוחד השתיים שציינתי לעיל (9 ו-16) שעשו לי את זה, אליהן אפשר לצרף גם את 15 - תמונה בעלת חן מיוחד. עלה והצלח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2010 23:12 לינק ישיר 

נורת מה עם תמונות ותערוכה משלך?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/2/2010 23:32 לינק ישיר 

תודה, אבל אני מעדיף לעת עתה להישאר בתחום הביקורת. העבודה הרבה יותר קלה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2010 02:10 לינק ישיר 

נורת_אזהרה כתב:

תמונה 3 קצת סתמית.

בתמונה 4 יש חדות רק בחלק מהעלים. לו היה כל הצמח בחדות מלאה זה היה יכול להיות נפלא.

תמונות 5, ו-8 סתמיות בעיניי. אינני יודע איזו מצלמה יש לך, אבל עומק שדה כזה אפשר להשיג עם כל מצלמה דמויית SLR בעלת אורך מוקד ארוך. מעבר לעומק השדה, אינני רואה ערך מיוחד שיש לצילומים הללו, מה גם שהרקע די סתמי ואי אפשר לשפוט אפילו את איכות הבוקה.

....

תמונה 11 גם לא מובנת לי. התמונה נופלת בין הריאליסטי והאבסטרקט. אין פה משהו מציאותי שניתן לזיהוי, אבל גם אין בה משהו שיכול להצדיק הגדרה כאבסטרקט.

בתמונה 13 חסר פוקוס. תחושה אמיתית של הסדקים והיובש באדמה תועבר רק אם תהיה חדות גם בעומק הסדקים.

כל שאר התמונות יפות מאוד בעיניי, במיוחד השתיים שציינתי לעיל (9 ו-16) שעשו לי את זה, אליהן אפשר לצרף גם את 15 - תמונה בעלת חן מיוחד. עלה והצלח.

לגבי 3 - כולם העירו עליה, כבר הספקתי להתחרט שהעלתי אותה לתערוכה. לי זה הזכיר סוואנה אפריקאית, אז חשבתי שזה יהיה נחמד. מסתבר שלא..

4 - נכון, זה היה יום הצילומים הראשון שלי עם עדשת מאקרו (סיגמא 105 מ"מ 2.8). עד עכשיו אני לא ממש מסתדר איתה....

5 ו-8 - אין סיכוי שמצלמות דמויות SLR יגיעו לרמה כזאת. אני מצלם אגב, עם Sony a350, במקרים האלו עם עדשת טמרון 70-300.
אחד מהדברים שלמדתי מהמאמרים באתר של רועי גליץ זה שהעין אוהבת 3 דברים: מה שחד, מה שבהיר, ומה שצבעוני.
רועי גליץ - קומפוזיציה

התגובות לגבי תמונות הקוץ והעלים היו טובות מאוד, גם מצלמים מקצועיים, וגם מכאלה שממש לא מבינים בתחום.
לדעתי דווקא התמונות האלה הן בין הטובות בתערוכה.

11 - היו לי התלבטויות לגביה, בסוף החלטתי להעלות כי לדעתי זה מיוחד. העלה מעל עיגולי המים והנקודה שנוצרה בבוקה היה נראה לי כמו עין. דווקא היה מי שהבין את הרעיון שלי... הרוב לא.

13 - אכן, חסר פוקוס, גם היא מיום צילומי המאקרו הראשון, אבל כל הרעיון כאן זה האות 'א' שנוצרת מהסדקים. מישהי בפרוג הגדירה את זה כ א'מא א'דמה

תודה על הפירוט!! אני תמיד שמח לשמוע ביקורות. רק מזה מתקדמים.

מחכה לראות את הביצועים שלך.

YBC
אין כמו Yeshiva Boys Choir

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/12/2010 20:13 לינק ישיר 

אהבתי די הרבה תמונות.
במיוחד את 7,9,10,12..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > תרבות ואומנות > בחדרי צלמים > תערוכת הצילום של פסנתר כנף!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext